Hejsan!
Sitter just nu i ett väntrum på sjukhuset i Örebro, är med några kompisar hit, när vi är klara här vet jag inte vad vi hittar på.
Har haft skola idag, genomgång och sen ett prov. Tror både och gick bra faktiskt 😊

Har lite funderingar om framtiden, skulle ni vilja att jag skriver om de? 🤔

​Puss & Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det lördag igen, helgerna går lite för fort tycker jag.
Men dagen idag innebär att ta det lugnt, käka en god middag och några timmar bakom baren vankas ikväll. De är verkligen ett ställe som jag trivs på!

Får se vad som mer sker i dag, hoppas på massa skoj! :)
Nu sitter jag med den obligatoriska kaffen för att starta dagen och lyssnar på musik. Läser lite bloggar, herregud va många inspirerande bloggar det finns där ute! :D

​Puss & Kram

Likes

Comments

Sitter i soffan och bara myser faktiskt, sitter och kollar på när en kompis har en live stream. Känner mig så stöttande faktiskt :) haha
Ska nog gå och göra mig lite kaffe och ta fram alla grejer och ska försöka att plugga lite, iallafall börja med uppgiften som är till nästan vecka :)

Får se vad resten av kvällen har att bjuda på, just nu känner jag bara för att sitta här och mysa och njuta av lugnet som faktiskt har infunnit sig hos mig idag, inte ofta jag kan sitta ned och bara slappna av men idag känner jag faktiskt att jag kan de :)
~Bild från goggle, har lite bild torka just nu ~

​Puss & Kram

Likes

Comments

Är det verkligen helg nu?
Känns som att det är mitt i veckan och att man har tusen saker att göra. Men idag ska jag inte göra något speciellt alls, ska försöka att få ordning är hemma och hinna med sånt som jag inte hinner med andra dagar.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och vänta på att vårdcentralen ska ringa upp och ordna lite andra saker på datorn :)
Sen ska jag ta tag i pluggandet om jag inte tar det senare eller imorgon :)
~ bild från google ~

​Puss & Kram

Likes

Comments

Veckorna går så fort, idag är det redan torsdag och igår va de alla hjärtans dag. Jag hade världens bästa dag, jobbade dock, men fick umgås med människor som betyder massor för mig och fick presenter av min fina Tove 🙈
~ Underbarare vän än henne får man leta efter! ~

Idag ska jag på ett typ möte och sen så bara va, imorgon blir de jobb och sen tar jag helg 😊
Sen får man se vad resten av helgen bjuder på 😊

​Puss & Kram

Likes

Comments

Sitter just nu på mitt ena jobb och funderar på ett och annat, missar ett ganska bra tillfälle att komma undan den stressiga vardagen två dagar men det kommer fler dagar :)
Men istället för min del blir det massa jobb och lite plugg.

Nu hoppas jag att alla där ute får en underbar alla hjärtans dag, även om man är inte har någon speciell att fira den med. Men jag tänkte bara berätta att alla människor där ute ni är fantastiska som ni är, precis som ni är! <3

Nu ska jag ta en kopp kaffe och göra något vettigt!

​Puss & Kram

Likes

Comments

​Här sitter jag mitt i natten och kan inte somna, har tusen tankar som flyger runt i huvudet och jag vet inte hur jag får stopp på dom!? Detta är så ärligt det går .. 
Jag vill att min blogg ska vara ärlig, jag ska för första gången ställa mig på en våg sen November. Det känns både bra och skrämmande, har jag gått upp något eller går jag nedåt!? 
Som jag tror att jag har skrivit innan så har jag haft ätstörning. Men tänkte att jag ska skriva mer om de, det kanske hjälper mig att komma ur de. 
​Har ni några tips så får ni gärna dela med er av de?

Men till hur min dag har varit, har haft en hur bra kväll som helst. Käkade mat och kollade på massa bra film, kan inte alls klaga på denna dag! 
Men nu ska jag slå på en ljudbok och sen försöka att slappna av och försöka att somna. 

​Puss & Kram

Likes

Comments

Lite efter men kommer ni ihåg när jag skrev att jag skulle färga håret men glömde lägga upp resultat, så får göra de nu 😊
Sitter här med en kopp kaffe och väntar på att huvudvärken ska släppa, men de gör den väl nog 😃

Idag är en mysdag, va gör ni idag? 😃
~köpte blommor till mig själv igår eller förrgår 🙈 ~

​Puss & Kram

Likes

Comments

Sitter just nu med en varm kopp kaffe i handen och bara njuter!
Idag känns som en fruktansvärt bra dag, även om jag nästan försov mig i morse och skolan idag gick sjukt sagt, men nu sitter jag här och bara ler :)
Unna mig att köpa tulpaner till mig själv idag och lite annat, tänkte att jag skulle fixa till mig om en stund bara för att jag känner för de :)

Har ni några planer för dagen?
Vad som sker idag det får man vänta och se faktiskt.

Nu måste jag fråga er, är det något speciellt som ni skulle vilja läsa om här på bloggen?

​Puss & Kram

Likes

Comments

Idag skiner äntligen solen, de gjorde den igår med men idag värmer solen jätte skönt även om det är nästan 10 minus ute :)
Så här är det inga sura miner idag, sen står det ju jobb på schemat idag och efter det blir det lite plugg inför skoldagen imorgon.
Och imorgon kommer troligtvis familjen hit, det ska bli så himla skönt att träffa dom igen. Det var ju ett tag sen man gjorde de :)

Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning!
~favoritbild i repris ~

​Puss & Kram

Likes

Comments