FØLGENDE INDLÆG ER SPONSORERET AF ZADAA

Godaften piger!

Som I nok kan fornemme, har jeg haft meget frirum fra studiet de sidste uger i forbindelse med overgangen til fjerde semester. Det har givet mig rig mulighed for at beskæftige mig med andre projekter, heriblandt at sortere ud i min garderobe ;o) Det har længe været tiltrængt både på grund af pladsmangel, men også således, at der kan komme masse nye farverige klæder til foråret.

Jeg har derfor indgået i et samarbejde med app'en Zadaa, der hjælper med at købe og sælge tøj, der passer netop til den kropstype og stil, man har. Konceptet er meget smart, man udfylder blot ens data, hvorefter Zadaa klarer resten af arbejdet ved at matche andre brugere med lignende mål. Det er ligeledes kun væsentligt at udfylde informationerne en enkelt gang - nemlig ved oprettelsen. Når du har oprettet dig, har du mulighed for at forhandle. Som sælger får du klare instrukser til, hvordan du gennem dialog med din køber kan tilsende den ønskede pakke. Slutteligt, overflyttes pengene automatisk til ens konto, når pakken når frem til køberen. Modsætningsvist vil man som køber betale fragten på henholdsvis de 30 kroner, hvor de resterende penge fra produktet tilbageholdes indtil, man modtager sin pakke. Det absolut bedste bag konceptet er, at man trygt kan afsende sine produkter eller penge, da Zadaa garanterer fuld beskyttelse, hvis der skulle ske noget. App'en i sig selv er gratis og kan downloades både til iPhone og Android.

Jeg har selv lige tilføjet en masse items, så kom ind og find mig ;o)
Så kan vi se, om der er noget, I kan bruge!
// Lamija

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1: Mit specielle hvor har du dog det navn fra er fra Bosnia & Hercegovina. Jeg er født og opvokset i Danmark, men mine forældre flyttede hertil i starten af 90'erne. I den forbindelse kan jeg fem sprog flydende, henholdsvis dansk, bosnisk, kroatisk, engelsk og serbisk med delvis forståelse for norsk, svensk og tysk.

2: Jeg har et decideret usundt forbrug af sodavand - især pepsi max. Jeg forsøger virkelig at skære ned, men det går ikke altid så godt. Okay, det går ærligtalt aldrig særlig godt.

3: Jeg elsker at spille brætspil; bezzerwizzer, hint, alias, bohnanza, sequence, dem alle! Min samling fylder efterhånden ret meget, og det er fordelagtigt aldrig at løbe tør for ønsker til fødselsdage m.m. - især når ens barndomsveninde er god til at spotte de bedste af slagsen. Ulempen er bare, at det helt seriøst gør oprigtigt ondt på mig, når jeg taber, haha :o(

4: Jeg har en lillesøster på atten, som på nuværende tidspunkt kan takkes for min yderst imponerende evne til at gemme ting, min spidsfindige retfærdighedssans og for ikke at tale om min veludviklede beskyttertrang! Ej, min søster er som min bedste veninde, og hun kender mig bogstaveligtalt på celle-niveau.

5: Det lykkedes sjældent for mig at følge en opskrift. Jeg ruller lidt for hurtigt forbi og improviserer langt hen ad vejen.
Jeg ved ikke, om det er sjusk eller kreativitet, meeeeen..

6: Jeg er 1,74 cm høj.

7: Jeg fortrækker en serie fremfor en film. Dén måde, man bliver suget ind i en fortælling på og nærmest opbygger en relation til karakterne, er virkelig nice! Jeg synes virkelig, de har fået et kvalitetsløft de seneste år, og jeg erkender gerne, at serier som Stranger Things og Game of Thrones, har slugt et døgn i ny og næ, ups ;o)

8: Jeg elsker at rejse, og det er placeret højt på prioriteringslisten. Det er livsbekræftende at opleve smuk natur, udfordre sit livssyn og opnå unikke oplevelser med dem, man rejser med. Når det er sagt, er det også skønt at have sin "lille base" herhjemme sammen med min kæreste, hvor man altid er tæt på sin familie og de nærmeste!

9: Jeg bruger ikke særlig meget make-up. Jeg synes ikke, at det "klæder mig". Mine veninder er til gengæld virkelig dygtige til det og motiverer mig i ny og næ til at eksperimentere lidt.

10: Jeg har ikke brug for særlig meget søvn. Jeg synes, det kan være “kedeligt” og vil hellere hyggesnakke eller beskæftige mig med et eller andet. Alle ved dog, at det er vigtigt at få sin nattesøvn, og derfor forsøger jeg at oparbejde en tilnærmelsesvis regelmæssig døgnrytme.

Jeg håber, at I kunne lide, at dette indlæg havde en mere personlig klang.
Glade tanker på en kold mandag!
// Lamija

Likes

Comments

Godmorgen piger! Jeg håber, at I har haft en skøn weekend indtil videre ;o)
Jeg tænkte, at det kunne være spændende endnu engang at fremvise lidt billeder fra ugens løb. Denne uge stod på en veninde-tur til London, som I nok kan tyde udfra ovenstående billeder! Jeg har haft lidt frirum fra både arbejde & studie de sidste par dage, hvilket selvfølgelig skulle udnyttes. Vi tog afsted tirsdag morgen, hvor vi startede dagen ud med en god omgang Shake Shack - hvis I ikke har prøvet det, så er det virkelig anbefalelsesværdigt! Det er lidt en "tradition" for os at tage derned en enkelt gang eller to om året, hvilket betød, at tiden primært stod på shopping og god mad.
Én ting vi dog kastede os ud i, som jeg ikke har prøvet før, er Escape Rooms. Jeg ved ikke, om det er noget, I er bekendt med, men det var i hvert fald en fed oplevelse! Kort fortalt handler det om, at man har 60 små minutter til at bryde ud af en bygning, hvor der undervejs er udfordringer og gåder, man skal opklare. Det var ikke sidste gang, vi skulle prøve det!
Efter et par dage tog vi hjem igen, hvor der skulle arbejdes og hygges hjemme i Aalborg ;o)
God søndag derude!
// Lamija

Likes

Comments

Godaften piger! Jeg håber, at I har haft en god juleferie & er kommet godt ind i det nye år. Jeg synes i hvert fald, der har været massere at se til med adskillige julefrokoster, eksamener m.m. her den sidste måneds tid, hvilket også forklarer den mindre aktivitet på bloggen. Jeg har længe tænkt på, at det kunne være fedt at give jer et visuelt indblik i min hverdag, så I kan se lidt mere af, hvad jeg foretager mig. Derfor vil der i ny og næ komme en serie af, hvad jeg i al almindelighed foretager mig i løbet af en uges tid ;o)

Disse dage stod tydeligvis i maden og ikke mindst hyggens tegn! Jeg startede ud med at besøge en veninde i Odense, efterfulgt af min kæreste og jeg tog videre mod København. Vi havde på daværende tidspunkt lige færdiggjort månedens eksamener, så det var på sin plads med lidt selvforkælelse i form af god mad, hygge og lange gåture i Københavns gader. Herefter kaldte arbejdet hjemme i Aalborg igen, hvor de sidste dage gik med det, rengøring og lidt veninde-hygge!

Glade tanker herfra!
// Lamija

Likes

Comments

Det er efterhånden et lille stykke tid siden, der er blevet udgivet noget på bloggen, da der har været en del projektskrivning & arbejde. Det beklager jeg, hehe! I skal dog selvfølgelig ikke snydes for denne måneds musik-favoritter, enjoy ;o)

Likes

Comments

God eftermiddag piger ;o) Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk tur i Alicante, og det er allerede surt med det grå vejr herhjemme, hehe. Turen var i anledning af min lillesøsters 18-års fødselsdag, hvilket betød, at de nærmeste var samlet - super dejligt! Vi boede på "El Plantio Golf Resort", hvilket er et lækkert lejligheds-resort i skønne omgivelser.
Et anbefalsesværdigt sted hvis man værdsætter et roligt miljø, udendørs aktiviter og restauranter, der byder på noget af en gastronomisk oplevelse.

Meget af tiden stod på ren afslapning & god mad i 25 graders varme, hvorefter vi om aftenen begav os ud til Alicante centrum for at udforske byen og få en fornemmelse af den lokale atmosfære. En fordeling der var meget passende i forhold til hvor mange dage, vi havde at arbejde med. Hvis man desuden er til shopping, skal det lige siges, at der faktisk er overraskende mange steder, der er værd at besøge. Man støder blandt andet på Zara, Mango og diverse lækre lingeri og nattøjsbutikker!

Der er dog stadig mange skjulte perler, der skal skal ses og opleves, hvilket giver mig en god undskyldning til at vende tilbage engang i fremtiden! Glade tanker herfra!
// Lamija

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger! Jeg ankom til Spanien i går aftes & tiden i lufthavnen gav mig rig lejlighed til at rette blikket mod diverse hjemmesider. Det er jo allerede blevet mærkbart køligere hjemme i Danmark, & dermed skal de bløde striktrøjer, varme frakker & resten af efterårsgarderoben findes frem. Jeg fik gjort mig lidt forskellige fund, men faldt især over en masse lækre efterårs- og vinterstøvler, som er samlet forneden. Jeg håber, at der er noget, I kan bruge ;o)

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

Likes

Comments

De sidste par dage har stået på meget arbejde, der hæftede mig til min computer, hvilket gav mig en god undskyldning til at lytte til en masse musik ;o) I forlængelse af mit tidligere musikindlæg (here), ville jeg bringe denne måneds favoritter i spil, enjoy!

Likes

Comments

Leder du efter en hyggelig krog i Aalborg, hvor du kan nyde en god frokost eller bare eftermiddagssnacks? Jeg vil i så fald komme med løbende anbefalinger til spisesteder her på bloggen, der i min optik er et besøg værd, hvis du befinder dig i Aalborg ;o)

Hermed går den første varme anbefaling til Brdr. Price, som er en super hyggelig restaurant placeret i hjertet af Aalborg.
Jeg var forbi sidst i weekenden, hvor min søster & jeg fik lidt eftermiddagssnacks efter arbejde ;o). Det er altid en positiv oplevelse, omend man trapper op en formiddag eller aften. De byder på et begrænset men spændende menukort, men deres kyllinge-chips med svampecreme & hjemmelavet ice tea, er en sikker vinder. Så hvis du leder efter et lækkert sted med god mad & appetitvækkende mad-billeder, så er Brdr. Price et oplagt valg, hehe!

Glade tanker herfra.
// Lamija


Likes

Comments

Contains affiliate links

Blazer from Modström (here), Skinny Jeans from 2NDDAY (here) & Boots from Bianco (similar here)

Hej piger! Jeg har fået et par henvendelser omkring mit hår, heriblandt hvad mine hår-rutiner er & hvilke produkter, jeg anvender. Det skal lige siges, at der i min optik ikke findes en hurtig genvej eller opskrift på at få langt og sundt hår, men at det derimod handler om at finde noget, der passer godt til ens hårtype & ellers bare værne sig med en masse tålmodighed ;o).

Mit hår har altid vokset rimelig hurtigt, hvilket er super dejligt, selv om det kræver et par ekstra ture ved frisøren i ny og næ.
Det ændrer dog ikke på, at det ikke forpligter - for det kræver i den grad en kærlig hånd. Jeg kan tydeligt mærke perioder, hvor der går for mange dårlige hår-vaner i den, og derfor fokuserer jeg på at behandle mit hår bedst muligt!
Jeg vil i den forbindelse lige komme rundt omkring, hvilke hår-rutiner der personligt har en god indvirkning på at holde mine lokker i topform - selvfølgelig med udgangspunkt i, at jeg selv falder i engang imellem, men bedst muligt forsøger at overholde det ;o)

ANVEND DE RETTE HÅRPRODUKTER

Find ud af, hvilke hårprodukter der passer til netop din hårtype. Du kan eventuelt spørge din frisør til råds. Til hårvask bruger jeg primært Bed Head, der sælges i form af en samlepakke med både shampoo og balsam, (here). Det tilføjer tekstur og giver samtidig en mega lækker glans. Når mit hår efterfølgende er håndklæde-tørt, så påfører jeg altid moroccanoil i spidserne, som de fleste nok kender til, ellers kan man prøve en mindre version (here). For at genopbygge mit hår, gør jeg brug af Olaplex hver søndag (here), som egentligt er udviklet til viderebehandling af Olaplex ved frisøren, men selv hvis man ikke har fået en salonbehandling, kan produktet stadig anvendes. Det er i den grad anbefalsesværdigt - især hvis man er stor tilhænger af varmeapparater. Vær opmærksom på at hårlak & de fleste olie ikke må påføres, mens du er igang med at bruge et varmeapparat, det totalskader nemlig håret - hvilket lyden nok også indikerer lidt, hehe!

GODE VANER

Jeg har altid været lidt for glad for varmeapparater, men har på det seneste forsøgt at skrue ned til 2-3 gange om ugen. Vi ved formentligt alle, at det skader håret, men hvis man alligevel har svært ved at holde sig væk - taler lidt for mig selv her hehe, så husk altid varmebeskyttelse ;o) Jeg anvender denne (here), hvilket fungerer meget fint for mig. Dette er forresten ikke en reklame for nicehair, men de har virkelig nogle lækre priser & studierabat oveni på 15 procent.
Et andet godt tip er, at man skal vaske sit hår med omhu - kun når det trænger, og når man ellers vasker det, skal man være påpasselig med håndklædet & hårbørsten. Håret er meget skrøbeligt, når det er vådt, og det kræver derfor, at man er lidt ekstra opmærksom. Hvis man yderligere ønsker at styrke håret, kan man tænke lidt ud af boksen. Man kan nemlig også spise sig til sundere hår, da det kræver en masse naturlige vitaminer gennem fødevare, eksempelvis nødder og bønner! Den sidste gode vane, man kan tage til sig, er selvfølgelig at klippe de spaltede spidser, når der er brug for det.

Det var alt for denne gang. Jeg håber I kunne bruge det til noget ;o)
// Lamija

Likes

Comments