Tjena!

Tiden som gravid går så sjukt fort och det känns som igår vi tog graviditetstestet. Minns så jävla väl när vi sitter där och det vissar positivt på skärmen och glädjen som stråla igenom kroppen är helt obeskrivlig. Det är så sjukt att just jag väntar barn och att vi ska få en liten bebis.

Graviditeten har än så länge gått bra inte några större problem med belastning eller smärta. Har dock haft lite foglossning/växtverk vilket gör skit ont och är tusen gånger värre än vanlig mensvärk, tur att de inte varar speciellt länge. Kan fortfarande jobba precis som vanligt och det känns skit bra då jag vill kunna jobba så långt in i graviditeten som möjligt.

Jag har i början av graviditeten haft migrän inte så extrem sådan men en svag väldigt irriterande huvudvärk som jag tycker är något värre. Haft de lite idag också så jag försöker att dricka så mycket vatten som möjlig så kanske de släpper. Jag har haft en del halsbränna också och de är npg dom ända symtomen jag haft än så länge.

Eftersom jag har moderkakan i framväg har jag inte kännt några rörelser från vår bebis förens den senaste veckan då har jag både känt och sett sparkarna. Nu vet vi iallafall att vår lilla bebis mår bra!

Nu ska jag faktiskt laga lite mat men lägger upp nån bild på magen från vecka 23.

Likes

Comments

Hej!

Jag har precis startat mig en ny blogg då jag ser det som än slags "dagbok" för att kunna blicka tillbaka och minnas hur de var. Jag kommer att dela med mig utav min graviditet och min vardag i både bilder och text!

För dom som inte redan vet är jag gravid med mitt första barn som är beräknad i oktober. Jag och min pojkvän Peter (barnets pappa) är vad många skulle kalla unga föräldrar. Jag fyller 22 i år och min pojkvän som är ett år yngre än mig fyller 21. Vi har alltid haft än väldigt bra relation till varandra å ja självklart har vi som dom flesta andra par haft våra fighter. Kan bara tycka att får relation har blivit starkare efter att vi beslutat oss för att behålla barnet. Jag och Peter har varit ett par i snart i tre år och anser oss själva vuxna nog att kunna ta ansvar över ett mänskligt liv.

Hoppas att du vill följa med på denna resa med mig.

Likes

Comments