Postad i: Michaela, Vardag

Godmorgon på er!
Jag kom nyss till skolan. Fick åka med M till skolan, så skönt att få åka bil istället för pendlingen med tåg, buss till skolan. Nu ska jag åtminstone ha bild-lektion i fyra timmar (8:00-12:00) där vi bl.a ska redovisa våra serier vi ritat.. ._. & Kolla på lucian!
Sen efter bilden har vi en till redovisning (grupparbete) på lärlingsfördjupande-kursen .. 2 redovisningar på 1 dag är jag inte så taggad för faktiskt x)

Men vet ni vad? /m

Likes

Comments

Postad i: Michaela, Vardag, Gott och blandat

Hej på er!
Idag var jag (M) i skolan, hade min sista lektion i vår pågående naturkunskaps-kurs. Fick reda på att jag får D i slutbetyg i den kursen & att jag fick ledigt från en lektion i veckan, under 4-5 veckor sammanlagt för jag är så duktig enligt min lärare. STOLT!

Efter skolan hann jag bara hem och vara hemma i ca 10 minuter sedan bar det av till Nova Lund med familjen för lite julshopping. Köpte en sak till mamma & en till pappa så nu ska jag bara hitta till min lillasyster och pojkvän.
Vet även säkert att jag kommer få 2 st julklappar jag verkligen önskar mig och vill ha, längtar så otroligt mycket och idag är det enbart 12 DAGAR KVAR till julafton!! 😍

Ha en bra dag /MiiRas

Likes

Comments

Postad i: Michaela, Allmänt

Hej på er!
Det är jag som är Michaela i Miiras.
Jag är då en tjej på 18 år från skåne. Jag bor tillsammans med min familj och två hundar.
Jag har sedan 2014.10.26 varit tillsammans med min prins som verkligen är en av mina "stödpelare" (?) när jag har varit nere på botten.

Så vem är jag då?
Jag är en väldigt glad och positiv tjej som älskar att umgås med mina kompisar, kolla serier & filmer. Går mitt sista år på gymnasiet så till våren är jag utbildad barnskötare & elevassistent. Jag brukar som sagt vara med mina kompisar och min pojkvän så gott det går. Har sedan ca 4 år tillbaka haft mer eller mindre daglig huvudvärk (ungefär som migrän vid många tillfällen) som gör att jag inte alltid har orken att göra så mycket.. men jag kämpar på! När jag, här på bloggen, skriver något i stil med "jobbet nudå" eller liknande så är det inte JOBB (heltidsjobb eller så) utan praktik som jag anser som jobb. Går lärling så jag är ute och arbetar på en lärlingsplats/arbetsplats. Brukar vara inom skola eller förskola med tanke på att jag går barn och fritid, så ni inte blir rent förvirrade haha.

Jag hoppas ni kommer gilla vår blogg.
Vi kommer tillsammans att uppdatera er så gott det går!
Ha en trevlig dag så hörs vi mer senare eller imorgon, kram /Michaela

Likes

Comments