SEURAAVA MATKAKOHDE


Moikka! Me suunnataan illalla sateita pakoon viikoksi Ateenan lähelle Várkizaan. Reissu ei olisi voinut osua parempaan saumaan, varsinkin nyt kun katsoo Suomen säätiedotuksia seuraavan viikon ajaksi. Kreikkaan on ennustettu reippaasti yli kolmeakymmentä astetta ja pelkästään aurinkoisia päiviä, joten lämpöä riittää, ihanaa!

Tällä kertaa varattiin lennot hyvissä ajoin kuukausi takaperin ja saatiin ne semi edullisesti. Asunto puolestaan löydettiin Airbnb:n kautta vasta juhannuksena, mutta hyvää kannatti odottaa - löydettiin nimittäin aivan super kiva kämppä! Tai saa nähdä minkälainen asunto oikeasti sitten on, haha.. Onneksi ei jätetty reissuun lähtöä äkkilähtöjen varaan, sillä mietittiin sitäkin vaihtoehtoa ja tällä hetkellä äkkilähtöjä on ollut heikosti tarjolla eikä hinnatkaan ole olleet mistään halvimmasta päästä.

Tänään tiedossa vielä viime hetken ostoksia reissua varten, kameran muistikortin tyhjennys sekä matkalaukun pakkaaminen, joka jostain syystä jää aina viimeiselle päivälle. Ja jos aikaa jää, niin voisin tehdä muutaman postauksen valmiiksi ja ajastaa ne reissulle! Ihanaa viikkoa!

dress - h&m / necklace - h&m / bag - marja kurki / shoes - zara

#travel #life #kreikka #ateena #matkailu #loma #holiday #nouw #nouwblogger #nouwinfluencer

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

petratoivonen
petratoivonen,
Ihanaa reissua!😍
nouw.com/petratoivonen
miiranorppa
miiranorppa,
kotisatu
kotisatu,
Aivan upea mekko!
nouw.com/kotisatu
miiranorppa
miiranorppa,