OSKU - MEIDÄN UUSI PERHEENJÄSEN


Moikka ja ihanaa lauantaita kaikille! Täällä ollaan totuteltu hieman uudenlaiseen arkeen, kun keskiviikkona meidän perheeseen tuli kahdeksan viikkoinen barbetin pentu Osku. Osku itki hieman automatkalla, mutta illalla oli jo tutkimassa uusia paikkoja täynnä intoa. Kaikki on mennyt tähän asti paremmin kuin hyvin (tässä vaiheessa varmaan pitää koputtaa puuta) ja tämä pieni pentu on löytänyt oman paikkansa meidän perheessä.

Ensimmäisenä iltana tuli yhdet kakat eteisen matolle, mutta sen jälkeen kaikki tarpeet on tehty hienosti ulos. Ekana yönä hän myös nukkui yllättävän hyvin ja herätteli meidät vasta viiden aikoihin aamulla. Toisena yönä valvottiin ja heräiltiin muutama kerta enemmän ja viime yö meni super hyvin - saatiin nukkua jopa seitsemään asti. Osku tykkää muuten nukkua meidän sängyn alla, haha.

Eilen käytiin myös Oden mummin ja vaarin mökillä. Puolentoista tunnin ajomatka meni helposti - nukkuihan Osku melkein koko matkan eikä matkapahoinvoinnista ollut tietoakaan. Reipas pikkuinen kaveri, joka on sopivan utelias, älykäs ja ystävällinen. Hän kulkee reippaasti perässä minne mennäänkin ja on myös päässyt tutustunut muutamaan tuttuun koiraan sekä mukaan kaupungille.

#dog #doglife #puppy #puppylove #barbet #barbetpuppy

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Mikä söpöläinen, onnea uudesta perheenjäsenestä 😍
nouw.com/emiliaveronikan
miiranorppa
miiranorppa,
Eikös!😍🐶 Kiitos!❤️
nouw.com/miiranorppa
piiakristiina
piiakristiina,
Voi mikä ihanuus! <3 Paljon onnea pikkuisesta!
nouw.com/piiakristiina
miiranorppa
miiranorppa,

Related posts