MITEN TUKHOLMAN REISSU MENI?


Heippa ja ihanaa torstai-iltaa kaikille! Miten teidän viikko on mennyt? Mulla on takana ainakin aivan super kiireinen alkuviikko, joten kerkesin vasta nyt tulla päivittelemään kuulumisia ja jakamaan kuvia Tukholman reissusta!

Meidän viikonloppu meni oikein kivasti! Eka yö oltiin meidän kavereiden luona, jotka ollivat muuttaneet muutaman metropysäkin päähän Tukholman keskustasta. Toinen yö oltiin Mornington Hotel Stockholm City hotellissa, joka sijaitsee Östermalmilla aivan kivenheiton päässä kaikista kaupoista ja ravintoloista. Oon yöpynyt kerran aikaisemmin samaisessa hotellissa ja molemmilla kerroilla olen viihtynyt sielä erittäin hyvin.

Parin päivän aikana käveltiin varmaan kymmeniä kilometrejä ympäri Tukholman katuja, kierreltiin kauppoja, syötiin erilaisissa ravintoloissa joihin päädyttiin monen eri sattumuksen kautta ja nautittiin lasti tai kaksi viiniä. Käytiin kahvilla, ihmeteltiin Tukholman menoa ja meininkiä sekä hengailtiin ekaa kertaa - ainakaan pitkään aikaan - drinksun verran hotellin aulabaarissa. Säät puolestaan olivat marraskuulle tuttuun tapaan sateiset ja harmaat, enkä enää muista milloin viimeksi aurinkoa on näkynyt, haha.

Voitteko muuten uskoa, että mä en taaskaan löytänyt reissusta mitään? Aina, kun lähdetään oikein tarkoituksella shoppailemaan, niin mä oon se joka tulee tyhjin käsin kotiin. Puolestaan silloin, kun en etsi mitään, onnistun löytämään vaikka miten paljon kaikkea kivaa!

Täältä pääset seuraamaan ⤵
Instagram @miiranorppa
Nouw @miiranorppa
Bloglovin @miiranorppa
Blogit.fi @miiranorppa

xx Miira

#stockholm #travel #weekend #nouw #nouwinfluencer #nouwblogger #travelblogger #life #weekendgetaway #swedish

Tykkää-merkinnät

Kommentit

fridabjorkroth
fridabjorkroth,
Looks amazing, let's have a date soon so you can tell me all about the trip!
nouw.com/fridabjorkroth
miiranorppa
miiranorppa,
Yes! Anytime!😘 And I want also hear how it was in Göteborg!🙂
nouw.com/miiranorppa