LOMALTA PALUU


Moikka ja terkkuja Joensuusta! Eilen oli aikamoinen matkustuspäivä. Meidän lento lähti Ateenasta neljältä aamulla enkä saanut nukuttua lennolla melkein ollenkaan. Mua jännittää aina välillä lentäminen ja eilen oli sellainen päivä. Asiaa ei helpottanut yhtään se, että ennen lentoon lähtöä ohjaamosta tiedotettiin, että matkalla saattaisi olla hieman turbulenssia. Pelkään myös ukkosta tosi paljon ja olin kauhusta kankeana huomatessani koneen ikkunasta taivaalla käynnissä olevan salama shown. Onneks lento meni kuitenkin hyvin, eikä matkalle sattunut lopulta mitään pahaa turbulenssia.

Iltapäivästä hyppäsin vielä junaan kohti kotikotia Joensuuta. Matka meni kerrankin nopeasi, kun muokkasin meidän reissukuvia - ja niitä muuten riitti! Kreikka vei mun sydämmen ja haluun ehdottomasti mennä vielä takaisin sinne. Kuvia löytyy kamerasta taas niin paljon, että tiedossa on monta Kreikka -aiheista postausta ja mulla on vielä julkaisematta osa jenkki reissunkin kuvista, haha!

Tänään on tiedossa iskän puolen sukukokous ja lauantaina puolestaan äidin veljen hautajaiset. Tarkoituksena ois myös käydä Ilosaarirockissa pitkästä aikaa, viime kerrasta on jo niin kauan aikaa, etten edes muista! P.S en voi uskoa miten nopeesti kesäloma taas meni ja viimeisiä päiviä viedään ennen töihin paluuta.

dress - cubus / bag - marja kurki / sunglasses - ilymix

#life #holiday #kreikka #greece #travel #outfit #mystyle #nouw #nouwblogger #nouwinfluencer

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarakia
saarakia,
Ihania kuvia! Kreikka on kyllä upea paikka 💛☀️
nouw.com/saarakia
miiranorppa
miiranorppa,
Kiitos, niinpä!💙
nouw.com/miiranorppa
Koyhashoppailija
Koyhashoppailija,
Vau mitä kuvia!😍✨
nouw.com/koyhashoppailija