Kuulumisia & koira-arkea


Moikka!

Elokuun viimeistä päivää viedään ja kohta syksy kolkuttaa jo ovelle. Ollaan oltu jo kuukauden päivät Oulussa ja arki on pyörinyt samaa rataa kuten aina normaalisti kauden aikana. Ainoana poikkeuksena tietenkin se, että meillä on koiranpentu, joka pitää meidän kiireisinä.

Alkuviikot Oskun kanssa meni omalta osaltani hieman sumussa - mä olin nimittäin meidän perheessä se, joka heräili keskellä yötä viemään koiraa ulos. Onneksi yölliset heräilyt on jo loppuneet ja Osku nukkuu meidän kanssa kiltisti aina aamuun asti. Pentu kasvaa ihan uskomattoman kovaa vauhtia ja mahtuu enää juuri ja juuri nukkumaan meidän sängyn alle.

Osku on tuonut niin paljon iloa ja rakkautta meille sekä pitänyt huolen siitä, että kotona tulee sometettua oikeasti merkittävän paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Sen sijaan, että istutaan kotona katsomassa telkkua tai räpläämässä kännyköitä, ollaan suunnattu töiden jälkeen luontopoluille tai uimaan ja oltu oikeasti läsnä tässä hetkessä.

Onko arki oikeasti sen erilaisempaa kuin ennen?
Enpä ainakaan itse oo kokenut, että oisin joutunut perumaan omia menojani pennun takia. Voi johtua myös siitä, että oon enemmän koti-ihminen enkä enää edes kaipaa sellaista turhanpäiväistä hengailua kaupungilla. Välillä esim. viikonloppuisin keskustassa on kyllä mukava käydä pyörähtämässä ja silloin Osku pärjää mainiosti muutaman tunnin yksin kotona.

Postauksen kuvat on muute otettu Hailuodossa, mihin suunnattiin myös yks päivä tällä viikolla! Hailuoto on kyllä siisti paikka ja ollaankin käyty siellä muutaman kerran aina näin syksysin. Tällä kertaa oltiin liikkeellä vähän myöhempään ja päästiin ihastelemaan ihan mieletöntä auringonlaskua rannalla. Onneksi kamera oli matkassa mukana ja sain ikuistettua upeita maisemia!

xx Miira

#oulu #life #elämä #nouw #nouwblogger #nouwblog #oululife

Tykkää-merkinnät

Kommentit

petratoivonen
petratoivonen,
Mikä ihana postaus! Me ollaan täällä kotona nyt paljon palloteltu koiran hankkimista. Poikaystävällä ollut koiria ja mulla ei, joten mulle kaikki on ihan pimennossa vielä. Siksi oli aivan ihanaa lukea tästä teidän pentuajasta! 😊 Ja btw, aivan upeat kuvat😍
nouw.com/petratoivonen