I'm back!

Kuulumisia ja kuvia luurin läpi!


Moikka pitkästä aikaa! Viime kerrasta on jo melkein pari kuukautta ja blogin päivittäminen näin pitkän tauon jälkeen tuntuu valehtelematta hieman oudolta. Edellistä postausta kirjoittaessani en todellakaan kuvitellut olevani kirjautumatta Nouwiin näin pitkään aikaan. Miksi näin sitten kävi ja mitä mulle kuuluu?


Viikot ovat menneet todella nopeaa tahtia. Arki on pyörinyt pikälti töiden ja lätkän parissa sekä iltaisin Netflixiä katsellessa. Päivät ovat rullailleet siis melko samanlaisina. Oon kärsinyt inspiraation puutteesta ja aiheet mistä blogiin kirjoittaisin ovat olleet vähissä. Myöskin valoisan ajan puute alkuvuodesta tuotti omat haasteet blogimatskun kuvaamiseen ja siinäpä yhtälö tähän taukoon lyhykäisyydessään.

Starttasin muuten mun kevytyrittäjyyden uudestaan käyntiin ja teen kuvauskeikkoja Oulun alueella, sekä kesällä myös Joensuussa ja Helsingissä. Eli mikäli etsit valokuvaajaa, niin laita rohkeasti viestiä mulle! Oon myös miettinyt, että voisin jakaa enemmän mun ottamia kuvia täällä blogin puolella, vai mitä mieltä ootte?


Muuten mulle kuuluu oikein hyvää! Ollaan kotiuduttu meidän uuteen kotiin erittäin hyvin ja valehtelematta saunottu melkein joka päivä, haha. Koti näyttää ja tuntuu ihanalta, juuri siltä unelmien kodilta. Työmatka taittuu muutamassa minuutissa autolla ja kävellen reippaassa puolessa tunnissa.

Reissua ei olla vieläkään varattu ja vaikka viimeksi olin jo niin varmana Balista, ei kuitenkaan olla löyty lukkoon tulevaa matkakohdetta. Viime viikolla käytiin pitkästä aikaa Helsingissä ja nautittiin yhteisestä vapaasta viikonlopusta ennen Playoff-pelejä. Ootteko muuten kuullut Bali Brunch nimisestä ravintolasta? Me löydettiin kyseinen ravintola sattumalta Helsingissä ollessamme. Tarkoituksena kun oli mennä sen vieressä olevaan Street Food Gastroon Vaaasankadulla, mutta astuttiin yhdestä ovesta liian aikaisin sisään ja löydettiin itsemme tästä pienestä idyllisestä ravintolasta, jonka ruoka on aivan super herkullista. Helsingissä ollessa käytiin myös GoExpo -messuilla, joista innostuin kun kuulin siellä olevan kamera ja valokuvaus aiheinen osasto.


Tällä viikolla ollaan käyty saunalautalla ja uskaltauduin vihdoin ja viimein myös ekaa kertaa kokonaan avantoon. Ja miten mahtava fiilis siitä muuten tuli! Ei siis mikään ihme, että sanotaan avannossa käymisen koukuttavan. Perjantaina sain pitkään odotetut vieraat kylään ja Playoff-pelit starttas käyntiin. Katsomossa on ihan super hyvä fiilis ja pelit on just niin jänniä mitä muistin!

Mitä teille kuuluu? Onko teillä jotain postaustoiveita, mistä haluaisitte mun kirjoittavan?

xx Miira

#nouw #nouwinfluencer #nouwblogger #oulu #life #mylife #hockeylife

Tykkää-merkinnät

Kommentit