BEACH OUTFIT


Moikka! Arvatkaa mitä? Mulla alkaa huomenna kesäloma, jee. Kerkesin olla pari viikkoa töissä näiden lomien välillä ja mikäli viikot pyörii yhtä nopeasti lomalla ollessa, huomaankin jo istuvani pian töiden parissa. Suuntaan huomenna heti töiden jälkeen juhannuksen viettoon toiselle paikkakunnalle, joten tänään pitäis vielä pakata kaikki tavarat valmiiksi.

Kesälomasta puheen ollen, tänä vuonna en ole tehnyt minkäänlaista listaa asioista, mitä kesän aikana haluaisin tehdä tai toteuttaa. Antaa mennä omalla painolla ja täysin fiiliksen mukaan. Muutamia kivoja juttuja on kuitenkin tiedossa, niistä lisää myöhemmin ;)

Mitä muuten tykkäätte tästä asusta, joka mulla oli päällä Santa Monica Beachilla? Täytyy tunnustaa, että alunperin olin lähtenyt liikkeelle farkuissa ja tee-paidassa, mutta onnistuin likaamaan farkut rannalla ja jouduin vaihtamaan varalta mukaan pakkaamaan mekoon, haha. Kyseinen mekko on yksi viime kesän löytö Cubukselta, jonka muuten bongasin myös uudestaan viime viikolla kyseisestä liikkeestä alennusreestä.

Ja hei! Mikäli täältä löytyy uusia lukijoita, niin mua voi seurata myös:

Instagram täältä

Blogit.fi täältä

Bloglovin täältä

dress - cubus / bag - marja kurki / shoes - adidas

#nouw #nouwblogger #nouwinfluencer #outfit #outfitinspo #outfits #mystyle #california #santamonicabeach

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

rospii
rospii,
Ihania kuvia 😍
nouw.com/rospii
miiranorppa
miiranorppa,
miiranorppa
miiranorppa,