ÄKKILÄHTÖ LOSIIN


Moikka pitkästä aikaa! Ajattelin tulla päivittämään mun kuulumisia ja jakamaan meidän reissukuvia Jenkeistä, joita muuten löytyy kameran muistikortilta reippaasti yli tuhat kappaletta, haha. Alkuvuodesta haaveilin vielä täysin siemauksin Balin trooppisesta ilmastosta lämpimineen merivesineen kauden jälkeiseksi matkakohteeksi, miten siis päädyttiin lähtemään aivan toiselle puolen maailmaa?


Bongasin keväällä lentodiileistä hyvän vinkin, että Finnair lentää puolet halvemmalla Tukholman kautta Losiin, verrattuna suoraan Helsingistä. Alkuun tuumasin, että ei me kuitenkaan sinne lähdetä, mutta huuhtikuun loppupuolella löysin itseni etsimässä vieläkö niitä edullisia lentoja löytyy! Ja löytyihän ne eikä siinä pitkään mennyt, että lennot oli ostettuna ja matkakohde lyötynä lukkoon. Lennot meni siis Tukholma-Helsinki, Helsinki-Losi joten jouduttiin myös ostamaan lennot Helsingistä Tukholmaan. Oltiin kuitenkin suunniteltu viikonloppua Tukholmassa meidän ystävien luona muutenkin, joten pikkumutka siellä ei haitannut yhtään. Koska lähtöön oli vain muutama viikko ja passit vanhentuneet, tuli kauhea kiire passikuviin ja tilaamaan uutta passia! Pakko hehkuttaa myös pikapassia, joka tuli ihan super nopeasti kahden arkipäivän aikana. Parin viikkon odottelu meni ihan super nopeasti ja sitten oltiinkin jo Jenkeissä seikkailemassa täysin uusilla kulmilla.


Saavuttiin perille meidän majotukseen illasta ja jetlagin ollessa ihan superpaha, mentiin suoraan nukkumaan. Tokana päivänä lähdettiin seikkailemaan lähellä olevalle Venice Beachille, josta myös kaikki tämän postauksen kuvat on otettu! Onko joku muu teistä käynyt noilla kulmilla? Itse tykkäsin kyllä Venice Beachista ja se oli juuri sellainen mitä muiden kuvista ennen reissua olin nähnyt, harmaata taivasta lukuunottamatta! ;)

#nouw #nouwblogger #nouwinfluencer #travel #finnair #travelblog #california #venicebeach #losangeles #travelblogger

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit