PÄIVÄ PORVOOSSA


Moikka! Päätettiin lähteä tällä viikolla aina yhtä idylliseen ja ihanaan Porvooseen, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Vantaalta. Porvoosta on tullut mun yksi kesän suosikkikohteista ja ollaankin käyty sielä monena vuotena peräkkäin. Sinne on ihana mennä fiilistelemään vanhaan kaupunkiin entisajan tunnelmaa ja kävelemään pieniä mukulakivikatuja.

Pojat oli reippaita ja pyöräili sinne parissa tunnissa, me puolestaan lähettiin Oden veljen tyttöystävän kanssa etukäteen tekemään kirppiskierros. Kierrettiin varmaan neljä eri paikkaa, muttei tehty mitään löytöjä ja lähdettiin tyhjin käsin takaisin. Me oltiin muuten sen verran myöhään vanhassa kaupungissa, että söpöimmät pienet kahvilat laittoivat juuri oviaan kiinni ja kerettiin käymään vain muutamassa pikkuputiikissa.

Pähkäiltiin myös vanhankaupungin ravintoloita ja mihin mennään syömään. Päädyittiin lopulta yhteen kivan näköiseen paikkaan, josta ajattelin tehdä vielä oman postauksen! ;)

#kotimaanmatkailu #porvoo #suomi #nouw #nouwblogger #nouwinfluencer #holiday #kesä

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RUNYON CANYON & MULHOLLAND DRIVE


Jenkkien reissulla ennen Las Vegasiin suuntaamista käytiin ajamassa Hollywoodin kukkuloita kiemurteleva Mulholland Drive, josta avautui uskomattomat näkymät kaupunkiin. Samalla innostuttiin käymään myös Runyon Canyonilla, joka sijaitsi aivan Mulholland Driven varrella. Runyon Canyonilta pystyi hyvin ihailemaan pitkälle aukeavaa Los Angelesia sekä bongaamaan kuuluisan Hollywood kyltin. Suosittelen ehdottomasti ajamaan kyseisen reitin, jos ootte suuntaamassa Losiin päin!

#usa #california #travelblogger #travelblog #mulhollanddrive #runyoncanyon #losangeles #nouw #nouwblogger #holiday #vacation

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JUHANNUS


Moikka! Täällä ollaan rantauduttu pääkaupunkiseudulle ja jätetty kaunis Pohjois-Karjala taakse. Me ollaan vietetty juhannusta melkein aina perheen kesken, joko Joensuussa tai Vantaalla. Tällä kertaa suunnattiin mun kotiseudulle Pohjois-Karjalaan, jossa vietettiin ihanat viisi päivää.

Juhannuksena käytiin mökkeilemässä, juhlistettiin mummin ja ukin 60.vuotishääpäivää, nautittiin hyvästä ruuasta ja vedettiin vatsat täyteen mansikkakakkua, skumppaa unohtamatta. Heitettiin talviturkit ja pulahdettiin raikkaaseen, mutta yllättävän lämpimään järviveteen peräti kolmena päivänä.

Käytiin myös mun sukulaisten toisella mökillä, saunottiin rantasaunassa ja ajettiin vesijeteillä auringonlaskussa. Maakuntamatkailtiin Joensuun lähiseudulla Öllölässä, Heinävedellä sekä Vaiviossa ja ihmeteltiin ikkunasta ohi kiitäviä maisemia. Ajettiin myös päiväseltään Kolille ihailemaan kansallismaisemia! Nautittiin rauhallisista aamuista, käytiin torilla kahvilla ja kierrettiin vähän kaupungilla. Nähtiin myös ihania ystäviä pitkästä aikaa ❤️

Toivottavasti myös teidän juhannus sujui rennosti!

dress - h&m / earrings - h&m / shoes - zara

#life #juhannus #kesämökki #midsummer #joensuu #nouw #nouwblogger #nouwinfluencer #summer #holiday

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit