Matkakuumetta ilmassa


Mulle on taas iskenyt hirveä matkakuume, joka ei meinaa laskea ennen kuin seuraava reissu on varattuna. Oon suunnitellut tulevia kevään/kesän lomia useampaan otteeseen ja muuttanut aikataulujakin muutaman kerran. Lentodiilejä on tullut selattua lukemattomia kertoja ja bongailtua mitä mielenkiintoisimpia tarjouksia toinen toistaan eksoottisimpiin kohteisiin. Viime päivinä myös Skyscanner on käynyt kuumana, kun olen etsiskellyt sopivia lentoja!


Matkan varmaaminen on kuitenkin tässä vaiheessa lätkäkautta täysin mahdottomuus. Haluttaan lähteä reissuun melkein heti kauden jälkeen ja kausihan voi kestää hyvällä tuurilla toukokuun alkuun - tai huonolla tuurilla päättyä jo maaliskuun lopussa. Voi siis hyvinkin olla mahdollista, että lomien aikatauluja tulee muutettua ja lennot varailtua vasta viikon tai muutaman päivän varoitusajalla. Mutta mikä kohde tällä kertaa kummittelee mun mielessä?


Bali! Jo viime vuonna mietittiin matkustamista sinne, mutta päädyttiin silloin Kambodzaan ja Thaimaaseen. Tosi moni mun tiimikavereista on käynyt Balilla ja oon saanut hyviä vinkkejä missä kaikkialla siellä kannattaisi käydä. Matkakuumetta ei helpota yhtään muiden reissukuvien selaaminen Instagramissa tai kivojen majapaikkojen etsiminen Airbnb:stä. Ja kaikki ne ruokakuvat mitä olen nähnyt on saanut kuolan valumaan mun poskia pitkin ja vatsan kurnimaan. Bali todellakin vaikuttaa olevan täynnä trendikkäitä ruokapaikkoja! Tällä hetkellä mennään kuitenkin pelkän haaveilun tasolla, mutta mikäs sen ihanempaa kuin unelmointi!


Kaikki Bali vinkit otetetaan vastaan!

xx Miira

#matkustus #matkakuume #bali #travel #travelling #nextdestination #nouw #nouwblog #nouwinfluencer

Tykkää-merkinnät

Kommentit

BLACK & ORANGE


Heippaa! Mä suuntasin viime viikonloppuna pikavisiitille pääkaupunkiseudulle. Tiedossa oli tuplajuhlat, ensin enoni vauvan ristiäiset, jonka jälkeen meidän papan 80-vuotisjuhlat. Tällä kertaa en potenut kauheaa vaatekriisiä (niin kuin yleensä), vaan mulle oli heti selvää, että tulen laittamaan päälleni tämän ihanan Marimekon asukokonaisuuden. Muutama erehtyi jopa luulemaan tätä mekoksi tai jumpsuitiksi, mutta kyseessä on tosiaan paita-housu yhdistelmä. En tiedä muistatteko, mutta sama asukokonaisuus on näkynyt blogin puolella myös aikaisemminkin? Pääset kurkkaamaan postauksen täältä .

Muuten mun viikko on mennyt tuttuun tapaan töiden parissa. Koska me muutettiin lähemmäs mun työpaikkaa, oon myös alkanut kävelemään välillä töihin saaden hyvää hyötyliikuntaa samalla. Mua harmittaa, että en oo kerennyt/jakasnut päivitelä blogia siihen tahtiin, kun haluaisin. Tällä hetkellä vaan tuntuu siltä, että vietettyäni päivän töissä somehommien parissa, ei enään kotona tee mieli avata tietokonetta.

Viime aikoina oon pohitinut myös todella paljon sitä miten paljon aikaa tulee vietettyä kännykällä. Joka viikko kauhistun yhä uudestaan ja uudestaan puhelimen ruutuajasta. Onko mun pakko koko aika roikkua Instagramissa tai muokkailla kuvia tunti tolkulla? Ja lopulta päädyn kuitenkin olemaan julkaisematta niitä, koska koen että ei ne sittenkään ole hyviä.. Mihin kaikkeen muuhun kyseisen ajan voisi käyttää? Tarvitseeko mun olla kokoaika käsi kiinni puhelimessa vai voisinko joskus olla tavoittamattomissa. Kaatuuko maailma, jos en heti vastaa whatsapissa viesteihin tai näe uusimpia postauksia? Ei.

Mun unelma on tämän vuoden aikana oppia olemaan enemmän hetkessä läsnä. Vähentää puhelimen käyttöä ja muistaa se, ettei aina tarvitse olla tavoitettavissa ja on ihan ok, jos viesteihin vastaa vasta seuraavana päivänä. Senkin ajan mikä puhelimella menee, voin vaikka käyttää blogin sisällön tuottamiseen, ottaa kameran käteen ja lähetä ulos kuvailemaan. Tai mennä sinne salille, mihin muka koskaan ole aikaa. Mitä mieltä te ootte omasta kännykän käytöstä? Tunnistatteko samoja ajatuksia?


Gina Tricot jacket

Marimekko shirt

Marimekko trousers

xx Miira

#nouw #nouwinfluencer #nouwoutfit #outfit #mystyle #marimekko #lifethoughts #life

Tykkää-merkinnät

Kommentit