MY STYLE: PINK DREAM


Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tänään on tiedossa pitkästä aikaa asukuvia! Oon aivan rakastunut tähän vaaleanpunaiseen muhkeaan neuleeseen, jonka sattumalta löysin Rovaniemen H&M:n alerekistä. Neule on ollut päälläni usempana päivänä tämän viikon aikana. Niin myös eilen kun kävimme Fridan kanssa kuvailmassa pitkästä aikaa. Kuvausten jälkeen suuntasimme yhteen Oulun idyllisimmistä kahviloista - Roosteriin. Kellon ollessa lähemmäs yhtätoista toinen meistä tilasi lounaan - toinen aamupalan, haha. Blogihommia tehdessä ja kuvia muokkaillessa meillä vierähtikin melkein parisen tuntia, jonka jälkeen suuntasimme Oden kanssa katsomaan serkkuni jalkapallopeliä!

Photos: Frida Björkroth / Editing by me


MY STYLE

Sweater - H&M

Trousers - H&M

Shoes - Adidas

Bag - Louis Vuitton

xx Miira

#outfit #mystyle #nouw #nouwstyle #nouwinspo #oulu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

VIIKON FIILIKSIÄ

Friday again...


Ihanaa perjantaita! Toivottavasti kaikilla on kiva viikko takana ja mukava viikonloppu edessä. Jälleen kerran aika on tunutunut saavansa siivet, enkä tajua mihin nämä päivät katoavat. Tällä viikolla olen töiden lisäksi käynyt nyt elämäni toisen kerran barre tunnilla. Kyseessä on balettiin pohjautuva 30 min kestävä jumppa, joka saa ainakin itselläni hien virtaamaan ja sisäisen balleriinan heräämään henkiin, vahva suositus siis! Tällä viikolla oli myös yksi harjoituspeli, jota menin katsomaan viime kaudelta tuttuun tapaan myöhässä - vasta toisesta erästä eteenpäin.

Meillä on tiedossa taas yhteinen vapaa viikonloppu ja päätettiin jäädä Ouluun. Tarkoituksena on ottaa vain rennosti ja säiden salliessa lähteä jollekin luontopolulle nauttimaan maisemista raikkaassa ilmassa. Kovaa vahtia mennäänkin kohti syksyä ja viimeisen parin päivän ajan vettä on satanut ehkä enemmän kuin koko kesänä, haha. Tänään aamulla töihin lähtiessäni auton mittari näytti 12 astetta. Tämä tarkoittaa sitä, että kohta pitää kaivaa syysvaatteet ja -takit esille. Eilen ennen peliin lähtemistä mulle iski kauhea kriisi tajutessani, etten tällä hetkellä omista mitään kivoja saappaita tai nilkkureita, joten joudun ehkä lähtemään myös kenkäostoksille.


xx Miira


#nouw #nouwblogger #nouwfinland

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ENSIMMÄISTÄ KERTAA ROVANIEMELLÄ

How the weekend went?


En ollut käynyt ennen viime viikonloppua Rovaniemellä. Muutama päivä vierähti nopeasti tutustuessa uusiin paikkoihin ja ihmetellessä mitä kaikkea kaupungista löytyy. Yllätyin positiivisesti laajasta ravintolavalikoimasta sekä siitä miten mahtavat maisemat ympäröivät kaupunkia. Viikonloppuna siellä oli myös vanhanajan markkinat, jossa mekin käytiin fiilistelemässä entisajan tunnelmaa.


Perjantaina suunnattiin suoraan jäähallille ja käytiin katsomassa miehen veljen peli. Sen jälkeen päätettiin mennä testaamaan aasialainen ravintola Himo, jonka valikoimasta löytyi ihanaa sushia. Paikallisena erikoisuutena vielä porolla höystetty sushi, joka ennakkoluuloistani huolimatta osottautui erittäin toimivaksi valinnaksi. Ruuan jälkeen siirryttiin trendikkääseen Bar & Cafe 21, josta löytyi kattavat vaihtoehdot drinksuille.Lauantaina suunnattiin heti aamusta katsomaan Napapiirin alue, josta löytyi paljon turisteille suunnattuja putiikkeja. Sen jälkeen matka jatkui markkinoille ja illalla käytiin vielä lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevalla luontopolulla ihailemassa lappalaista luontoa kauniineen maisemineen.


Majoituttiin Arctic City Hotellissa, joka sijaitsi aivan keskustassa. Aamupalala oli hyvä ja sieltä löytyi kaikki tutut hotelliaamiaiseen kuuluvat vaihtoehdot. Kahvilat, ravintolat ja kaupat olivat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, joten sijainti ei olisi voinut olla parempi!

Sunnuntaina käytiin testaamassa Kauppayhtiö vielä ennen kotiin paluuta. Valikoimasta löytyy niin pitsaa kuin burgereitakin. Mun ei tarvinnut miettiä pitkään omaa valintaa, kun pitsalistalta löytyi juustopitsa - parasta!


xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit