Viikonloppu luurin läpi

x 14 pics


Perjantaina Qstockiin valmistautuminen lähti hyvin käyntiin Oden kertoessa skumppapullon avaamisen olevan maailman helpointa. Samalla hetkellä pullo tippui kädestä ja lopputulos näkyy kuvasta, haha.


Romanttinen vuosipäivä dinneri puiston penkillä. Hai Long on muodostunut yhdeksi lemppariksi täällä Oulussa.


Rokki outfit!


6 vuotta <3


Gasellejen keikka oli huikee!


<3


Lily Allen


Hurtsin keikka oli mun mielestä ehdottomasti parhain!


Paperi-T


Tänä viikonloppuna tuli täyteen myös vuosi siitä, kun me pakattiin tavarat ja suunnattiin muuttoauton nokka kohti Oulua. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt täällä, enkä osannut aavistaa miten kaupunki tulisi viemään mun sydämmen. <3


Käytiin myös festareiden välissä herkuttelemassa kreikkalaisessa ravintolassa. Ruoka oli ihan superhyvää jälleen kerran!


Viime aikoina on tullut vietettyä todella paljon aikaa Nallikarissa (melkein joka päivä, haha). Katsokaa miten kirkas merivesi sielä on!


Tänään rannalla jaettiin myös mansikoita, nams.

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

LAGO DI TENNO

Have you seen a place like this?


Lago Di Tenno. Järvi josta kukaan meistä ei ollut kuullut ennen Italian reissua löytyi täysin sattumalta poikien lähtiessä pyöräilemään vuorille rankasta vesisateesta huolimatta. Sieltä palatessaan sain kuulla tuosta kirkkaan sinisestä järvestä joka oli jonkun matkan päässä ylempänä Gardan vuoristossa.

Seuraava päivä oli erittäin kuuma auringon paistaessa lähes kirkkaalta taivaalta. Pakkasimme uimavaatteet ja pyyhkeet mukaan, hyppäsimme autoon ja ajoimme erittäin mutkittelevaa vuoristotietä etsien tuota mystistä sinistä järveä. Lopulta saavuttiin perille, jätettiin auto parkkiin ja lähdettiin kävelelemään kohti järveä. Eteeni avautui upea sininen järvi vuoriston ympäröimänä. Maisema oli uskomattoman hieno, ehkä yksi kauneimmista jonka olen nähnyt. Veden väri oli epätodellinen.

Mentiin rantaan vuokraamaan sup-laudat pariksi tunniksi. Suppailtiin, pulahdettiin viileään veteen ja otettiin aurinkoa lautojen päällä. Sup-lautojen vuokraaja hankki meille vielä kylmät Coronat keskelle järveä. Täydellistä.

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MY STYLE: BOHEMIAN LOOK


Heippaa ja ihanaa perjantaita kaikille! Istun parhaillaan junassa matkalla kohti Helsinkiä (tai oikeastaan Vantaata). Aurinko porottaa ikkunan läpi lämmittäen mukavasti. Maisemat vilisevät kovaa vauhtia ohitseni enkä ole aivan varma missä kohtaa tällä hetkellä mennään. Matkustusaikaa on vielä hieman yli neljä tuntia jäljellä, joten nyt jos joskus on blogin päivittämisen lisäksi hyvä aika käydä kameran muistikortilta löytyviä kuvia läpi sekä muokkailla niitä.


Meillä on tiedossa huikea viikonloppu pääkaupunkiseudulla. Kokoonnutaan pitkästä aikaa yhdessä eri puolilla Suomea asuvien ystävien kanssa juhlimaan. On kyllä ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa. <3


Kävin viimeviikon loppupuolella kiertelemässä alennusmyyntejä tehden paljon hyviä löytöjä! Mua on alkanut inspiroimaan yhä enemmän boheemi tyyli maanläheisineen sävyineen. Tietenkin mun oli siis etsittävä sen tyyppisiä vaatteita.


Kuvissa näkyvän valkoisen topin ja housut löysin Zarasta. Mulla meni valehtelematta yli tunti kierrellessä ja tutkiessa kyseisen vaateliikkeen jokainen vaaterekki läpi, huhuh. Löysin myös näiden lisäksi muutaman muun erittäin kivan paidan! Housuista on kerennyt muodostunut jo viikossa ihan lempparit, sillä ne on niin mukavan ilmavat eikä yhtään hiostavat päällä! Itseasiassa mulla on tällä hetkellä tismalleen sama asu päällä, vaikka kuvat on otettu viikko takaperin Helsingissä, haha.


Tämä vihreä tupsuilla koristeltu takki oli myös rakkautta ensisilmäyksellä (mikä mun takki ei olisi, haha). Kyseessä on viime kesän löytö mistäs muualtakaan kuin Zarasta. Mitäs te tykkäätte tästä asusta?


MY STYLE

All clothes from Zara

Shoes from Dinsko

Louis Vuitton bag

xx Miira

#nouw #nouwstyle #nouwinspo

Tykkää-merkinnät

Kommentit