MINNE VARATTIIN LENNOT?

So the next destination(s)...

(Kuvat viime vuoden Tukholman reissulta!)


Varattiin pari päivää sitten viimein lennot kesälomareissulle! Tiedossa on kaksi ulkomaan reissua aivan peräkkäin, kuinka siistiä! Jo ensi viikon torstaina suuntaamme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, josta matka jatkuu kohti Göteborgia. Luvassa on ihana viikonloppureissu meidän ystävien luona ja en malta odottaa, että päästään vaihtamaan kuulumisia paremmin sekä vierailemaan ensimmäistä kertaa kyseissä kaupungissa! Ruotsista palattuamme meillä on muutaman tunnin vaihtoaika kentällä, jonka jälkeen suunnataan vielä melkein viikoksi kohti Italiaa. Lennetään Milanoon, josta ajateltiin vuokrata auto ja jatkaa matkaa eteenpäin. Myös Oden veli ja sen tyttöystävä lähtee mukaan. Majoitusta ei olla vielä varattu, mutta alustavasti ollaan mietitty muutamia eri kohteita. Saa nähdä siis mistä löydämme itsemme, haha.

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SUDIO

Kaupallinen yhteistyö - Sudio


Noin kuukausi takaperin sähköpostiini tuli erittäin kiinnostava yhteistyöehdotus Sudiolta eikä tarvinnut pitkään miettiä lähdenkö mukaan. Teille joille Sudio ei ole tuttu niin kyseeessä on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ajattomasti muotoiltuja kuulokkeita arjen jokaisiin hetkiin. Sain valita itselleni mieluisimmat ja ihastuin heti langattomiin Sudio Tre White kuulokkeisiin, joissa on kauniit ruusunkullan väriset yksityiskohdat.

Mulla on aikaisemmin ollut käytössä puhelimen mukana tulleet kuulokkeet, mutta mies oli siirtynyt jo langattomiin malliin vuosia sitten ja hehkuttanut niiden helppoutta. Mä olin myös pitkään pohtinut uusien kuulokkeiden ostamista, joten yhteistyö ei olisi voinut tullat parempaan saumaan. Näin kuukaden jälkeen oon aivan rakastunut langattomaan malliin enkä ymmärrä miten en ole aikaisemmin hankkinut sellaisia! Äänenlaatu Sudio Tre -mallissa on mielestäni hyvä ja ero vanhoihin suuri. Tykkään myös kuulokkeiden muotoilusta ja ne istuu mun korviin just eikä melkein.

Työmatkat sujuu nykyisin leppoisasti musiikkia kuunnellessa ja rakastan puhua puhelimeen kuulokkeilla, koska touhuan usein samaan aikaan jotain muuta. Plussana vielä helppous, kun aikaa ei mene siihen ainaiseen johtojen selvittelyyn. Sudio halusi muistaa myös seuraajiani ja koodilla miiralinnea15 saatte 15% alennuksen kuulokkeista! Joten jos etsinnässä on uudet kuulokkeet, käy kurkkaamassa Sudion upea kuulokevalikoima täältä.

xx Miira

#sudio #sudiomoments

Tykkää-merkinnät

Kommentit

VIIKONLOPPU

sparkling wine and shopping


Heippa! Miten teidän viikonloppu on mennyt? Täällä ainakin erittäin leppoisasti. Perjantaina käytiin tyttöjen kanssa töiden jälkeen syömässä ja jatkettiin matkaa vielä terassille muutamalle (siis neljälle) skumppalasille. Jossain vaiheessa iltaa löysin myös itseni kiertelemässä aleja ja hetken päästä mulla olikin ostettu jo uus outfit, haha. Kuvissa on muuten mun löydöt, perus valkoinen t-paita sekä mustat kreppihousut! Mitäs tykkäätte?

Eilinen puolestaan oli hitaalla tahdilla etenevä siivouspäivä joka jatkuu siis vielä tänäänkin. Kerkesin myös käydä Ideaparkissa aleissa, mutta tällä kertaa lähdin kotiin tyhjin käsin. Mietin mielessäni miten kriittiseksi olen vaatteiden ostamisen suhteen tullut ja siinä missä ennen tuli ostettua helpommin heräteostoksia, niin nykyisin mielessä pyörii kysymykset Riittääkö, jos tää on ihan kiva? sekä Tuleeko tätä oikeesti käytettyä?. Käytiin myös miehen kanssa tällä viikolla meidän vaatekaapit läpi ja melkein pari Ikea-kassillista olisi lähdössä kirppikselle jossain vaiheessa.

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit