MY STYLE: DOT DRESS

Summer vibes


Taisin jossakin aikaisemmassa postauksessa mainita, että vieraillessamme Thaimaan suurimmilla markkinoilla Bangkokissa, lähti mukaani neljä kesämekkoa. Yksi löydöistäni on tämä päälläni oleva valkoinen pallomekko, johon rakastuin heti sen nähtyäni. Yhdistin sen kaveriksi korkkarit ja mustan pikkulaukun, jotka tekivät lookista myös vähän juhlavamman näköisen. Mitäs tykkäätte?

Mut löytää myös Instagramista täältä!

xx Miira

#nouwinspo #nouwoutfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

SUMMERTIME ACTIVITIES


Heippa! Täällä hetkellä toivoisin, että hymyilyttäis yhtä paljon kuin yllä olevassa kuvassa. Oon kärsinyt ihanasta kesäflunssasta jo useamman päivän ajan ja olo on tällä hetkellä erittäin nuhanenäinen. En oo kuitenkaan malttanut jäädä kotiin neljän seinän sisälle sairastamaan, kun ulkona on ollut mitä parhaimmat säät. Mietittiin eilen mun poikaystävän kanssa mitä kivaa tekemistä kehiteltäisiin ja haluttiin viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona auringossa. Napattiin lähikahvilasta take away -kahvit ja mentiin viereiseen puistoon nauttimaan ne, ihan parasta (tehtiin näin myös tänään)! Sitten muistin lukeneeni jostain, että Oulussa on ravit ja hetken mielijohteesta päätettiin lähteä katsomaan minkälainen meininki siellä on ja yllätykseksi viihdyttiin melkein pari tuntia. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt raveissa ja ihan hauskaa ajanvietettähän se oli. Innostuttiin myös arvailemaan suosikkeja ja muutamalla kerralla osuttiin oikeaan, haha.

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ANGKOR WAT & THE OTHER TEMPLES

Can you feel the history?

Tulipa laitettua kunnon kuvapläjäys meidän vierailusta Angkor Watiin.ja sen lähellä oleviin muihin temppeleihin. Koko paikka huokuu niin paljon historiaa ja tälläisessä paikassa vieraillessa tulee miettineeksi, miten ihmeellinen maailma on ja miten paljon nähtävää löytyy. Tällä kertaa antaa kuvien puhua puolestaan!

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit