Pancakes, please!

The spring is finally here!

Pics: Frida Björkroth / Edit: me

Kevätaurinko lämmitti lauantaina ihanasti kasvoille ja ensimmäistä kertaa tuntui siltä, että kevät on saapunut Ouluun. Suuntasimme Fridan kanssa kaupungille ja päädyimme kiertelemään torille tulleita kojuja. Hetken päästä päätimme suunnata Pannukakkutaloon herkuttelemaan pitkästä aikaa Oulun parhaita pannukakkuja ja ehkä viimeistä kertaa yhdessä ennen kuin Frida palaa takisin kesäksi Ruotsiin. Käytiin syksyllä usein kyseisessä paikassa, mutta jostain syystä tämän vuoden puolella ei ole tullut käytyä niin usein. Koska ulkona oli niin keväinen sää, päätettiin jäädä terassille syömään pannukakut ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Mun suosikki on pannari lakkahillon ja kermavaahdon kera, ihan super hyvää. Hyvää vappua ja ihanaa uutta viikkoa kaikille! Tästä viikosta on tulossa ihan huippu ja kerron seuraavassa postauksessa mitä kaikkea kivaa on tiedossa! ;)

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sunnuntaifiilis

Already waiting for monday!


Tiedättekö sunnuntaifiiliksen? Sen kun voi vaan hyvällä omatunnolla olla tekemättä yhtään mitään järkevää. Mä oon aina ollut tosi menevä, joten välillä sunnuntaisin tekemättömyys alkaa ahdistamaan. Kokoaika pitäisi olla tekemässä jotain hauskaa ja mielenkiintoista ja jos mitään tekemistä ei ole, kello vetelee hitaammin kun viikot yleensä ja sitä vaan toivoo maanantain tulevan pian.

Sunnuntait on ihan parhaita silloin, kun saa olla oman miehen kanssa ja tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Yleensä se on myös ainut yhteinen vapaapäivämme, mutta tällä hetkellä oon yksin kotona miehen ollessa reissussa. Mä nautin kyllä siitäkin, että saa välillä olla ihan omassa rauhassa, mutta nyt tuntuu ettei olla keretty olemaan yhdessä paljoa ja kaipuu toisen kainaloon on kova. Onneksi ensi viikolla alkaa loma ja lähdetään sitten yhdessä ulkomaille!

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Party time

26 years and celebrating the gold!


Takana on mieletön viikko täynnä iloa ja onnen kyyneleitä! Torstaina oli mun synttärit ja ikää tuli täyteen tasan 26-vuotta. Apua, miten nää vuodetkin menee näin nopeeta? Kovaa vauhtia mennään kohti kolmeakymmentä. Pyysin myös tytöt meille pitämään kisastudiota ja jännittämään peliä yhdessä. Ja apua miten paljon jännitti!! Mä yritin kädet täristen tehdä meille pientä naposteltavaa ja kun kello lähestyi puolta seitsemää oli pakko korkata skumppa helpottamaan stressaavaa olotilaa.

Ottelu piti jännityksessä viime hetkille saakka ja sitten tapahtui se mitä jokainen meistä oli toivonut, Kärpät voitti SM-kultaa! Olo oli jotenkin aivan epätodellinen, onnellinen, mahtava ja todella ylpeä! Ja vihdoin kausi on ohi, eikä hetkeen tarvitse istua hallilla jännittämässä pelejä (kunnes taas seuraava kausi alkaa syksyllä...).

Eilen oli mahtavat juhlat voiton kunniaksi ja aivan superhauska ilta. Mä en taaskaan selvinnyt yökerhoon asti väärän kenkävalinnan vuoksi. Miten korkokengillä käveleminen voikin tehdä niin pahaa? Rakastan korkeita korkoja, mutta viime aikoina korkkareita on tullut käytettyä yhä vähemmän ja vähemmän ja sitten kun sellaiset päättää laittaa jalkaan käy näin.. Jatkossa otan kyllä vaihtokengät mukaan, haha.

Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikko takana ja vielä on viikonloppua jäljellä! ;)

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit