London

Through my phone...

Heippa! Täällä ollaan takaisin Suomessa ja oli kyllä mahtava viikonloppu takana! Tässä muutamia kännykällä otettuja kuvia meidän reissusta!

Katsokaa noita rakennuksia, aivan ihania!

Vasemmalla pakollinen turistikuva, oikealla Crown & Anchor jonne mentiin testaamaan brittiläinen pubilounas!

Fish & Chips toimi todella hyvin ja myös pubi oli idyllinen!

Käytiin myös British Museumissa ja kierrettiin se nopeasti läpi. Aikaa tuossa paikassa saisi helposti kulutettua useammankin tunnin.

Ulkona oli niin kylmä, että käytiin testaamassa todella monta kahvilaa Lontoossa. Oli pakko pitää aina pieni lämmittelyhetki ja pysähtyä hetkeksi vaan nauttimaan kuumasta kahvista. Käytiin myös testaamassa yksi Italialainen ravintola ja yleensä aina niin hyvä Carbonara ei ollut todellakaan mikään viiden tähden makuelämys.

Mulla on ollut vähän viha rakkaussuhde Dr. Martenseihin ja nyt jopa harkitsin niiden ostamista... Pitäisikö? Illalla kävellessä päädyttiin myös vahingossa Chinatowniin joka oli kyllä hauska nähdä!

Sisäinen Harry Potter fanini heräsi taas Englannissa ja sattumalta kävelimme vielä tämän näytelmäpaikan ohi. Olisipa tajuttu varata liput, olisi varmasti ollut hieno kokemus (ehkä ensi kerralla sitten?). Lauantaina suuntasimme junalla Nottinghamiin ja oli pakko napata kuva myös tästä laiturista 9 3/4. haha!

King's Crossin asema oli myös oma kokemus ja ero esim. Helsingin rautatieasemaan oli se, että junien laiturit ilmoitettiin vasta noin 10min ennen lähtöä. Oltiin varattu vahingossa meidän junamatka ykkösluokkaan, jossa oli juomatarjoilua ja pientä naposteltavaa tarjolla.

Oltiin ostettu asemalta evääksi take away sushit ja oli aivan superhyvää! Oikealla meidän Nottinghamin hotellin aula, joka oli viihtyisä. Olen koko ajan puhunut Lontoon reissusta, mutta oltiin siis yksi yö myös Nottinghamissa minne mentiin Brian Fallonin keikalle.

Ps. reissusta tulossa vielä lisää postauksia! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

My Photography Site

Is finally open!!!

Jee, vihdoin mun omat nettisivut on valmiit! Vapaapäivän kunniaksi päätin, että nyt hoidan homman loppuun ja ostin domainin (muuten sivut ovat olleet valmiit jo useamman viikon...). Koko aamu menikin domainin kanssa säätäessä, kun en millään meinannut saada yhdistettyä sitä sivuilleni, mutta loppu hyvin ja nyt kaiken pitäisi toimia. Käykää kurkkaamassa www.miiranorppaphotography.com. Tein myös valokuvaukseen liittyvän oman Instagram tilin, josta minut löytää nimimerkillä miiranorppaphotography sekä tietenkin Facebookista!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Holiday Mood

Kuvat : Frida / Muokkaus : Minä

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! Mun työviikko on tältä osin pulkassa ja miniloma alkakoon! Oon ollut tällä viikolla pelkästään aamuvuoroissa ja niin ihanaa, kun töiden jälkeen on vielä valoisaa useamman tunnin ajan. Päästyäni töistä suuntasin Fridan kanssa kahville Roosteriin ja sen jälkeen olin sopinut vielä näkeväni pikkuserkkujani pitkästä aikaa. Käytiin testaamassa Antell Cafe Piha ja tykästyin kovasti tähän kahvilaan. Miten voi olla mahdollista, etten ollut aikaisemmin kuullut kyseisestä paikasta? Mulla on muuten hiusten vaalennusprojekti menossa ja värjäsin ne jo viime viikolla, mutta oma värini on niin tumma ja sävyerosta ei tullut niin suurta ensimmäisellä kerralla. Pitää siis vielä värjätä muutaman kerran, jotta saan haluamani vaalean sävyn!

Tykkää-merkinnät

Kommentit