MY TEDDY DREAM

Heippa! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava joulu! Täällä ainakin on nautittu jouluruuista ja mitä parhaimmasta seurasta. Jouluaatto lähti käyntiin pienellä kävelylenkillä järvenrannassa kauniista talvimaisemissa. Olin jo pitkään ihaillut muiden päällä teddy-takkeja, mutta en ollut etsimällä etsinyt itselleni sellaista. Viime viikolla kauppoja kierrellessäni löysin sattumalta omani HM:n alennusmyynneistä ja ei siinä taas montaa minuuttia tarvinnut ostospäätösta miettiä. Kuvissa näkyy myös toinen uutuus ja talven yksi suosikki, lahjaksi saamani Samujin Chunky Beanie -pipo. Olen aikaisemmin ollut todella huono käyttämään mitään pipoja ja monet talvet on tullut vietettyä pää paljaana, mutta tämän saatuani asiaan on tullut muutos. Nyt taidan vielä nauttia muutaman kupin kuumaa glögiä ;)

#nouwoutfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit

CHILLING TIME

Heippa! Lähdettiin viime viikon lauantaina Oulusta Helsinkiin missä teinkin tämän viikon taas töitä. Oli hauska nähdä vanhoja työkavereita sekä ystäviä ja pyöriä keskustassa joulutunnelmissa. Käytiin myös testaamassa monissa muissakin blogeissa näkynyttä Deliberi K7 ravintola/kahvilaa. Paikka oli sisustukseltaan aivan ihana ja todella viihtyisä. Nälkäisinä otettiin maistiin myös muutamat pitsapalat, jotka näyttivät super herkullisilta, mutta itse en tykännyt niistä. Ensi kerralla taidan testata jotain muuta.

Tänään lähdimme jatkamaan matkaa kohti Pohjois-Karjalaa ja talvista Joensuuta. Olimme lukeneet, että tänään tulisi olemaan kunnon lumimyrksy, joten auto starttasi jo aikaisin. Onneksemme pääsimme perille jo ennen myrskyä. Ihanaa vihdoin olla kotikotona vanhempien luona. Heti perille päästyämme ja pienen lepohetken jälkeen suuntasin yhdessä äitini kanssa kaupungille ostamaan joululahjoja. Olen ehkä maailman huonoin ostamaan lahjoja ja tästä on jo tullut jonkinlainen perinne, että niiden ostaminen jää viimeisiin päiviin ilman sen suurempaa stressiä. Lahjat on nyt ostettu ja kaikki hoidettu valmiiksi Joulua varten, joten voi vaan nautiskella hyvästä seurasta ja rentoutua. Hyvää Joulua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit