PLANS FOR THE RAINY WEEKEND


Viikko vierähti taas nopeasti töiden parissa. Jäin myös koukkuun Netflixissä olevaan espanjalaiseen sarjaan nimeltä Keskustytöt. Aloitin sarjan alkuviikosta ja tänään aamulla katsoin ensimmäisen kauden viimeisen jakson, haha. Kävin tällä viikolla tutustumassa myös Oulun suurimpaan kuntosaliin Hukkaan, minne sain kaveriltani viikoksi salikortin ja taidan ottaa jäsenyyden sinne! Nyt suunnitelmissa on vain rentoutua ja nauttia yhteisestä vapaasta viikonlopusta. Alan kohta tekemään tortilloja, viime kerrasta on niin pitkä aika etten edes muista milloin oltaisiin syöty niitä! Illalla mennään ehkä elokuviin, jos päästään yhteisymmärrykseen leffasta ja huomenna olisi tarkoitus treffata kavereita pitkästä aikaa. Hauskaa viikonloppua!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

THROWBACK TO ALICANTE


Iltojen pimentyessä ja päivien lämpötilan mennessä melkein pakkasen puolelle alkaa taas reissujalkaan kolottamaan. Matkakuumetta ei helpota se, että selailee vanhoja valokuvia ulkomaan matkoilta. Tehtiin toukokuussa parhaan ystäväni kanssa viikonloppureissu Espanjan Alicanteen. Oltiin puhuttu tyttöjen reissusta useampaan kertaan ja mietitty eri kohteita. Selattiin eräänä iltana lentoja ja Finnairin suorat lennot olivat super edulliset, joten oli pakko varata ne! Emme olleet kumpikaan käyneet aikaisemmin Alicantessa ja tykkäsin erittäin paljon! Aurinko suosi meitä koko viikonlopun ihanasti ja lämpömittari oli lähempänä 30 astetta! Yllä olevat kuvat vievät taas hetkeksi takaisin lämpöön!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MONDAY MORNING

Neule - H&M / Takki - Zara / Laukku - Louis Vuitton


Ihanaa maanantaita! Kello soi tänään vähän ennen seitsemää. Pikaisen laittautumisen jälkeen hyppäsin auton rattiin ja nokka kohti lentokenttää. Poikaystäväni oli ollut viikonlopun Helsingissä ja oli aika hakea mies kotiin! Jännitin vähän teiden liukkautta, sillä yöllä oli ollut pakkasta ja meillä on autossa vielä kesärenkaat! Päästyämme turvallisesti kotiin kömmin vielä hetkeksi lämpimän peiton alle ja laitoin herätyskellon soimaan parin tunnin päähän uudestaan! Nyt nautiskelen pari kuppia kahvia, jotta päivä lähtee kofeiinin voimalla käyntiin, haha! Pitäisi myös pikkuhiljaa valmistautua töihin lähtöön!

Tykkää-merkinnät

Kommentit