24 x LAS VEGAS LUURIN LÄPI


Viva Las Vegas! Vuokrattiin reissun puolessa välin pariksi päiväksi auto ja ajettiin Losista Las Vegasiin. Matka taittui reilussa neljässä tunnissa ja meni melko nopeasti maisemia katsellessa ja musiikkia kuunnellessa. Vietettiin yhteensä neljä yötä Vegasissa ja meidän hotelli sijaitsi Downtownissa. Koska meillä ei ollut autoa vuokrattuna koko ajaksi, liikuttiin myös jonkin verran Uberilla, joka oli helppo ja edullinen tapa päästä paikasta toiseen.

Mun mielestä Las Vegas oli todellakin maineensa veroinen ja juuri sellainen kuin elokuvat antavat ymmärtää. Kaupunki, joka on täynnä toinen toistaan hienompia kasinoita, uskomattomia ostoskeskuksia ja pienoismalleja monista tunnetuista paikoista ympäri maailmaa. Voitte varmaan uskoa, että ihmeteltävää riitti!

Pakko mainita vielä yks hassu juttu! Kuka muistaa telkkarista Panttilainaamo -sarjan? Ode oli sattumalta huomannut kyseisen putiikin lenkillä käydessään ja se sijaitsi aivan kävelymatkan päässä meidän hotellilta! Eikä siis tiedetty etukäteen, että tuo tv:stä tuttu panttilainaamo sijaitsee Las Vegasissa. Seuraavana päivänä suunnattiin sinne paikan päälle ja siellä ois ollut meet & greet -tapahtuma, johon ei kuitenkaan osallistuttu, haha! :D

#travel #usa #nevada #lasvegas #holiday #vacation #nouw #nouwblogger #nouwinspo #travelblog #travelblogger

xx Miira

Tykkää-merkinnät

Kommentit