En liten tanke vad det gäller AC-n i bilen

Varje år så blir det likadant, jag tänker att nu ska jag sköta det där med AC-n i bilen och inte köra den för lågt. Varje år så gör jag likadant, jag öser på med kalluft för det är ju sååå skönt när det är varmt. I år har jag kört med 15 grader i bilen och det har varit kanon ända tills igår, så nu har jag en huvudvärk och halsont som heter duga, Jag borde veta eftersom jag är så pass gammal att AC-n bör ligga på ca 20- 21 grader då mår man bra i bilen. Nu får jag skylla mig själv att jag blev sängliggandes denna dagen och mår inte bättre nu :( Vad jag vill säga med detta är att kör inte iskallt i bilen även om det är superskönt för det straffar sig ganska rejält.

SeeYou-N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varför finns det människor därute i trafiken som inte kan ta hänsyn​ till andra trafikanter ? Fick de körkortet på posten eller i ett kornflakespaket ? Jag är så pissur på hur man uppför sig i en sån skitenkel sak som en rondell. Idag så var det som alla andra dagar kö frånNybro/Smedby när jag skulle hem från Kalmar. Min tanke är att alla vill hem så om man släpper varannan bil så bildas inga stora köer utan trafiken bör flyta på ganska bra. Vad händer idag när jag gör som jag brukar "en superbil"  ligger bakom mig, jag väljer att sakta ned så lastbilen från Nybrohållet hinner köra ut och kanske han/hon i bilen bakom hinner ut med. Denna "superbil har (verkar det som) fruktansvärt  bråttom och TUTAR på mig, hallå eller ! Denna bil hade så jädra bråttom för han /hon svängde av ca 100 meter efter rondellen, hoppas det var en förlossning eller ett akut ärende som han/hon var sur på mig för.  Kanske var det så att denna peson var hungrig och maten stod på bordet, då måste man ju ursäkta denna person :(  för andra kan ju vänta eller hur !! Nej alla vi som är ute i trafiken tänk till,  alla vill hem efter en arbetsdag och det är ingen idé att stressa och bära sig dumt åt för då kanske vi inte kommer hem igen och det vore väl hemskt ?

SeeYou-N

Likes

Comments

Hej på er därute!

Har funderat i många år på varför man måste ha en speciell dag för mor,far och barn. Jag skulle vilja att denna dag kunde vara vilken dag som helst på året, En dag när man som bäst behöver den :)​ Alla dagaar är slitsamma för oss        människor vi ska klara av att arbeta, sköta barn, våra sysslor i hemmet, vara maka/make m.m. Det kanske är så att man behöver lite tid för sig själv också men hur ska det hinnas med när dygnet bara har 24 timmar. Just idag har jag låten Mamma är lik sin mamma med Siw Malmqvist i huvudet. Hur som haver så önskar jag alla mammor/pappor därute inte bara en underbar dag utan 365 underbara dagar varje år för det är alla värda <3

SeeYou-N

Likes

Comments

Nu är det mitt i natten men har jobbat kvällen till klockan 22.00, sen tar det mig ca. 40 minuter att komma hem. Även om man är trött så hinner man att pyssla lite innan sängen kallar. Tur man har en kreativ dotter i huset som hittar på en massa pyssel när jag inte är hemma :) Så ikväll kom hon på denna lilla underbara bricka med snapsglas så visst får man en midsommarlängtan ;) Nu hinner nog jag också med en bricka :) Man kan få beställa denna eller liknande bricka om så önskas (150:- inkl. glas) för alla saker som görs är till försäljning eller beställning :)

SeeYou-N

Likes

Comments

Denna dagen har varit lika värdefull som alla andra dagar i mitt liv :) Har spenderat dagen med väldigt mycket egentid, det kan man få göra när man är i min ålder :) Har bara gjort det som har fallit mig in, sen tog jag en tur med tre av mina fem barn och ett av mina tre barnbarn in till Kalmar för lite shopping :) Det var ju så att mina tvillingar skulle skriva in sig för körkort och då kan man ju få unna sig lite shopping under tiden :) Nu har jag även hunnit att göra klart en kalender i Biltemas trästickor, bilder kommer imorgon när färg och lack har kommit på :) Nu säger jag God Natt och sov så gott alla ni därute <3

SeeYou-N

Likes

Comments

Hallå där! :)

Jag hoppas ni har haft en lika underbar pingsthelg som jag har haft det! :)

Helgen tillbringades på Öland på Böda riviera, en underbar camping! :)

Sol från en klarblå himmel, underbar natur, fantastisk mat på restaurangen även egen grillning ;)

Så är ni på Öland tveka inte på att besöka denna fantastiska camping! :)

När man få må så bra på en sådan underbar plats så kommer kreativiteten igång ordentligt :)

Så detta och lite till kom till denna helgen :)

SeeYou -N

Likes

Comments

Hallå där! :)

Ja biffarna blev väl inte som tänkt!

Inget jag tänker göra om iallfall då den här inte föll oss i smaken , så inget bra betyg på det tyvärr!

Pyssel blir det imorgon när jag och mannen åker på en helgsemester till vackra Öland :)

Så denna helg blir det mumma för själen :)

Nu sätter jag mina barn i fantasiens värld för att skapa nya saker som vi kan göra och själv

laddar jag batterierna för nya idéer:)

Bilder kommer senare.

Nu önskar jag er alla en fantastisk underbar helg! :)

SeeYou-NLikes

Comments

Hallå där! :)

Nu testar vi dessa fantastiska burkbiffarna som är gjorda från www.BBQPitBoys.com.

Dessa godbitar ligger just nu på grillen så återkommer senare för smaken! :)

SeeYou -N


Likes

Comments

​Ett utav mina pyssel
En dörr gjord av Stickor :)

Likes

Comments

Äntligen kom bloggen till världen
Har försökt i många år ;) Men aldrig kommit till skott.

Det behövdes en dotter @Angiiiee som hade rätta kunskapen för att skapa bloggen :)
Så Tack Älskade du :) <3

Likes

Comments