Vissa människor har jag bara sån jäkla lust att kasta raka vägen ur mitt liv.
Men det är inte alltid den enklaste och första utvägen.
Är de en person som står en närmre än va man vill måste man tyvärr tänka annorlunda.
Helst av allt hade jag bara önskat att det var en kompis som jag kunde sluta umgås & träffa.

Melissas mage fortsätter som innan. Ena stunden är den bra, andra stunden som innan. Men hon bajsar iaf tack vare medicinen hon får.

Alltså fy vilken sämst uppdatering jag gör. Men känner inte att jag har lust att blogga, vet inte ens vad jag kan skriva om. Känns som jag skriver om samma saker hela tiden & de blir ju inte sådär jätte kul i längden...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 315 Readers

Likes

Comments

Denna fantastiska människa.
Hon gör mig mig så förbannat stolt varenda dag.
Hon gör mig så förbannat lycklig.
Hon får mig att känna mig så förbannat bra.
Hon får mig att känna mig viktig.

Fyfan vad jag är stolt över att kalla mig själv för hennes mamma, det är så jäkla mäktigt.
Varenda dag gör hon framsteg. Hon kryper så jävla fort, hon ställer sig upp på knäna upp mot möbler, hon har börjat härma oss, klappar händerna, skakar på huvudet, vinkar osv. Åh min lilla bebis, hon är inte så liten längre. 💖

Något annat som jag på de senaste tiden stört mig mycket på! Det är ouppfostrade människor. Som inte har några gränser, som tror dem kan göra vafan dem vill.
Jag kan öppet & ärligt säga att jag INTE är ok med att någon kallar mig för elaka saker. Jag orkar inte ens nämna vad. Men ja jag vet att jag har lite extra hull på magen, jag vet att jag inte ser så jätte vacker ut utan smink (denna har jag fått höra ett x antal gånger olika kommentarer om när jag inte har smink på mig, aldrig någon som sagt att jag är ful rakt ut men fått höra en del kommentarer). Jag vet att jag har större lår, höfter och rumpa. Jag vet att jag är "slappare" i huden & jag vet också att jag är glad i sötsaker. Detta är ingenting någon någonsin behöver förklara eller bekräfta för mig.
Jag vet att jag har bristningar. Jag vet också att jag har mer kärlekshandtag nu Jag vet att jag inte har samma kropp som innan.
Även om ni skojar med att säga detta till personen i fråga så måste man tänka efter före. För det kan såra extremt personen det handlar om.

  • 369 Readers

Likes

Comments

  • 379 Readers

Likes

Comments

Det gör så förbannat ont i mig när jag ser bilden då hon har sond. Det gör så ont att se henne sådan att jag bara vill lägga mig ner & gråta.
Men så tittar jag på den andra bilden, så hon ler med hela ansiktet. Och då blir jag så varm i kroppen. Och helt plötsligt blir jag bara så lycklig & börjar le. Jag kan verkligen se hur lycklig hon är, trots all skit hon fått genomgå.
Det skiljer ungefär en månad mellan bilderna och det är sån stor skillnad. Innan var hon blek, svår att få kontakt me, skrattade inte mot oss, åt ingenting, skrek nästintill hela tiden.
Idag kryper hon, skrattar, pratar, är med oss.
Det är ett helt annat ansiktsuttryck och detta leende gör mig så lycklig.
Samtidigt så vet jag vad hon fått genomgå & jag kan inte komma ifrån att tänka på de och mitt hjärta går sönder varje gång. Det brister ofta för mig & jag slutar i tårar. Hon hade inte behövt gå igenom detta.
Jag är så arg på BVC & på alla som skickade hem oss när vi vädjade om hjälp. Jag blir så förbannad av bara tanken! Vet egentligen inte hur jag ska hantera det just för att ilskan och smärtan tar över mig. Och ibland orkar jag bara inte.
Men trots att bajset inte är riktigt i sin ordning ännu så ser jag ljus i det dystra. Jag ser min dotter. Och jag ser att hon mår bra trots allt detta hemska. Jag vet att hon är lycklig & mår bra med oss. Och jag vet att vi gör vårt allra bästa för henne, även om det inte alltid har vart tillräckligt.
Hon får fortfarande ont vid nästan varje avföringstillfälle & hon kollar på mig och skriker hysteriskt, men trots det så ler hon så fort de onda är över.
Jag vill kunna säga till henne att "mamma & pappa kämpar, vi kämpar för att det ska bli bra. Snart, snart, snart lilla gumman, så är det över. Jag vet att du kämpat otroligt, men kämpa lite lite till, för mammas & pappas skull." 💖
Det gör ont så mycket jag älskar henne!

  • 394 Readers

Likes

Comments

Idag har jag vart på gymmet!
Melissa var såklart me. De är lite mekkigt när hon är med men man får göra de bästa utav situationen.
Det blir lättare nu när Jimmy får semester, då jävlar ska det tränas!
Imorgon drar jag förmodligen till ljummet när Jimmy kommit hem från jobbet.

Haha, jag bara älskar snapchats filter ibland!

  • 392 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Vi fick ju order från läkarna på barn och ungdomsmedicin att ge klyx till Melissa varannan dag i en vecka.
Detta kändes lite oroväckande för mig då jag vet vad klyx för med tarmen och det står även klart och tydligt på bipacksedeln. "Använd inte klyx för ofta då det skadar tarmväggarna & kan ge inflammation."
Eh, ja det kändes ju väldigt optimalt att spruta in 250ml i hennes lilla tarm. Men de fick vi iaf göra & hon grät lika mycket varje gång, tills sista gången. Då var hon väl van (hemskt att säga) o gnydde bara lite.
Ni som sett klyx vet ju hur de ser ut.

Nu går vi helt enkelt i väntans tider o hoppas på att hon snart kommer kunna bajsa själv. Vi ska ha ett telefonsamtal den 12/7 med en läkare igen för att se hur det har gått.
Jag håller er uppdaterade.

  • 402 Readers

Likes

Comments

Vi är på gång, vi är laddade! 😏💪🏼
Igår var jag, Saga & Tobias på gymmet.

Idag kom även filten som jag beställt till Melissa från elodie details., åh älskar den! 🌸

  • 420 Readers

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag och Jimmy 3 år ihop.
Eftersom de vart så mycket me Melissa senaste tiden har jag inte haft tid eller ork att ge mig iväg. Helt ärligt så har jag helt glömt av att vi hade tre år idag så totalt glömt att köpa present t honom. Så idag när han jobbade fick jag bege mig till stan för att köpa något litet.
Blev en whiskey karaff och en blomma! 🌸
Sedan åt vi en mysig middag ihop hemma.

  • 443 Readers

Likes

Comments