​Några dagar har vart fulla med ting att göra. 

Kommer dock få ännu mer fullt upp med mitt jobb jag nyss börjat med.

Blogga är kul och så men det tar ju ens tid.

I annat fall kommer jag gå tillbaka till mitt blonda hår igen. Så får börja med att färga det i ljusa toner innan man drar i med blondering. 

Hepp. Åter till familjen.​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Just nu... Just nu är kärleken på hög nivå!!!!  (gårdagens inlägg)

Är helt till mig, lite så där tossig nästan. Bara ler, fnittrar, skiner, är glad mot alla och bara fladdrar fram som en fjäril.

Det är liksom rosa moln runt huvudet på mig, och inte behöver jag den tjocka vinterjackan heller, då värmen i kroppen av lyckan och glädjen värmer upp mig som en kamin. Träningsvärk AB i morgon av allt smilande och tjoande. 

Dagen har vart riktigt lyckad, fast ändå värken är på en och nästan slår än medvetslös. Liksom lite gnager än i nacken och sliter armar och ben utav än och rider galopp på ryggraden. Härligt!

Nu är jag på bussen på g hemåt igen med Ella (näst äldsta) och Jayce (yngsta) för att möta upp pappa (Micke) och Kian (näst yngsta) som ska möta upp Nellie (äldsta) ifrån skoltaxin. Se deras lyckliga leende när vi alla möts kommer ta död på mig av kärleks döden.

Äsch... Får slå upp lite hyllor och tavlor hemma sen så blir man nog normal igen, hahaha. Ja så "normal" JAG kan bli.

Fred på er! 

Likes

Comments

Min hjärna exploderar snart!

I dag är en riktigt riktigt dålig Depp dag.
Är ledsen, har ont, hängig... Allt kännsjävla pissigt just nu.

Man drömmer om ett liv men får ett annat. Allt jag vill är att få i ordning på detta så vi kan bli 2567 gånger lyckligare än nu.

Nehepp... Dra täcket över sig då!

Fred på er.

Likes

Comments

Burrurrihurrihurrhurr!!

Sitter och väntar på bussen i minusgraderna som välkomnat oss under natten och tydligt vill vara kvar nu.

Vart en hel del mi us i natt och man vaknade till -4 i morse. Just nu är det väl bara -1 eller nollan typ. Kallt som attans oavsett juh... Men snön får komma snart tack. Barnen längtar ju som den.

Ah... Bussen ja. Den som bara går ca 5-6 gånger per synd här ute. Mhm, den väntar vi på just nu som ska in till stan. Lite hem handling ska ske, även en överaskning till familjen ska hämtas. Ska bli så spännande och roligt,barnen är ju exalterade så. Lär gå som en smäck och passa perfekt.

Ni vet... Familjen Lejdström smider alltid en plan eller 3 när vi får tillfället för det. Som i detta läge idag. Smida Smida medan järnet är varmt. Hihi.

För övrigt om dagen...

NELLIE åker med skoltaxi in till skolan HELT SJÄLV!! Och det känns ju när man inte har kontroll längre över bad som händer och sker, om hon kom fram, om hon gick rätt, om hon var ledsen eller glad. Avskyr att förlora kontroll över saker som jag i vanliga fall har stor rutin och kontroll på. Nu ska hon få åka in till skolan o h hem från den helt ensam. Gäller att lita på henne nu 1000 gånger mer än man gjort förr.

Men hon är ju stor. Detta bör går galant. Jag litar ju på Nellie till 24457 % så. Ska bli kul att höra sen när hon kommer hem hur det har gått för henne med skolan och taxin.

Hepp... Dags att hoppa på bussen med små kidsen. Ha en bra dag alla.

Fred på er.


Likes

Comments

Alltså, fy satan!!!

​Idag har vart en riktigt kass dag! Känner mig som en kass människa och en kass mamma och partner. Har bara deppat.

Idag år 5 års dagen av min älskade mormors bortgång. Och den tynger hårt. Har aldrig fått riktigt bearbetat händelsen och fått sörja som jag borde ha fått gjort från början.

Men för 5 år sen satt jag med en dotter på 1,5 år och en dotter på 6 månader. Hade inte riktigt tiden till att tag hand om mig och sörja mormor. Att bearbeta allt och så. Barnen var ju viktigast först då, det är dom idag med men då kunde jag inte tänka på annat. Allt gick bara som på automatik typ.

Det är annorlunda idag när alla barnen är så pass stora att jag kan sätta mig ned och gråta en skvätt här och där. Dom tar hand om sin kära mamma mina barn. Dom är riktigt underbara och fantastiska. 

Idag hade jag velat bo kvar hemma i min gamla hemort. Kunnat gå och fika hos någon av mina underbara vänner och glömma allt en stund.

Och gällande att glömma allt en stund, har en del också med all smärta och värk som börjat komma tillbaka,  trotts det att jag äter mina mediciner varje morgon. Det har typ börjat krypa igenom medicineringen här i allt kaos och oreda.

Är så trött på all denna smärta och värk varje dag att jag bara vill gå ut och slå ned ett träd med bara händerna och skallen. Jag skulle aldrig önska ens min värsta fiende, denna smärta var dag utan slut.

Nahe... Om man skulle ta och fixa lite innan bingen ropar på en för natten. 

Fred på er!

Likes

Comments

Åååh zzznaark!

Där snart dags att lägga sig. Väntar bara på att 2 av barnen ska bli trötta nog. Själv vill man typ stupa efter dagen bara.

Hoppas på en bättre dag i morrn, med mindre värk och mindre smärtor. En bättre säng med en bra kudde skulle nog vara på sin plats också. Men det har man inte råd till just nu.

Att barn fan orkar vara uppe så mycket än vad vi själva faktiskt orkar.  Otroligt! 

Ge mig den energin tack.

Nae. Nu skriker sängen efter mig.

Fred alla.

Likes

Comments

Så här är det...

För ca en månad sen, fick min familj och jag panik flytta ifrån allt och alla vi känner/kände. En månad har snart dragit förbi och allt känns helt okej just nu. Det kunde ju ha vart värre liksom.

Vi har kämpat hårt denna tid med att få i ordning på allt. Skola/dagis,jobb/studier. Man är ganska slut och körd om dagarna. Fladdrade ändå 50 mil i från där vi båda är födda och uppvuxna själva som barn. Men vad gör det? Livet är ungt än och vi har all tid i världen att förändra allt här och nu.

Jag är glad att alla barnen är glada och lyckliga samt trivs i deras nya hem och sloka/dagis. Det är det viktigaste av allt.

Själv sitter man just nu,och undrar... Vad tänker alla? Vad tänkte dom då dom fick höra om flytten?! Vad kände/känner dom om det? Själv saknar jag en hel drös med tokfolk som jag bara älskar. Saknar min mamma och pappa och syrrorna enormt också. Ah... Det är ju en del att känna och rannsaka sig själv om i nu läget.

Aja... Fortsätta fixa och dona här hemma.

Fred på er.


Likes

Comments

​God dagens.

Ny här,men tänkte testa med att starta om en ny blogg i mitt nya liv som jag har fått.

Har alltid mycket att skriva om, allt är inte roligt att läsa. Händer att man kan bli lite snett och sur.

Men hör kommer ni få läsa om min familj och vår kamp om allt samt min egna kamp om att komma tillbaks till ett lite lättare enklare liv igen.


Fred på er.

Likes

Comments