Min dag!<3

När jag vakna imorse så var jag sååå trött och såå glad att jag vaknade upp i min säng och såg att det bara var en mardröm jag drömt.

Efter att jag insett att det bara var en dröm så tog jag upp mobilen för att skriva godmorgon till Emil som jag brukar göra varje dag och då såg jag ett sms från mamma att jag ska sova hos henne för pappa är sjuk . Dock skulle mamma inte vara hemma idag för hon är hos sin kille så jag har hela lägenheten för mig själv!

Så direkt när jag fick veta det så gick jag ner och åt frukost, sen gjorde jag mig en kopp te och sen hoppade jag in i duschen.

Efter duschen så packade jag allting jag skulle ha med mig och sen så väntade jag på mamma.

När jag kom hem till mamma så bar jag in alla grejer och sen drog jag ner till affären för jag ville ha godis och så till ikväll och så köpte jag te. Mitt favorit-te var slut så var tvungen att köpa mer. Efter affären så åt jag middag och satte på en film. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att ha plockat undan lite och tagit hand om disken och så har jag försökt hjälpa min kompis med att sätta på sig lösögonfransar. Svårt att förklara via röstmeddelanden och video hur man gör haha!

Gillar

Kommentarer