a good day!

Hej!❤
Hoppas allt är bra med er!
Själv så är jag fortfarande sjuk och var uppe hela natten och hostade men utöver de så är allt bra!

När jag vakna imorse så bad Emil mig kolla ut genom fönstret och d fick jag se att det SNÖAR!
Gud va lycklig jag blev!
Jag hoppade upp ur sängen och tog på mig kläderna och sa att vi bara måste ut och ta en promenad!
Älskar snö! såå mysigt!😍

Men iallafall, gick upp på övervåningen och sa godmorgon till Emils lillebror och sen gick jag in i badrummet och gjorde rent runt örhängena som jag måste göra nu i 6-8 veckor bara för de ska läka och det måste vara rent så de inte blir inflammerat.

Efter de frågade jag Emil om han ville äta frukost men han ville vänta så väntade en stund och sen gjorde vi frukost. Gjorde te bara för halsen och efter vi ätit gick vi ut på en promenad. Vi tog även med oss hans lillebror ut. Han sitter stilla hela tiden och går aldrig ut så vi tänkte de är bra för honom att få komma ut och röra på sig. Det var glashalt ute! Det var is under snön. Vi alla 3 ramlade fast inte samtidigt.

Det var såå fint och mysigt även fast jag ramlade några gånger haha! Det va ju inte så mysigt såklart men ah. Det var dagens höjdpunkt hittills!

Tog bilder som kommer under texten men hade inte kameran med mig till Emil så fick ta me mobilen så inte den bästa kvaliteten kanske.

Men hur som helst! När vi kom tillbaka till huset så gav vi hans lillebror mat och så gjorde jag te till mig med Honung i vilket var vidrigt men bra för halsen så försökte få ner det. Klarade inte att få ner så mkt av de dock för honung är as äckligt som sagt! Försökte få de att smaka bättre genom att hälla i socker men de hjälpte inte.


Gillar

Kommentarer