HeiHei!

Har vært veldig dårlig på å oppdatere bloggen.. Beklager det. Har ikke skjedd noe spennende de siste ukene.
Kan si at jeg endelig begynner å klare meg fint alene! Så kommer Christopher hjem på fredaag❤️ gruer meg allerede til han må dra fra meg igjen, føle det store savnet igjen og igjen er ikke noe moro. Men kommer til å bli så deilig å få to nettet sammen og høre alt om den nye hverdagen hans.

Imorgen skal jeg på sesjon del 2, så blir å sove over hos bestemor, så slepper jeg å stå opp så veldig tidlig i og med hun bor nærme dit jeg skal.Kan si at jeg gruer meg veldig mye, har ikke bestemt meg om jeg vil inn eller ikke enda. Trur jeg bare må gjøre mitt beste og se hva som skjer.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Da var dagen her, dagen som jeg har gruet meg til i over et år nå. Min kjæreste,samboer og
Min laller bestevenn reiste idag... Jeg syntes det er så tungt, jeg har blitt så utrolig avhengig av han i hverdagen min. Alt blir helt snudd på hode. Å neste ikke vite når vi sees igjen er enda tyngre. Alle prøver å fortelle hvor fort det går og at det kommer til å gå så bra. Men det føles ikke sånn nå. Jeg er så følelses menneske at du kan gjette hvor mye jeg gråt når vi skulle begynne å si hade.. Jeg startet å felle et par tårer noen dager før vi allerede skulle si hade.. Man blir nok aldri klar til å si hade til den man elsker. Men det kommer til å bli så deilig å se hverandre igjen, kjenne hvor mye vi elsker hverandre og bli nyforelsket igjen❤️

Likes

Comments

HeiHei!

Mitt navn er Michelle, 18år
Bor i Aurskog Høland sammen med min kjære Christopher i et lite hus. Vi har nå vært sammen i 2år og 4 måneder og har det helt fantastisk sammen. Dessverre så drar han i Forsvaret om under en uke nå, som kommer til å bli veldig trist men samtidig så godt for oss. Har gruet meg lenge til denne perioden i livet mitt.. Men med hjelp av gode venner så kommer det til å gå så bra.

Har lenge ønsket å starte en blogg, men bare aldri kommet i gang, men nå er jeg endelig her. Så får vi se hvor lenge det varer.
Jeg kommer for det meste til å blogge om mine tanker, outfits, interiør og min hverdag. Så håper du vil følge med videre i livet mitt!
 

Likes

Comments