Header

Vet inte ens vad jag ska skriva. Vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska säga.
Vet inte ens om detta är ett bra ställe att skriva på, eller jo det är det nog. skönt att få skriva av sig lite.
Jag är glad att jag har mina vänner runt om kring mig och jag hade nog inte varit där jag är idag om jag inte har haft dem.
Men det är ändå något som fattas. Jag vet inte riktigt vad men känner mig så tom. För det mesta tänker jag väldigt mycket när jag ska sova eller när jag är helt själv. Det är något jag alltid har gjort.
Jag känner att jag mår inte riktigt bra psykiskt Men vet inte vad det är som tynger mig. Jag har underbara vänner och familj men ändå känner jag mig ensam på nått sätt. Jag har svårt att prata om det med andra det är nått jag tänker på och håller för mig själv. Har pratat med en kompis om det men hon verkade inte riktigt förstå. Jag vill heller inte lägga mina bördor på någon annan. vet inte ens vad det är som gör att jag känner så här. Känner ibland att inte folk tar mig för den jag är, att jag ibland inte duger. det är mycket som jag säkert inbillar mig.Mina tankar är väldigt förvirrande. Känns som mitt liv är en enda röra just nu och måste fundera ut på vad jag egentligen vill och hitta vem jag är.
Många tycker att jag är så stark och alltid positiv, ja visst det är jag säkert men visar mig stark och försöker vara det också.
Jag vill verkligen inte gå och prata om detta med någon psykolog så ni som läser detta och tänker att jag borde det så tänker jag inte göra det. Jag har mina bra och dåliga dagar trotts att jag inte visar det. Jag vill gärna inte vara själv utan vill nästan alltid göra något för att slippa tänka så mycket. Jag hoppas att jag snart få må bra igen och vara lycklig.

Känns bra att skriva av sig men fick inte ur mig ens hälften av mina tankar. Men en början.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Läs denna: http://www.expressen.se/omtalat/daniella-kollapsade-pa-taget--da-var-det-bara-en-person-som-hjalpte/


Jag börjar med att länka denna länk över här för att det är den jag vill skriva lite om så in och läs den. 

I denna artikel skriver de om en tjej som kollapsade i tåget på väg till jobbet. Det var mitt inne i rusningstrafiken och det var folk över allt på tåget. Men det var bara en enda person som faktiskt hjälpte henne, som stannade och hjälpte henne och tog hand om henne tills ambulansen kom. Jag förstår inte hur människor idag tänker. 
Vad hade ni tyckt om det bara var en person som hjälpte dig om du hade hamnat i liknande situation.
Ja
g blir så arg men samtidigt glad att denna mannen stannade och tog hand om henne. Frågan är den vad som hade hänt om inte han hade varit på rätt plats vid rätt tid punkt vilka/vem hade funnits där då?
Tänk om vi hade levt i ett samhälle där man bara tänkte på sig själv och inte på andra hur skulle det då se ut?
En stor eloge till denna mannen som fanns där och ja
g hoppas att hon hittar honom och kan tacka honom. Finns så mycket jag vill skriva men blir bara så arg av vad det har blivit av mänskligheten. Jag hoppas att det finns fler godhjärtade där ute än dem få som faktiskt visar sig för vårat samhälle behöver det!


Puss och kram hoppas ni har en bra kväll 

Likes

Comments

Nu har 2014 nått sitt slut och 2015 har bara börjat. Många olika beslut som vi ska ta, många nya frågor vi ställer oss själva.
Vart ska detta ta vägen vart ska våra vägar slut? Många börjar skolan för första gången, andra börjar högstadiet och till och med folk som börjar gymnasiet allt det blir till hösten.
Medans våren kommer att vara mångas bästa men kanske även sämsta tider.
Men en sak är säkert många kommer att få minst en dag som de kommer längta tillbaka till och det är studenten. Men efter det och även under den sista terminen så kommer dem där frågorna. Vad händer sen? Vad ska jag göra med mitt liv? Jobba? plugga? Flytta?
Ja det är så många tankar och beslut som kommer varje år.
Men vad som än händer och vad som du än bestämmer dig för så kommer det att bli bra i slutändan. Sen dem där besluten är inte lätta att ta. Jag själv måste klura ut vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Har ändå jobbat sedan jag tog studenten förra året alltså 12 juni 2014. Men vad ska man göra nu? Plugga eller jobba? Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta men nu börjar ett nytt år med nya möjligheter. Ta vara på det som ni håller varmt om hjärtat och utgå från vad du själv vill.

Godnatt och sov gott.

PS ni är värdefulla❤️

Likes

Comments

Jag vet att jag har några få personer som jag faktiskt kan prata med men jag har svårt att öppna upp mig för dem när jag verkligen behöver hjälp. Men varför? Känns som att jag ändå är ensam och inte kan prata med någon. Jag vet inte om det kan bero på att jag har blivit sviken flera gånger,  eller att jag vet att några jag faktiskt har berättat väldigt mycket för går och pratar om det med andra. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att faktiskt hålla tyst om någonting som man berättar. Man måste kunna skilja på vad man ska säga och inte säga! I svåra tider då man faktiskt behöver sina vänner det är då som man får reda på vilka som stannar och vika som går.Det är då man får reda på vilka som är sanna och vilka som är falska. Jag är glad att jag har dem som jag har närmast som jag verkligen kan prata med. Det är samma personer som har funnit en längre tid och varje gång jag har behövt någon att prata med.

Tack! <3


Likes

Comments

Under alla långa samtalen mamma och jag har ibland på kvällarna och nätterna så har alltid en och samma sak kommit upp och det är farmor och farfar. Det är 8 och 5 år sedan de försvann från denna jord. De finaste människorna på denna jord enligt mig. Hade det inte varit för farmor hade jag inte varit den jag är idag. Hon har satt ett sånt stort spår i mig och genom allt som vi gjorde tillsammans så har hon format mig väldigt mycket. Hon hade ett sånt stort varmt hjärta. jag kommer ihåg när jag var liten, de hade en typ vattenspridare inte en sån som står på marken som är liten utan en som man satte ner i gräset och stod den och sprutade ut vatten runt runt ( vet inte hur jag ska förklara). jag sprang runt där medans farmor och farfar höll på och grejade i trädgården. Och när de var klara så stod de bara och kollade på mig och de var så himla glada och lyckliga. år 2006 var året då farmor gick bort. Jag minns så väl den dagen. Det var en av två dagar som var de värsta dagarna i mitt liv. Den andra dagen var när farfar gick bort. Det var en torsdag och jag gick i skolan. Jag visste att han var dålig och att han snart skulle tappa styrkan men jag ville inte inse det. det går inte en dag utan att mina tankar går till dem. ser fotona hänga över min säng när jag vaknar och när jag somnar. Jag saknar er som fan och folk säger ju att tiden läker alla sår men kan säga att tiden läker inte all saknad och det tomma hålet som finns i mig.Det finns så mycket som jag vill dela med er. Vill att ni ska vara stolta över mig och finnas där i vått och torrt. Livet är så orättvist!!!! 


Likes

Comments

Alla har sin livs berättelse att berätta. Alla har vi varit med om både gott och ont, glädje och sorg. 

Oftast sådär på vissa vardagar nu under sommaren och även många helger utöver sommaren så startar vi med vi sitter framför tv:n och kollar på någon serie. Men vi avslutar oftast många av dem med väldigt djupa samtal om allt. Mamma och jag hade verkligen våra bråk när jag var mindre. det gick typ inte en enda dag utan att vi bråkade, det smälldes i dörrar, skrek och sa saker som inte skulle vara sagda. Men så är det säkert hos väldigt många andra familjer, det är ett stadie som alla kommer att ha på ett eller annat sätt. Men nu är det så himla mycket bättre, vi bråkar typ aldrig längre och det känns så himla skönt. Hon  är som min bästavän. Det jag inte orkar bära helt själv får oftast hon reda på för att jag vet att hon kan hjälpa mig och ge mig bra råd. Men det är klart att jag inte alltid följer dem men då har hon iallafall hjälpt till. Men det jag ville komma fram till är att jag är glad att hon är min mamma, och hon är så himla underbar och helt fantastisk och det är väldigt många som kan hålla med om det. Vi hjälps åt, vi grejjar och vi fixar. Finns inga ord som kan beskriva allt men Tack! <3

Likes

Comments

Ville bara säga att jag är trött på singellivet.. Jag vill ha någon som jag kan mysa med, som jag kan dela glädje och sorg med och som jag kan dela minnen med, någon som jag kan älska.

Alla har en livsberättelse som inte är sig den andra lik. 

Likes

Comments

  Idag är det tre månader sen är det min tur att springa ut och skrika!! Då smäller det STUDENTEN!!

Kollar runt på klänning till balen men det finns så många fina! Här kommer det fem alternativa klänningar.

jag tror det blir klänning nummer 2
Vad tycker ni?  


Likes

Comments