Kunde inte sova som är nå inatt så jag hedde igång en film.

Child Of Satan, tänkte att den kanske skulle vara bra och spännande men jag kan då säga att det var totalt värdelös film men gatt se hela ändå då man ville se hur den slutade.

Fann lite spänning i den men mycket var så overkligt som när dom sköt med pistol så var det, nä, det var verkligen data gjort om man säger så och det syntes.


Förstod inte riktigt hur barnen var som satan men det var i blicken som gjorde att barnet gjorde om personerna i fråga han tittade på.

Visst den gick att titta på men nä det var ändå ingen bra film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såg på denna film nyss och den vad väldigt bra och spännande.

Jag tyckte inte att den var så läskig som dom sa att den var men jag såg den via internet så dom kan ha tagit bort några sener.

Spännande och närvkittlande tyckte jag att den var och kunde inte släppa blicken för en sekund då jag tittade på filmen, den rekommenderas absolut inte för barn.

En clown som vaknar var 27 år och lever på barn som han mördar.

De enda som gör att clownen inte dödar barnen är att inte vara rädd, men kan du inte låta bli att vara rädd då man ser en läskig clown?

Titta och njut av denna underbara skräckis! :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Om ni inte har sett denna film så rekommendera jag att ni ska göra det, denna film är så bra!

Han vaknade 90 år för tidigt inom en 120 års resa till en annan planet.

Han är totalt förvirrad och letar efter andra som vaknat men det är bara han som är vaken, hans kappsel som han sov i blev något fel på.

Han pratar med en bartender som han tror sig vara en människa men visar sig att han är en android men han pratar mycket med denne bartender för han har ju inte så många andra att välja på.

Han försöker att fixa så att han får somna igen men lyckas inte, han försöker att reparera det som gick snett med funkar inte riktigt så bra för honom.

Han får syn på en tjej som ligger och sover som han blir förtjust i, så efter ett års ensamhet i färdkosten så väcker han henne med något slags verktyg, alltså 89 år för tidigt för hennes del.Massa händer med denna färdkost och dom gör allt för att fixa den, hon tror även att det är något fel på hennes kappsel men de visar sig något helt annat.

Vill inte ge några mera inom denna film så ni får se denna väldigt braiga film :)


Likes

Comments

Då Delina sov en stund så passade jag på att mysa med Zelda en stund och hon bara älskar att man håller om henne en stund i famnen.

Likes

Comments

Idag är ju kanelbullens dag och blev inte kanelbullar utan vaniljbullar.

Gubben tycker att det var godare med vanilj än kanelbullar men ändå fick jag välja men bruka som dela på degen så det blir båda men idag blev det vara vanilj.

Ser på hockey på tv:n då man kan och det är mitt lag som spelar så nu får man hoppas att dom håller sina 4 raka segrar då jag har satsat på att dom vinner ikväll, hihi.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bytta blöja (bajs) på min dotter och så fokuserade jag mycket på blöjan tydligen och så tittade jag på henne som låg där på skötbordet och såg henne med ett stort leende.

Mitt hjärta smälte där ett tag då jag såg min dotter skrattade ett bra tag då jag bytte blöja på henne, log mot henne och skrattade samt så sa jag "Du skratta" och hon log mer mot mig.

Finns det något som är bättre än att sitt eget barn ler och skratta mot en för första gången? Nej, det tror jag inte om man inte gillar barn så finns det något annat som är bättre men om man har barn så finns det inget som är bättre.

Alla bekymmer jag bär på släppte då hon log och skrattade och jag bara kände en eld av kärlek som rusade i mitt hjärta och, ja, jag dog en liten stund.

Igår var det en jobbig dag för henne då hon hade ont i magen och så somnade hon i våra famnar och sen la man henne i nestet och efter ett tag så vaknade hon igen, så var det hela dagen och det var rätt jobbigt men mest för henne.

Vid 22-23 tiden så kunde hon somna och sov hela natten och det var väldigt skönt för henne.

Likes

Comments

Idag så har man plockat lite lingon, passade på då det var uppehåll men fick ca en liter ungefär men mera plock blir det.

Likes

Comments

Igår kl 10 var det dags för babyträff för mig och Delina, vi gick dit och då var det några där redan och så kom det flera bebisar.

Delina var yngst där och sov mesta dels av tiden vi var där, då vi gick dit så var det uppehåll och när vi skulle hem så spöregnade det och sambon fick hämta oss så vi inte skulle bli så blöta även om det är rätt nära.

Kände mig lite utanför då det är en by och alla känner alla typ och jag känner ju ingen här på byn så namn och det dom pratade om hängde jag som inte riktigt med på, men man försökte och man lyssnade och skrattade ändå även om det var lite smått tråkigt men man kan ju inte alltid hänga med det dom säger då man inte känner någon här på byn och det var mycket därför jag ville vara med på träffen.


Idag så är det första gången jag och Delina får vara ensam hemma då sambon började jobba idag efter 10 dagars ledighet då hon kom ut.

Allt har gått väldigt bra men hon sov inte så bra men det var mest av och till hela tiden och så lite mat då och då, men iövrigt så har det gått super bra tycker jag men vädret kunde som varit bättre så man kunde gått ut iallafall men det har som vilja regna i mellan åt så man har inte vilja vara ute som är nå men det blir säkert bättre imorgon får man hoppas på så man kan vara ute ett tag.

Likes

Comments

Idag så kom mina fosterföräldrar på besök och ville hälsa på våran Delina.

Fostermamman hade gjort ett babynest till henne då jag ville ha en (öven om jag hade en, fast lite fulare) så gjorde hon en till mig eller snarare till Delina gjorde hon en till och den blev så mjuk, hög i kanterna som jag vill ha det och så färgerna var väldigt fina.


Gick på en promenad då fosterföräldrarna var hos oss och det slutade med att man blev stel i hela kroppen och allmänt lat men måste som röra på mig oftare så man kommer i form igen och slipper ha värk lite varstans efter promenader.

Delina har precis somnat igen i den nya nestet och får se när hon vill vakna så man får bada henne men det får man ta då, har som ingen tid att passa på det viset men kanske lika bra att hon får bada imorgon men man får se hur man gör som och när hon vaknar igen.

Likes

Comments

Igår så var jag och hälsade på mitt gamla jobb med Delina och det blev genast folk som kom fram till henne och en ville prompt hålla i henne och hon höll i hon bra länge.

Väl hemma så sov hon bra länge och senare på kvällen så fick hon bada lite men det gillade hon inte då vattnet var lite väl kallt så jag fick skynda mig att tvätta henne överallt. Efter badet så somnade hon så sött i badlakan i min famn tills jag la henne på soffan en stund tills jag hedde på henne pyamas.Hon sov bra länge igår kväll och kunde somna tillsammans med henne och sen under natten så var hon hungrig igen men då vaknade jag inte så sambon fick kliva upp och ge henne lite så hon kunde somna igen.

Vid 5 tiden imorse så var det min tur att ge henne då sambon väckte mig så jag klev upp och gav henne lite mat så hon somnade åter igen, men nu så vill hon inte riktigt sova men jag ska ge henne lite mera mat så kanske hon somnar igen.

Likes

Comments