Nu har jag varit oaktiva på bloggen men i torsdags hade jag inte tid och igår kom jag hem vid 2 på natten så kände att det inte var värt att göra ett inlägg då.

Annars då, det är grymt med mig, idag ska jag ner på matmarknaden (igen) och bara titta.

Jag ska försöka blogga bättre :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Marhaba

Igår hann jag inte blogga, men aja, vem kommer bry sig om 100 år? Idag är jag hemma och har så sjukt ont i huvudet, så idag blir det en lugn dag. Om jag har tur så borde huvudvärken vara borta tills imorgon så jag kan fara till skolan.

Vill bara säga att min mobil nu är fixad (!!!!!), är så superduperhyper glad att den funkar nu efter 3 veckor helt död. Så nu kan jag börja blogga från mobilen.

Likes

Comments

Marhaba.

Idag är det någon form av matmatmarknad i Falun så efter skolan gick jag dit med en kompis och tittade runt lite. Då var det en supersnygg kille som sålde sötsaker som  ropade på mig och Judith, han ville att vi skulle smaka hans sötsaker. Så när han skulle ge mig ''godiset'' så sa han (han kunde inte svenska) ''only if you smile beauty''. Det var super gulligt tycket jag och det gjorde min eftermiddag.

Man borde få såna kommentarer varje dag tycker jag. Det höjer humöret och man blir allmänt glad. Så en påminnelse till er, ge en fin kommentar till er kompis imorgon. Vem vet det kanske gör hens dag. 

Likes

Comments

Marhaba.

​Nu har jag varit hemma ett tag från dansen. Jag hat hunnit att färga håret till och med. Jag hade innan lite ljusare hår, inte riktigt blont men ändå halft blont. Det var en konstig färg. Men nu har jag iallafall färgat håret brunt. Inte så mörkbrunt men det är brunare nu än innan. Det känns superbra att jag hann gör det idag. Hann också att göra klart en läxa (wohoo!!)

Är det bara jag som älskar känslan att bli klar med en läxa. Det är så skönt att veta nu är man klar med det skiten och man behöver inte tänka på det nå mer. 

Likes

Comments

Marhaba.

Har nyss kommit hem från en lååång dag i skolan. Tänkte bara uppdatera med att maltesers är de bästa godis man kan äta när man sitter och pluggar. Enkla och supergoda.

Nu på fredag så har jag musikprov, vi ska sjunga och spela upp för våran musiklärare och jag är supernervös. Jag ska spela och sjunga Stand By Me, jag tror det kommer gå bra för jag har övat ganska så mycket men är ändå supernervös

Vid fem ska jag på dans och kommer hem vid sju så uppdaterar då

Hej så länge <3

Likes

Comments

Marhaba.

Idag har varit en superkul dag. Jag träffade min kompis och vi myste och pratade och hade det superkul. Men tråkigt nog så blev det bara en kort stund vi träffades. Jag skulle iväg och jobba som Simlärare på Falun SS. Jag jobbar som simlärare varje söndag. Barnen är helt underbara och jag älskar att ta hand om barn. 

Det var allt för nu. Hej då <3

Likes

Comments