V32 (31+2) + tillväxt ultraljud

Veckans magbild🌸

Växer på ganska bra nu och äntligen har vågen börjat visa + ist för -

Tillväxt ultraljudet vi var på gick bra, liten i magen va 11% mindre en h*n skulle vara men de va ok, fostervatten fanns de bra av och navelsträngen låt bra och såg bra ut. Fick lyssna på hjärtat och följa de på en skärm i 15min efter och allt hördes bra ut där också.

Tyvärr förstördes hela upplevelsen av dom två suraste och idiotiska barnmorskorna jag någonsin mött, usch att sånna idioter får jobba i vården och speciellt på ultraljud/förlossningen. Hoppas inte träffa dom något mer.

Vi fick iaf en super fin dag ihop ändå med att vi efter åkte och bokade babyskyddet ( Besafe izi moduler go) till bilen som vi ska hämta samtidigt som barnvagn i Mars. Sen blev de fika på espresso house och lite barn klädsel shopping med avslut på Ikea.

Snickarna är är klara för denna gr på barnrummet så nu väntar vi bara på målaren som ska komma och spackla väggarna. Sen ska vi ut och bestämma tapeter och golv nästa vecka så hoppas vi rörmokarna kan komma så fort målaren är klar och sätta upp element så börjar vi iaf se ljuset i tunneln på detta projekt.

Vi va på sista föräldra kursen igår också, ja vet inte om den gjorde så mycke de mesta hade vi ju redan läst oss till eller hört innan så gav inte jätte mycket men nu är de iaf gjort och fick ju lite broschyrer och böcker att läsa + telefon nr till olika folk i kommunen vi kommer ha med att göra tex bvc sköterska osv.

#momtobe #preggo #week32#vecka32#bebis2017 #gravid #gravida#bfapril2017 #gravidabf2017#pregnant#pregnancy #babybump #mom #picoftheday#pregnancystyle #mom2be #baby #momlife #aprilbebis #bf2017 #bfapril

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@