Babyboxar

Hej,

I måndags var vi och hämtade dessa två babyboxar i Karlstad. En från libero och den andra från lloydsapotek. Massa fint och användbart i båda så helt klart ett tips till andra gravida, sen är dom gratis också så bara att hämta ut. Har en box kvar från babyproffsen men den tar vi när barnvagn och bilbarnstol ska hämtas om några veckor. Sen har jag redan hämtat den från apoteksgruppen.

Bara att söka på babybox så kommer de upp hur man gör och de finns fler än dom fyra jag beställt men då är de inte boxar utan mer reklam med koder/kuponger och tidningar man får hem i brevlådan. Bäst va en jag fick hem där man fick en gratis body och 25% på kappahl. Jag som älskar newbie blev ju så klart extra lycklig för den.

#lloydsapotek #libero #liberostartbox #babybox #lloydsapotekbabybox #gratisbabybox #tipstillgravida #momtobe #preggo #week35#vecka35#bebis2017 #gravid #gravida#bfapril2017 #gravidabf2017#pregnant#pregnancy #babybump #mom #picoftheday#pregnancystyle #mom2be #baby #momlife #aprilbebis #bf2017 #bfapril #babyproffsen

Gillar

Kommentarer