​Igår hade vi besök av två killar från ett företag som heter Sector Alarm.
Dem skulle prata lite om deras alarm och även Brand Alarm, Så vi fick höra en del om det och jag blev förvånad över hur mycket dem erbjöd för en sådan liten summa. för ca 400 :- /månaden så kan man själv och ens barn känna sig trygga och skulle man råka ut för inbrott så kan man känna sig trygg att dem tar hand om det på näst intill alla pungter så att man kan komma hem till ett säkert hem och slipper överaskas av något otrevligt. 

Jag tyckte att det känndes skönt att man kan få ha bekräftelse när man larmar på och av så att när stora tjejen kommer hem och lämnar hemmet så vet man att hon kommit hem säkert. För mig är det viktigt att man känner sig totalt trygg hemma . Ens hem ska enligt mig vara ens trygga plats där man får chansen att vila..

Hur viktig tycker du att säkerheten i ett hem är? tycker du att ett alarm är nödvändigt eller utkastade pengar?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag var det inte en vanlig skoldag för vår stora tjej idag gick hon till skolan och var mer ivrig än vanligt. 
För idag ska hon ha flygfotografering , den första sedan hon började den riktiga skolan den första av många så idag var hon ivrig på att göra sig fin som hon sa. För att ta första klass skolfottografi. Är så glad för hennes skull att hon uppskattar skolan så pass mycket att hon varje dag ser fram imot skolan. 

Nu sitter jag vid datorn igen och väntar på att tiden skall gå, Beställde hem en present till fästmannen och sitter brevid min sovande tös. Tänk att det nästan aldrig slår fel varje dag kl10 sover hon 20 - 30 min 

Likes

Comments

​Idag skall jag klippa mig och tona håret i en nyans som sambon inte alls tycker om men som jag haft förr och trivdes i. Så tänkte bara tona för se om jag fortfarande trivs i det. Just nu ser ju mitt hår förjävligt ut och jag vill ju ha det fint tills dopet på söndag :) får se om resultatet blir bra :)

Likes

Comments

​Idag  fick jag sovmorgon, sambon skulle hjälpa sin syster så han tog stora damen till skolan så fick jag och lillan sovmorgon och fick sova ca en timme extra. Sånt kan vara guld värt ibland, Men man vaknade inte på det vanliga sättet idag . Lillan fick för sig att busa och drog mig i håret och skrattade.Härligt iallafall att få vakna till hennes skratt

Likes

Comments

På morgonen finns det ingenting bättre än att mysa och det verkar mina båda döttrar hålla med mig om, Imorse ville Tanja hålla i Nina när dem såg på tv och självklart fick hon det. Där satt dem och myste tillsammans med Ninas favorit gosedjur Tigris.

Likes

Comments

Igår kväll fick Nina testa någonting nytt som vi hade fått hem ett test på nämligen Sempers Havre - Välling. Hon hade tipsat oss om att ge henne det till natten så att hon kanske sov hela natten sen eller iallafall längre. Så vi passade på att testa när vi hade fått hem ett smakprov av det . Himmla smidigt när man får det! Och smaken gick iallafall bra hon drack det med glädje och somnade med flaskan i munnen. Det är inte ofta det händer så vi tänkte att det kanske går det kanske mättar vår lilla tjej mer? Men det gjorde det inte hon vaknade som vanligt inatt ändå..

Men nu vet vi ju att för våran lilla tjej så är det ingen större skillnad på den vällingen och ersättningen hon brukar få till natten.

Några andra som kör på Havre välling? Hur har det fungerat för er eller kör ni kanske någonting annat?

Likes

Comments

Att ligga på tomten på gräsmattan och höra hur sin lilla syster skrattar och har sig verkade vara väldigt avkopplande för vår stora tjej. Som njöt på gräsmattan och drömde sig iväg.

Man får ta vara på sommaren för man vet aldrig hur länge den varade, Så ikväll spenderade hela familjen kvällen på tomten och lekte och Nina fick med lite Assistans från sin far stå själv för allra första gången i hennes och Tanjas lek hus. Det verkade hon tycka var spännande den damen föredrar att träna sina ben än att träna på att krypa. Fick hon som hon ville så skulle hon nog redan kunna stå och gå, Men det är lite för tidigt för en baby i hennes ålder fortfarande kan jag känna haha.

Likes

Comments