//E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bok! Danas sam provela dan kod Irme ,skupa sa Sagom ,gdje smo snimale film za nas projekt iz povijesti. Takoder smo izasle van s Irminim psom i ja sam iskoristila priliku da uslikam par slika .Neznam ako ste primjetili ,ali ja obozavam pse i jednog dana bi htjela imat svog psa.


U petak posilje skole sam isla napraviti test za vidi, To mi je trebalo da mogu poslati u Trafikverket(drzavni ured za vozacke dozvole). U Svedskoj je moguce da se pocne voziti sa nekim tko zadovoljava njihove kriterije(pet godina vozacka,bez ikakvih velikih prometnih kazni). A nakon testa sam otisla kod frizerke na sisanje. Mogu reci da sam jako zadovljna sa frizurom i odusevljena sam s time sto nisam trebala pricat s njom, znate kako te nekad bude kod nasih frizerki, da se prica non stop bez pauze. Moja frizerka u glavnom ne zna svedski ali je jako draga i super radi!

//E

Likes

Comments//E

Likes

CommentsDanas je bio veoma naporan dan pogotovo kad mi je prvi sat bio francuski. Ja i moj prijatelj Lucas smo mislili da cemo zaspat...
Na slici vidite kako je Minna splela moju i Saginu kosu
//E

Likes

Comments


Likes

Comments

Dobro jutro! jucer je bila Zahra ovdje. Gledale smo film, Dear John. Svima ga mogu preporucit! jedan od najboljih romanticki filmova iz svih vremena. Kad je Zahra otisla onda su mi navecer dosli Liv i Gabbe pa smo otisli van sresti par prijatelja. Prije nego sto zaboravim moram vam reci da je moj paket jucer doso! prije par dana sam narucila jedan prsluk od zeca/rakuna u crnoj boji preko internet stranice miinto.se i jucer je doso, nemogu vam opisat moju srecu a pogotovo nemogu opisat tugo koju sam dobila kad sam pogledala racun... u ovi par dana budem si nasla vremena uslikati vest i pokazat vam. 

//E

Likes

Comments