Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått hem min älskade samsung galaxy s6 edge! Som jag längtat efter att få köpa den. Nu är den äntligen min. En guldig 😊

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Har varit på min praktik och gjort några timmar. På fredag ska vi ut på fältet! Dvs att vi ska observera hur busschaufförer följer olika steg inom livräddning. Om de gör rätt. Typ. Är inte alls förberedd, är jätte nervös inför detta. Mitt område ska vara epilepsi.

Wellwell, ska laga mat med hjärtat mitt. Sedan bara mys framför tvn hela kvällen.

Kan verkligen rekommendera galaxy s6 edge till de som har beslutsångest om vilken mobil man ska välja. Jag ger den lätt 5/5! ⭐

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är väldigt nöjd med resultatet.
Lite gula / orangea skiftningar men det löser vi med silver schampoo. Håret är ganska slitet. Tror dock det kan bero på alla blekningar sen förr och att håret inte hunnit reparera sig helt än. Nu är jag dock färdig och ska låta det vara tills det blir friskt!

Detta är resultatet av tre st slingblonderingar. Har skrivit tidigare i bloggen vilka slingor jag använder mig utav. Jag hade mörkt hår innan, dessa 3 gjorde alltså så att mitt hår blev såhär ljust. Helt otroligt!

Trevlig söndag 😊

Likes

Comments

Har mått dåligt sen onsdags, min tid var visst kommen 😧 hoppas att jag blir frisk till måndag iallafall så jag slipper vara hemma fler dagar. Ha en underbar fredag allesammans!

Likes

Comments

Äntligen beställt min efterlängtade foundation. Har verkligen klämt ur det sista ur flaskan nu så började bli dåligt med det.

Beställde även en Victoria's Secret bodylotion och en brun utan sol som jag ska testa på.. Eftersom alla klagar på hur vit jag är.. 😊

​Allt är beställt från Lyko 😊

Likes

Comments

När jag ville bli ljus så gjorde jag en total tabbe. Hade svart hår och körde på direkt med en blekning. Rakt av, bara sådär. Mitt hår har alltid varit starkt, alltid klarat av det mesta. Så jag trodde självklart att mitt hår skulle tåla ca 30 blekningar till. Ja, 30 (!) och jag överdriver inte.

Resultatet efter första färgningen blev faktiskt helt okej. Det började ljusna direkt. Lite brunt med orangea skiftningar. Bra start, tyckte jag. Kunde inte låta bli att bleka det mer och mer och mer. Ville bara få det ljust och fint precis så som jag ville ha det, jag var ivrig och tänkte inte ett dugg på att håret faktiskt skadades otroligt mycket.

Dagen med stort D kom. Jag märkte att håret blev som tuggummi och blev överdrivet risigt. Åkte till frissan direkt, som förklarade för mig att mitt hår är så förstört att det inte kommer tåla en blekning, inte ens en färgning av någon färg till. Trodde aldrig att det skulle hända mitt hår. Men det hände! Så vill ge er några tips på hur man faktiskt ska gå tillväga på ett sätt där håret inte skadas så överdrivet mycket som mitt gjorde.

Det slutade med att jag blev mörk igen, men nu bara några månader senare, efter dyra inpackningar och total omvårdnad av mitt hår som äntligen är friskt - så har jag börjat bli ljus igen.

Dock på ett smartare sätt!
Mitt hår var brunt. En vanlig brun färg som jag började med att göra slingor i. Resultatet blev jätte bra! Jag använde mig utav Schwarzkopf's "super slingor" (M1). Ett trick jag lärde mig var att täcka hela slingade området med en påse, som sluter tätt intill hela håret. Det gjorde slingorna mer synliga och jätte fina! Mitt hår såg då ut såhär, efter två slingningar:

Självklart blev det gula och orangea toner. För att få bort, eller göra dom mindre synliga så köpte jag helt fantastiska produkter från lyko. Nämligen:

(Det lilla browkitet har inget med slingor eller något med håret att göra)

Den till vänster är silverschampoot och den till höger är inpackningen (som luktar super gott), dessa produkter gav mitt hår en mycket neutralare ton och jobbar bort de gula och orangea tonerna. Jag har testat många silverschampoon, dessa tog priset! Så om ni ska bli ljusa i håret, så är dessa produkter ett jätte bra sätt att få en fin blond färg.

Igår så la jag i Mood's ljusblonda färg (ingen blekning). Men det gav en mörkare ton på mitt hår så jag ska endast fortsätta med slingor, så det är också ett tips - slinga bara, färga inte.

Istället för att lägga massa pengar på blekningar och svin dåliga produkter, så kör på slingor och köp de lite mer dyrare produkterna från en bra hemsida (mataffärer brukar oftast inte ha så bra hårprodukter) eller någon salong.

För att inte skada mitt hår i fortsättningen så använder jag alltid inpackning efter varje dusch. Sedan masserar jag in olja (orofluido, min favorit) i håret så att det blir glansigt och mjukt. Har även en orofluido oljespray som jag sprayar på när jag exempelvis plattar håret. Använder även värmeskyddsspray när jag använder värmeverktyg. Det är jätte viktigt att göra det så att håret alltid skyddas :)

Det var mina tips för denna gången!
Strax kommer mitt hjärta hem och då blir det te och mys framför tvn denna kalla september dag. Är ledig imorgon, ska bli jätte skönt att få sova ut 💖

Avslutar inlägget med en härlig låt 👋

Likes

Comments

Jag som är lite av zombie & horrorfantast var bara tvungen att köpa dessa. Avgudar linnet! Det andra är en döskallesjal. Velat ha en sån länge 😍

Likes

Comments