Header

Ni som följer mig på twitter vet att jag funderat på detta. Men nu blir det verklighet. Jag tänker alltså flytta tillbaka min blogg till blogg.se. Varför? Jo, för att jag trivs helt enkelt bättre där. Det är där jag startade och det är där jag känner mig hemma. Jag gillar sättet blogg.se är uppbyggt och gillar att sitta uppe till 3 på natten för att koda HTML-koder. Jag känner inte att Nouw kan erbjuda mig det och därför har jag valt att gå tillbaka. Sen har jag tyvärr aldrig känt att jag passar in här. Min blogg kommer aldrig handla om smink, mode, resor, trender eller liknande och det är det jag känner Nouw handlar om. Jag ångrar absolut inte min tid här och kommer låta bloggen här finnas kvar för att inläggen inte ska försvinna. Jag hoppas ni vill följa med mig tillbaka till blogg.se. Så från och med nu hittar ni mig åter igen på HTTP://MIEJENSENS.BLOGG.SE.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallihallå på er. Som ni kanske minns så har jag och @feliciaaveklew en podcast på le internet. Denna podcast ska snart börja igen men nu behöver vi just DIN hjälp! Vad vill ni höra oss säga ord om? Vad är bra/dåligt med vår podcast? Har du några andra tips/förslag vi bör veta?

Och EN SISTA SAK: Kan du eller känner du någon som är bra på att rita (digitalt)? Vi tänkte skaffa en ny bild till podden och behöver lite hjälp! Maila oss på tvatjejerenpod@hotmail.com om beskrivningen passar in på dig eller tipsa en vän som är bra på digital konst(?).

Likes

Comments

Att mitt immunförsvar, min kropp och jag inte kan samarbeta har jag redan förstått men jag brukar ändå ha tur och brukar inte bli sjuk vid olämpliga tillfällen. Jag brukar klara mig från att missa viktiga prov, event och så vidare. MEN ICKE DENNA GÅNG. Imorgon har jag antagligen det viktigaste provet i hela samhällskursen och gissa vem som sitter och skriver detta med jättehög feber? (ledtråd: jag) Ska ta en alvedon, lägga mig och sova så jag förhoppningsvis kan åka och skriva mitt prov imorgon... Så godnatt från mig!


​En bild från när jag var och fotade till min foto-läxa häromdagen vid motorvägen.

Likes

Comments

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg här om att handla second hand. Nu har jag gjort en video om det. Hade varit kul om ni tittade!


Likes

Comments

Jag ska inte ljuga, jag älskar att gå en estetisk linje på gymnasiet MEN det har gjort att jag glömt bort hur man pluggar. Eftersom vi i princip aldrig har läxor (mer än att läsa lite text då och då) eller prov så behöver jag nästintill aldrig plugga. Dock kommer det tillfällen (t.ex. nu) när jag måste plugga då jag har prov i samhällskunskap. En kurs jag förövrigt önskade att jag läste första året då jag fortfarande kom ihåg hur man pluggade. Det är begrepp, anteckningar, jämförelser och massor av andra saker som ska pluggas in och jag har verkligen glömt bort hur man gör. Jag har i pricip inte öppnat en lärobok på ett år. NEJ, jag ska inte klaga för jag vet att andra har jättetufft i skolan med inlämningar och prov flera gånger i veckan MEN ni kommer i alla fall ihåg hur man pluggar och lär ha det lättare på universitetet senare i livet. Nu ska jag försöka plugga in lite begrepp och sen kolla på lite serier.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag faktiskt haft en fantastisk dag. Började min filmlektion 9.30 och klockan 10 skulle vi möta upp en vaktmästare från Hemsö som skulle släppa in oss i de gamla sjukhusbyggnaderna på S:t Lars i Lund. Vi var i huset där de förr hade Psykiatrisk klinik samt boende för de inlagda. Sjukt spännande och jag tror verkligen vi lyckades få det läskigt på film.

Förutom att ha spelat in film så har jag pluggat till mitt samhällsprov på fredag och sökt mängder av jobb, både till sommaren och överlag. Just nu jobbar jag i restaurang med söker hela tiden nya jobb då jag vill jobba mer och tjäna mer pengar så jag kan resa mer haha! Så vet ni någon i Skåne som behöver en ganska lågutbildad men ROLIG, SNÄLL, HÅRT ARBETANDE person så hojta till hahahaha.


Likes

Comments

2016 är verkligen ett år då jag vill uppleva så mycket som möjligt. Platser, känslor, människor, you name it.

Enda sen jag var liten har jag varit i farten, flyttat från Dalarna till Skåne och tillbaka inom loppet av 3 år. Att vara på samma ställe förlänge gör mig deprimerad och uttråkad. Allt jag vill är att upptäcka. Helst hela världen på samma gång. Att resa jorden runt är en dröm som jag har lovat mig att den ska slå in. Den 23 februari går därför ett flygplan till Manchester som sedan för mig vidare till Liverpool. ÄNTLIGEN. Jag har inte lämnat Sverige sedan 2014 och ÄNTLIGEN är det dags igen. Jag kan knappt vänta!!! Har någon av er varit i Liverpool? Någon som har några tips på vad som bör upptäckas och ses?


Likes

Comments

...är inte sjuk varannan dag, men det känns som det!

Återigen, ligger jag hemma och är sjuk. Denna gången är det halsont och feber som är och hälsar på. Dom som känner mig vet att jag är sjuk väldigt ofta, är hemma från skolan i nästintill några dagar varannan vecka. Varför detta då? BRA FRÅGA. Lyckas alltid dra på mig något virus eller någon äcklig bakterie. Jag har kommit fram till en teori om varför: min mamma jobbar med barn. Barn = alltid sjuka = min mamma bär på viruset/bakterien och smittar mig. Dock blir mamma i princip aldrig sjuk så det är väl bara jag som har dåligt immunförsvar. Någon som har tips på hur man kan boosta sitt immunförsvar? Hade varit skönt att vara frisk mer än 1 vecka i rad haha. För att hålla mig på lite bra humör (och försöka förtränga faktumet att jag är sjuk) så har jag ägnat kvällen åt att kolla igenom lite bilder från min semester i somras!


Likes

Comments

Häromdagen spelade jag och @feliciaaveklew in två videos till våra youtube-kanaler. Nu är dom uppe och jag hoppas ni gillar dom!

Likes

Comments

Idag var jag och halva min klass på studiebesök på SVT i Malmö och det var verkligen hur kul som helst. Vi fick en rundvandring i nästan hela byggnaden och fick se studios, kontrollrum och kontor. Alla människor vi fick träffa var supertrevliga och de verkade verkligen ha ett fantastiskt arbetsklimat där. Dessutom fick vi testa på att sitta framför kameran där de lokala nyheterna spelas in, jätteroligt! Har varit på SVT några gånger innan men denna gången var absolut den mest intressanta. Nu ska jag skriva klart en skoluppgift och äta lite middag!

Likes

Comments