Hej! Just nu tycker jag tiden bara rusar iväg... Det är ynka tre måndagar kvar innan vi tar sommarlov. Sorgligt men sant fast samtidigt härligt. Ha det gott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå, såhär två dagar efter julafton känner man sig rätt slapp. Hade i vilket fall en väldigt mysig julafton. Man äter ju tills man spricker känns det som. Andra året jag äter vegetariskt julbord, som i år var väldigt gott & juligt. Mitt bestod bland annat av potatisgratäng, brysselkål (gröna köttbullar hehe), kolrot som ska ersätta själva julskinkan & rödbetssallad. I två av mina julklappar fanns två böcker, den ena är HåkanpåUllevi-boken & den andra en PerGessle-bok. I boken om Håkans konsert på Ullevi finns en massa vackra bilder, en bok som jag velat ha ett tag. Boken om Per Gessle är det mest låttexter i, har inte kollat så noga än. Hoppas ni har haft ett skönt lov än så länge, kramar.(tog en ful bild med hjälp av min syrras selfie-pinne, lite julig iallafall haha)

Likes

Comments

Hej! Och god jul!

Igår tog jag jullov, som många andra. Har nu gått ut höstterminen i åttan. Denna terminen har bara runnit förbi! Stressig och dan' men snabbt har det gått. Ska bli skönt att vila upp sig lite. Julafton om få dagar, julklapparna är köpta. Försökte ta lite foton som ska se juliga ut. (här nedan)

På måndag väntar julklappslek med lite kusiner. Ska bli kul. :-) Ha en skön jul & ett skönt lov! /AgnesLikes

Comments

Hej! Det är numera december, sedan 16 dagar tillbaks till och med. Spenderade sista helgen i november med mina kusiner, vi bakade julgodis bland annat. Fredagen den helgen var jag på konsert, Veronica Maggio spelade i Huskvarna. Det var skoj faktiskt, hon är duktig Maggio. Sedan har väll bara tiden rullat på, som på ett rullband med hög hastighet. Igår, den femotonde var jag & två kompisar i Jönköping och kollade in HåkanpåUllevi-bion. Den var grym, massa bubblande nostalgi så tårarna trängde fram. Håkan är också bra, han gör mig lite galen bara. Behöver se honom live... nu! Men filmen släckte längtandet lite faktiskt. Jullovet börjar på fredag, känns skönt. Fastän jag trivs i skolan mycket så behöver jag nog vila lite i alla fall... Här får ni lite fotografier. Kram Agnes


Likes

Comments

Halloj, det här med att se ens idoler live är en rätt stor punkt i ens liv. Jag har sen jag var tolv lyssnat på en person som kallas Morrissey. Även bandet han var med i, The Smiths. Sådan musik sätter sig i hjärtat. Jag har aldrig någonsin trott att jag skulle få se Morrissey på riktigt! Nånstans i September kommer nyheten att Morrissey ska ut på vägarna igen. Men inget då säger mig att Sverige står på tur.

Men jag hade fel. Ett x antal veckor senare sitter jag och kollar instagram på en lektion. Någon skriver att Morrissey skulle komma till Sverige. Rätt obegripligt redan då?

Det var i tisdags, den 11 november jag stod längst fram, på en Morrissey-konsert. Något jag aldrig skulle kunna föreställa mig. Och jag förstår fortfarande ingenting! Jag förstår inte att jag har sett Morrissey!

S Å H I M L A S J U K T


Likes

Comments

moz moz moz. take it easy. please please please
Likes

Comments

jag har spenderat många dagar på stranden de senaste två veckorna. härligt! men jag föredrar nog höst/vår mer ändå.
Likes

Comments