Hyfsat produktiv dag, suttit ett par timmar och räknat matte tillsammans med Bea. Att plugga matte med någon annan än sig själv är alltid lättare och till och med roligare, plus att man får ganska mycket mer gjort!

En lite längre promenad med pojkarna genom badhusparken blev det också, väldigt skönt må jag säga!

Kollade ut genom fönstret vid balkongen och var tvungen att dra fram kameran, det var (enligt mig) otroligt vackert med dimman i kontrast till solstrålarna. Inte så pjåkigt att bo på översta våningen ändå ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter ett rejält uppvaknande som innehållit otaliga tårar och diverse panikkänslor, har jag nu äntligen insett att jag måste kämpa mer än någonsin för att nå mina mål och drömmar. Jag sitter nu med ett stort arbete i svenska som jag har haft problem med att hitta motivationen till att skriva på, trots det faktum att det är om ett ämne som har en stor plats i mitt hjärta och intresse; skräckfilmer!

Jag tar en liten paus i skrivandet av arbetet och kom på att jag ännu en gång har glömt bort att jag har en blogg. Så varför inte använda bloggen för att dokumentera mina framsteg och på det sättet även låta mina nära och kära få se det också?! Ja, det vill säga om man vill då ;)

Jag känner stor stolthet för mig själv att jag lyckades bli godkänd på det nationella provet i Svenska 3 och det faktum att jag fått väldigt bra feedback på de arbeten som jag lämnat in. Jag fick till och med B på ett arbete, tänka sig!
Jag är också väldigt glad att jag lyckades få in en ansökan igår kväll för ett deltidsjobb, sen om jag får svar eller inte så är inte det hela världen. Jag är bara glad att jag skickade in den över huvud taget :D

Sen får jag ju inte glömma att tacka kära mormor för att du hjälper mig på alla möjliga sätt, med piskan i baken på mig när jag behöver en push och extra motivationsprat när jag känner mig nere.

Efter ett litet samtal med min älskade bästaste Bella känns allting ännu bättre, tack fina vän för att du finns och jag är så glad att vi äntligen börjat få upp kontakten igen. Jag vet att du alltid finns där, även om vi inte hör av varandra på veckor ibland. Men jag har verkligen saknat att prata med dig och kan knappt vänta tills vi träffas igen! <3

Men nu ska jag återgå till mitt arbete så jag kommer någonstans!

Ha det bra allahopa :)

Likes

Comments

Kom nyss hem från en mattelektion där man försökte trycka in ännu mer information om ologiska siffersaker, trots att det känns som att det är knökafullt.. meeh -.-'

Det kom en kille hit tidigt i morse som skulle fixa larm och rökdetektorer. Efter lite mer än 1,5h och en del krånglande, förvirring och missförstånd var det äntligen klart!
Efter det var jag supertrött så gick till sängen en stund till; och som vanligt är det ett misstag då jag sov alldeles för länge ... igen!

Jajja, oavsett allt som hänt idag; det är myshöstväder och jag ska nog ut på en långpromenad senare sen ;)

Jag är fortfarande fast i Molly Sandéns 'freak', så länkar till spotify :)


Likes

Comments

Då var fredag här igen! Goa fredag! 
Om några minuter går bilen till skolan för en dryg lektion i förvirrande matte och efter lunch blir det lite idrott. Senare ska jag köra lite släp och leka budbil åt brorsan x) 

Utöver det blir det nog en lugn helg; med lite skrivande på datorn för att bli klar med ett svenskaarbete, middag och filmkväll med pappsen och kanske lite småparty ;)

Ha en go helg!


Likes

Comments

Tog tillfället i akt och använde stativet till kameran så man kunde få lite fina kvällsbilder från vår balkong över Nybro. Här är resultatet;
Likes

Comments

Ja, många säger att denna dagen har varit en mycket fin höstdag - eftersom det har varit soligt. Men enligt min egen åsikt tycker jag alla väder på hösten är fint och mysigt, inklusive spöregnet igår. Det enda negativa med det var att jag gick ut med ett par skor som hade sprickor i sulan så vattnet gick rätt upp i strumporna direkt :P Men det var ju mitt egna fel ;)

Utsikten från denna lägenheten är inte så pjåkig, måste jag säga ;)Likes

Comments

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?

Everytime I dare to dream it wakes me,
wakes me with a cry
Everytime I dare to love it hates me,
hates me 'til it dies

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Love me, can you even love at all
show me, show me what I ought to know
Mirror, mirror mirror on the wall
tell me, tell me that I'm beautiful

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me

It tells me I'm a freak
____________________________________

Jag känner igen mig i varje liten del av denna låten, ett plus är att den har en fantasy-vibe som ger mig gåshud ända ut i fingrarna. Ville dela med mig om en plågande del av mig själv, som i slutändan har en detaljerad beskrivning i en av dom vackraste låtarna jag någonsin hört.
Jag har den på repeat och skulle kunna lyssna på den hela dagen!

Freak - Molly Sandén

Likes

Comments

Sitter i skolan och har matteverkstad, men somnar snart! Fullmånens effekt är på god väg och jag har inte sovit något vidare inatt; men ingen förvåning :P
Ska nu sitta här i en halvtimme - timme till sen drar jag hem! Dessa siffror asså!!


Likes

Comments

Helgen har varit tokig, men kul på samma gång. Det har varit jobbigt som in i ******* att flytta och bära en massa, där mycket av grejerna är extremt tunga. I princip non stop, både i lördags och en hel del igår, med enstaka pauser på ett par minuter och stopp för middag.

Men efter allt kånkande i lördags drog Jocke och jag in till Kalmar och Sandra där en tatueringsmässa var i full gång. Vi hade jättekul och kom hem med varsitt konstverk på armen. Det var Jockes första tatuering, och innan besöket till mässan ens kom upp hade han inte en tanke på att skaffa en. Men han var tapper, kämpade sig igenom det och han är nu jättenöjd med sin nya tatuering! 
Det är jag med, förresten! ;) Den är en del av mig och jag är en del av den. 

Så, vad blev det för något?
En rödögd korp i mitten av en text som säger: Have you any idea why a raven is like a writing desk?
För den som inte vet, så har jag tagit det citatet från 'Alice i underlandet'. Jag har alltid älskat tanken på individer som är så otroligt knäppa och galna som karaktärerna i denna historien. Och jag måste säga att jag gillar Tim Burtons version, den nyaste, allra bäst. Med fantasin, utseendet på alla karaktärer och såklart; musiken av Danny Elfman - mannen bakom musiken från de flesta av Tim Burtons filmer. Inget annat än mästerverk!

För att besvara frågan som ofta kommer i samband med en tatuering: vad betyder den egentligen? - Ingenting faktiskt, mer än att den visar en del av min själ. Det där knäppa och galna i texten och den mörka känslan som tatueringens stil avger. Jag har alltid varit fascinerad av korpar och dess mystik vilket gjorde citatet ännu starkare, genom att lägga till en av dessa häftiga varelser.

Eftersom att tatueringen sträcker sig näst intill tvärs över armen, kan man inte se hela på en bild.
Jag är supernöjd och kan nästan inte sluta titta på den! :D 

Här kommer även en liten bild som visar en del av mitt underbara rum! Det är väldigt litet men jag är väldigt nöjd med hur det artar sig och jag sover sjukt gott här inne ;)

Likes

Comments

Okey, jag tror jag firar i förtid, men jag har bestämt mig för att bli au pair i USA under ett år. Jag har nu anmält mig till ett informationsmöte om detta och hoppas på att jag kan få chansen att göra denna resan!

Detta betyder att jag bor i en stad i USA och ta hand om en familjs barn i ett års tid. Det kan bli en otrolig upplevelse och lite av en once in a lifetime opportunity - och jag är otroligt hoppfull! :D
Jag kommer med all säkerhet att få en stark hemlängtan och lär sakna mina underbara vänner, familjen och mina små pälsbebisar; det vill säga ifall jag får chansen. Det är ju inte säkert att jag kan få en plats men ändå ;)

Går det som jag vill så åker jag efter nyår :D

Här kommer lite bilder från gårdagen, eftersom jag har flyttpackat mitt rum hela dagen och inte tagit någon bild ;)
Likes

Comments