Header

just nu har jag sommarlov men om ungefär två veckor börjar skolan igen. Jag började gymnasiet förra hösten och då valde jag att söka till en skola som heter plusgymnasiet och jag valde vård och omsorg som linje. Jag börjar 2:an till hösten, allt går så fort och jag hinner inte med, allt jag tänker på är vad jag vill bli, vad vill jag jobba med när skolan är slut? vad är det jag egentligen vill? Det va inte meningen att det skulle gå såhär långt, jag skulle ha bytt redan i ettan men jag gjorde inte det för vad ska jag byta till? Jag vet själv inte vad jag vill och att jag redan har gått nästan ett år och håller på att börja på mitt andra stressar skiten ur mig för det är inte rätt det jag går. Jag fyller 17 till hösten och jag börjar undra vad jag ska göra, för inte kan jag gå något som jag inte vill men medans kan jag inte byta till något annat för jag vet på riktigt inte vad jag ska byta till. Mitt huvud är helt tomt när det gäller gymnasiet. Jag vet inte.

På högstadiet visste jag, då va det enklare. Men sedan kom snacket om det dära valet och vad man skulle gå, då va det verkligen på riktigt. Jag visste inte längre, jag ångrade mig och ville inte bli det som jag ville innan.

Jag förstår inte hur det kan vara så svårt, någon tanke borde jag väll egentligen ha? men nej jag vet faktiskt inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det kväll och slut på denna underbara helg som det har varit! Den har bestått av dop som va igår för min tvillings dotter och idag överraskade alla systrarna i familjen mamma med en morsdag middag. Så kul att få umgås med alla ❤

Likes

Comments

Denna helgen har varit helt underbar! Allt började i fredags när vi satt och fikade och jag, Jossan och Emelie bestämde oss för att åka in till Kristianstad och titta på när Shazaam hade en rap battle mot Mike och sedan när Näääk & Nimo sjöng. Helt sjukt va det! Lite mycket folk bara så man såg inte så jätte mycket..

Och idag åkte jag, sju andra från min familj och min pojkvän till Holjemarknad i Olofström. Det va också riktigt roligt, att bara få umgås med så bra människor en hel dag! Vädret va också så fruktansvärt skönt.

Eftersom att min mobil dog så blev det få bilder och inga videor.

men jag hittade en liten "teaser" video på youtube när Dictionary battla mot Pikku och Mike battla mot Shazam. Det står datumen under videon när hela släpps så kolla in då!

All cred till den personen som spelade in och la upp!! 


Likes

Comments

Hur kan man känna sig så ensam i ett rum fullt av människor? Efter att ha varit ensam mesta tiden så isolerar man sig själv från omgivningen och då blir det svårt att ta sig ur det och försöka lära känna andra människor. Det är något folk måste börja förstå. Vissa har så enkelt att skaffa nya vänner och kontakter men jag däremot kan inte det. Jag får alltid den känslan att andra inte alls tycker om mig. Jag har tyckt om men ändå hatat att vara ensam.

Det svåraste är väll att ljuga om det, men det behöver jag inte göra längre. Jag måste vara ärlig mot mig själv och alla andra. Varje gång jag möter en ny läkare, sjukgymnast, psykolog osv så ställer alla oftast samma fråga:

- Vad gör du på din fritid?

och dum som jag är svarar jag: Är med vänner och så..

Varför, varför, varför sitter jag och ljuger? jag har ju inga vänner men det kan jag ju inte sitta och säga när pappa sitter bredvid mig. Kanske ser han mig som misslyckad precis som jag själv ser på mig.

Jag har inga vänner, jag har inga att vara med, inte en ända. Det är sanningen och tyvärr så gör sanningen så fruktansvärt ont. Att faktiskt intala sig själv att det är så och att det är ditt eget fel.

hade det inte varit för min pojkvän så hade jag varit helt ensam.

Det är klart, jag har människor att skriva med men aldrig som jag träffar, är dom verkligen mina vänner då? Vilka kan man kalla för vänner och vilka kan man inte?

Jag går aldrig ut, skippar helst fester osv för det blir alltid att jag sitter där ensam i ett hörn och vill bara att allt ska ta slut. För någon dag sen satt jag i den sitsen. Jag skulle visst stanna kvar där, i ett rum fyllt av människor som jag inte kände. Alla gick och jag blev kvar där ensam, inte för att jag blev förvånad, Jag visste ju att det skulle hända. Jag kände mig så vilse då. Bara några minuter innan blev jag tillsagd att jag skulle stanna kvar där och snacka med de andra brudarna. Men alla gick. 

Då är det fel på mig, jag gör något fel. förlåt. 


Likes

Comments

Godeftermiddag på er, vädret är så fruktansvärt underbart idag och jag som är hemma från skolan hade inte så mycket att göra så jag passade på att gå ut en runda i skogen med Molly, vår ena hund. 😊☀

Detta fina vädret kan försvinna när som helst så passa på medans det finns här. 

Likes

Comments

idag har varit en helt underbar dag med nästan hela familjen och med min älskade pojkvän. Vi grillade och spelade massor med kubb. Kunde inte önskat en bättre lördag!
Inte nog med det så började dagen väldigt bra, sov hos Oscar och vi gick upp rätt tidigt för att hinna städa efter igår och hinna me tåget som gick 10.09 till Osby och när vi kom dit så fikade vi❤️

Likes

Comments

Precis varit i Osby och fikat med mamma, pappa och lillebror. Senare kommer en del av familjen och så ska vi grilla😊
Just nu skulle jag egentligen ha varit i Lund ocj träffat sjukgymnast & psykolog men har ju inte mått värst bra idag så va inte i skolan heller.
hoppas ni får en underbar valborg!
allt som fattas nu är min älskade poj
kvän😔❤️

Likes

Comments

godkväll, det var en månad sen sist.. Så mycket som hänt med ändå inte. Har velat skriva om allt, min påsk och alla andra saker som jag har gjort. Men det har aldrig blivit av, tiden har funnits där och jag har velat men min ork är helt borta. Så mycket att tänka på men jag struntar i allt. En månad kvar i skolan, hur ska det gå till. Måste tänka över allt och se vad jag vill göra.

Hoppas era dagar är bra och att denna kvällen är underbar.

puss&kram

Likes

Comments

God eftermiddag på er! ni vet den dära underbara känslan av att somna bredvid den personen du älskar och vakna liggandes i hans famn, gud vad jag älskar det. Man mår så himla bra och allting är perfekt, man villl inte göra något annat än att ligga kvar där och bara mysa ❤

igår kväll såg jag än fruktansvärt bra romantisk, komedi film. Den handlade om en kille och en tjej som fejkade en förlovning mellan dem två för killens pappa va döende så allt han ville va att träffa hans sons framtida fru. En underbar film där det händer mycket i den, från att inte ha några känslor alls för varandra till att älska varandra. Jag rekommenderar den verkligen, man blir så glad men samtidigt så ledsen av att se på den. 

Ni får ha en fortsatt trevlig dag även fast vädret inte är det bästa! Likes

Comments

uh dessa ta igen dagar får mig att tänka efter hur mycket efter i skolan jag faktiskt ligger. Hur jag vecka efter vecka bara skiter i allt som måste göras, prov, inlämningsuppgifter osv..  att jag aldrig går hela veckor utan är hemma åtminstone en, två dagar i veckan. Jag är ofta sjuk också vilket gör att jag missar väldigt mycket men jag måste börja ta tag i skolan i vilket fall som helst. Men snart kommer den dagen komma igen, då det blir för mycket och jag skiter i allt och sedan efter ett litet tag så tänker jag om och börjar sköta allt, sedan om igen och så fortsätter det så. Jag måste verkligen hitta min motivation här i livet. Men hur?  Jag vet inte vad jag vill jobba med och jag vill byta skola och linje men samtidigt så vill jag gå kvar. åh jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till. 

Likes

Comments