Helloo wonderful world ❤️

Ny dag och nya tag. Idag har vi inte hunnit med att göra så mycket hittills. Det är mycket prepp och förbereda inför julhelgen. Det kommer bli en hel del julfirandet, men vem är jag och klaga. Tycker bara att det ör mysigt..
Det är faktiskt något jag tänker på, att nu när man skaffat sig sin egna lilla familj, kan man skapa egna nya traditioner 😍
Traditioner har jag tyckt om sen jag var liten och nu kan jag föra vidare traditioner till Dante som senare för vidare osv. Det är ändå lite häftig om man tänker efter lite.

Men i alla fall, mycket förberedelse inför julhelgen. Vi firar redan jul imorgon med Michaels familj, sen på söndag är vi hemma hos min moster och firar. O på måndag firar vi vår egna lilla jul här hemma❤️
Det är nästan den jag längtar mest efter. 🎅🏼

Älskar den här mysdräkten Dante har på sig. Den är ifrån Lindex.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns verkligen inget bättre än att se sitt barn le. Det är den finaste gåvan en mamma kan få och se! 😍❤️

Nu är det så att vi haft ett långt break, och nog är de för att jag finner väldigt svårt att balansera mellan föräldralivet och bloggen. Men har lovar mig själv att nu ska jag fan ta tag i detta och bli en seriös blogg. Ju äldre Dante blir, desto mer tid finns det. Lr så kanske det är tvärtom.
Nu börjar de närma sig jul också, önskar ni att det blir en massa snö till julafton också?
För de gör vi alla fall.

Nu ska jag ta mitt arsle till centrum och köp de sista julklapparna 🎁

Likes

Comments

Finns inget finaste än att se son bebis sovandes så sött ❤️

Likes

Comments

ÄNTLIGEN, är vi tillbaka igen. Det har varit riktigt fulla veckor med en massa o göra. Vilket har resulterat i att det inte blivit något bloggande.
Men har lovat att nu kör jag igång bloggen igen o skapar tid för den. Det är dags o rulla igång tåget igen. ❤️

Likes

Comments

Det bästa på morgonen är att se och höra Dante börja prata. Finns inge bättre väckarklocka. Det är så mysigt o kramas lite i sängen innan man går upp och leker. ❤️
Idag hade jag och Dante tänkt åka in till stan för att träffa en gammal arbetskamrat, ifrån grönan. Hon har också en son, som är 1 månad yngre än Dante. Så vi hade tänkt hitta på något med våra pojkar. 😉

Likes

Comments

Min allra största kärlek i livet är du Dante!

Likes

Comments

Ny vecka och nya möjligheter. Vår vecka har börjat bra. Vi var hos min moster på besök nu innan hon åker till Brasilien. Egentligen skulle jag och Dante följa med. Men av någon anledning så vågade jag inte. Men känner nu att det hade varit kul att åka iväg någonstans ett tag.
Men de kommer fler chanser till de. Nu så är iaf jag och Dante på väg in till stan, vi ska träffa min vän Sofia. Vi ska till nya mumincafét. ❤️

Likes

Comments

Tacksamhet, riktigt tacksamhet. Jag är så tacksam över att ha så fin familj och vänner runt om oss som stöttar oss. Som har lyssnat när man varit orolig, som har skrattat med en, lyst upp ens dåliga dagar till en bra dag. De som gett en hopp när man inte trodde det fanns nått, till dem som sagt att allt ordnar sig när de såg som mörkast ut.
Michael och hans familj vill jag börja och tacka. De har stöttat mig mest genom både graviditeten och efter. Eftersom jag själv kommer ifrån en familj där kärlek inte står nr 1 på listan, har dem fått mig och inse att man behöver familj. ❤️
Michael du är en riktig klippa, underbar partner och en helt fantastiskt pappa. Du är allt och lite mer som jag önskat mig, och nu är de far till vår lilla solstråle. Vilken tur jag har, och vilken tur Dante har som får ha just dig som sin far.
Dantes farfar och farmor har gjort så mycket för oss. Skjutsats hit och dit, till läkare, återbesök,gett presenter och saker. Men främst av allt har dem gett Dante kärlek.
Dantes faster och kusin är minst lika kärleksfulla. De får inte bara mig och skratta utan får Dante att lysa upp.
Min moster, min klippa, personen som tog hand om mig när jag var liten och inte bodde med min biologiska mamma. Älskade Jamire, du har stöttat och funnits där genom allt. Det är en glädje att du ger Dante minst lika mycket kärlek som du ger mig. Är stolt över att kalla dig för min moster/själsmamma.
Tack älskade familj för allt. Är stolt och tacksam över att vara så omringad av så fina människor. ❤️

Likes

Comments

Den 16 september 2016 fick jag reda på att jag var gravid. Det var dagen då hela mitt liv ändrades och min lilla prins hade bestämt sig för att han skulle komma till denna värld. Inget var planerat, och barn var de sista jag hade tänkt skaffa. Där då var man nöjd med sitt liv precis som det var, jag hade bara mig själv och ta hand om.
Men jag ljuger om jag säger att nånstans där inne hade jag också en stor längtan efter barn.
Efter min abort 2015, hamnade jag i en djup depression och beskyllde mig själv och Michael väldigt länge. Men efter många om och men, så accepterade jag situationen och accepterade beslutet jag hade tagit.
Jag och Michael jobbade på vår relation, och hade det lite skakigt ibland men kärleken har alltid bestått mellan oss. Och det är jag så tacksam över.
Efter att ha arbetet på Gröna Lund hela sommaren, sökt till skola för vt 2017. Kände jag att det var något annorlunda med min kropp, den var svullen och jag hade grova humör svävningar.
Bad Michael köpa ett test, och sen när jag kom hem ifrån arbetet så gjorde jag testet. Och där kom det upp 2 streck, där ändrade du mitt liv Dante.
Både jag och Michael visste då att den här gången skulle vi behålla, vi båda två kände kärlek direkt. Vi visste att det här är vår lilla prins.
Älskar dig har jag gjort från första stunden vi fick veta att du hade bestämt dig att komma, och jag skulle inte ÄNDRA på något alls!
Är stolt över varje beslut jag tagit, över varenda människa som man mött, över ställen man varit på, över allt i mitt liv. För att varje del har lett till att vi mötts älskade underbara Dante.

Du är solsken som skiner dig genom världen och universum.
Lilla solskensbarn 💛❤️🌞

Likes

Comments

Sorry för seg uppdatering, men vi har haft fullt upp här hemma. Det har varit en massa höst städ hemma hos oss. Jag la märke till hur jävla mycket skit vi har hemma, och hur mycket damm vi samlar på oss. Så det blev att slänga, slänga och slänga.
Imorgon tar vi det sista, sen är de klart. Blir och bjuda över svärföräldrarna på middag. Var väldigt länge sen nu, så det är dags igen.
Annars har det varit en rätt lugn dag hos oss. Dante har varit glad och pigg som vanligt. Dock märker vi att han älskar att skrika och prata, och det värmer min mamma hjärta och se hur han kommunicerar. Vart har tiden tagit vägen? Min lilla pojke växer och växer, jag hinner knappt med i svängarna! 😂

Likes

Comments