Hej, jag hade tänk skriva lite om Clubplay osv.
Snabb fakta: Den 12 mars är det en "fest" som Clubplay har anordnat, det är en ganska stor "fest" då de kommer 2-3 st DJ:s hehe fråga mig inte vilka. Clubplay i år hålla i satelliten som ligger i Sollentuna C, självklart finns det ålders gräns som är från 02 upp till 18 åringar. Det är en alkohol och drog fri fest och temat är afterglow. Från 20.30 till 00.30 håller Clubplay festen på.

Kik: Mickispriivataa
Mail: Cupcakemickis@gmail.com

Vad är Clubplay? Clubplay är Stockholms största klubbar och barer vad jag vet. Dem har anordnat många saker tidigare både för vuxna och ungdomar, dom fixar feta fester osv. Jag tror att dom hyr riktigt bra DJ:s som spelar under deras event och fester.

Vart ligger Satelliten? Satelliten ligger ju då vid Sollentuna C, för att komma till Sollentuna C så kan man ta pendel mot Märsta eller Uppsala men det går även att åka buss då de finns som en buss terminal där.

Afterglow? Det är ett tema som sagt, juste det här temat handlar ganska mycket om lysande färger osv. Det kommer finna UV-lampor där vilket gör att en del kläder lyser (hoppas ni vet vilka färger). Man kan även bli målad med speciella UV-färger som finns där och det får man gratis.

Varför jag tar upp set här är för att jag säljer biljetter till denna fest och om någon känner sig intresserad så är det bara att kika/maila, min kik/mail står nästan högst upp i fet text för att dt ska vara lätt att hitta. Om ni köper av mig så kostar det 50kr men väljer ni att köpa där så kostar det 80kr. Jag kan åka princip vart som helst då jag åker kommunalt väldigt ofta och har kompisar på utspridda ställen. Hoppas ni känner er träffade och intresserade för det kommer bli as fett. Sorry för sen uppdatering men mitt konto har vart lite stört så de har inte gått att lägga upp något.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, har ni brist på vad man kan göra under sportlovet så har jag några tips som man kan ta del av och som jag själv gör. Det finns ganska mycket man kan göra under ett sportlov och man kan hinna med allt man vill göra men det är så svårt att komma på. Jag kan en massa saker man kangöe

1. Plugga så att man är redo inför skolan.

2. Skidsemester är något princip alla gillar, Att komma iväg och åka skidor eller snowboard kan vara härligt om man känner för det.

3. Anordna en fest eller gå på någon annans.

4. Vara med vänner och kanske gå på bio eller till ett köpcentrum etc.

5. Gå till gymmet för att hålla kroppen i form till sommaren.

6. Man kan bara vara hemma o ta det lugnt, kanske ta sov morgon och sedan bara ligga i sängen

7. Om du har kille/tjej kanske ni kan ligga inne o mysa elr hitta på något ute.

Likes

Comments

Hej heej, Det är sjukt hur mycket man kan sakna/längta till sommaren. Sommaren är min favorit årstid, inte bara för att jag fyller år då utan även för att man känner sig "fri". Alla tar lov och man kan princip göra vad man vill, Man behöver inte oroa sig över vem som har FF osv för vill man festa så kan man göra det ute.

Det jag älskar med sommaren är drinkarna, värmen och att man kan bada. Det finns så mycket mer jag älskar att göra på sommaren men de behöver jag inte ta upp nu. En av mina favvo drinkar är Mojitos, första gången jag drack så var den alkohol fri vilket också var väldigt gott. Den var så god att jag beställde en till och sedan lärde jag mig hur man blandade drinken.

Är det bara jag som har gjort lite planer i sommar? Haha antagligen inte, Jag hade tänk sommar jobba kanske 2-3 veckor för att få in lite pengar. Sedan ska jag gå på ett kollo som heter Djuprämmen och som håller på i 2 veckor. Schools out längtar jag nog mest till just nu då det är en ganska stor festival. Ung08 kommer i typ slutet av lovet vilket är väldigt kul och det är ganska många som känner till det. Nog pratat om det, snart tar vi sportlov och sedan påsklov. Sätt ett leende på läpparna och fortsätt kämpa.

Likes

Comments

För tillfället är min blogg kanske inte så jätte kul att läsa då jag inte lägger ut så mycket utan det är mest bilder på mig mm. Jag ska börja använda min kamera igen så fort som möjligt för att kunna få många fina bilder osv till er som läser. Jag kommer även börja med bilder på saker jag vill ha, spelar ingen roll om de är saker, personer eller kläder osv.

I det här inlägget hade jag tänkt informera er om varför jag är så långsam på och uppdatera. Eftersom att jag går i nian så har jag en hel del saker att göra vilket blir stressigt och då glömmer jag lätt bort vad det är jag ska göra. Det har börjat lugna sig lite nu men nationella kommer om ett tag också.

Egentligen så förstår jag inte varför skolor ger så mycket läxor, de kan vara bra att lära sig men ändå liksom alla hinner inte med allt och de kan bli kaos.

Jag hade inte tänkt säga så mycket mer än det här, längre inlägg kommer och oftare kommer dom också.

Likes

Comments

Hej, sorry för dåliga uppdateringen men det är mycket i skolan och jag har inte riktigt tänkt på bloggen. Men jag ska åtminstone försöka uppdatera den lite oftare. Jag hade tänkt köra en Q&A så att ni kan lära känna mig lite bättre. Eftersom det här inte är förberett så fick jag tips från några kompisar sen lite tips från google.

1. Ålder? !5, alltså 00:a

2. Husdjur? Sköldpadda och 2 hundar

3. Favorit ämne i skolan? Syslöjd

4. Hur många piercingar har du? Navel piercing sen en i örat eller vet inte om den räknas som piercing.

5. Hur många syskon har du? Har bara 1 syskon vid namn Vincent. Men sen har jag extra syskon både från mamma och pappa då dom är skilda.

6. Vad har du för mobil? Iphone 6s i roséguld.

7. Hur lång är du? 175 cm är jag haha så jag är ganska lång.

8. Vad gör dig glad? De finns en del saker som gör min glad men om ja bara får välja några så är de nog vännerna, min kille och att sjunga o dansa.

9. Går du på någon sport? Ja, jag går på kick boxning sedan gymmar jag också men gymma räknas inte som sport.

10. Festar du? Alltså ja jag festar men de är inte varje helg osv.

Likes

Comments

​Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva ut i hundrade år, Ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva, Ja visst ska han leva ut i hundrade år, Grattis finaste Richie. Jag visar inte mycket kärlek till dig och du visar inte mycket till mig men du har tagit en stor plats i mitt och mammas liv och vi älskar dig precis som du är. Många dömmer dig efter ditt utseende och missar vilken fin och kram go person du är egentligen. Vi kan bråka, skratta, skrika på/med varandra men du betyder fortfarande lika mycket för mig. Jag är glad över att mamma hittat en bra kille som hon älskar och som orkar med mig. Med den här texten vill jag bara säga grattis till en underbar extra pappa, alla har inte den turen som jag har haft.

Grattis Richie <3

Likes

Comments

​Hej, Jag hade tänk börja lite smått igen. det är ett bra sätt att sysselsätta sig. Skolan började i måndags och vi har redan en hel del att göra. Kanske inte så många läxor men det är ganska pirrigt inför nationella muntliga som vi ska ha om någon vecka under en onsdag och en torsdag. Jag hade tänkt att lägga ut en del bilder osv om det är något som ni skulle vilja se. Ni kanske har märkt att jag ändrat design på bloggen eftersom att den förra inte såg så bra ut. Det kanske kommer några korta inlägg som kanske inte är nödvändiga men de kanske inte gör något. Ni får jätte gärna stanna kvar och läsa min blogg och besöka den ofta för att få tips osv osv. Puss o Kram (:

Likes

Comments

Heej, Haha jag börjar få lite ångest in för skolans start eftersom att innan vi gick på lov så hände det en massa saker som kommer finnas kvar i klassen ganska länge. Alla är inte inblandade i de men jag vet att jag är de... (Har inte gjort något dumt). Men vill inte att det ska bli konstigt nu efter lovet, Haha vi byter samtals ämne. Nytt år nya möjligheter. Detta år ska vara positivt och den som försöker få de negativt kommer inte lyckas och så är det bara. Hoppas alla har haft en bra jul och ett jätte bra lov. Hahaha är det bara jag som inte vill börja skolan? Ny termin, mer att lära sig.. som vanligt. Har varit dålig när det gäller uppdatering men ska bli bättre me de nu, har haft ganska fullt upp under lovet så har inte riktigt haft tid. Men lämna gärna kommentarer om det är något (:

Hejdå mina fina läsare (:

Likes

Comments

Haha jag vet att det kanske är lite sent att skriva om min onsdag men jag kom inte på något annat att skriva om. Såhär är det att jag har varit sjuk i 2 dagar (måndag och tisdag) och kom tillbaka till skolan i onsdags då dagen var tråkig som vanligt men den blev bättre och bättre när vi slutade. Haha våran skola har ett tak som är väldigt väldigt högt upp. Alla kanske inte vet det men jag är extremt höjdrädd men jag gick upp på taket ändå och va där i ca 2-3 timmar. När jag väl va där uppe så han jag fota och tänka på en hel del saker, Jag kände mig "fri". Ville jag hoppa så kunde jag, Ville jag bara ligga på taket och inte göra något så gjorde jag det. Nu låter jag extremt töntig men det är sån jag är, jag skriver bara det som kommer upp först och i det här fallet så va det om min onsdag. Jag är iallafall glad över att helgen snart är slut och jag hoppas att ni som läser har haft en bättre helg än mig.

Puss och kram, Ses på stan

Likes

Comments

Hej folket som läser min blogg, inte för att någon gör det men aja. Jag har tänkt o berätta lite om mig själv och vad jag brukar göra på fritiden osv. Jag är ju då 15 år och bor i Stockholm, har vänner som är youtubers och är själv "bloggare" jag har en till blogg som jag bara skriver känslor i och vad man ska tänka på men den här bloggen tänker jag prata om mig själv och mitt liv. Mitt namn är Mikaela Martarian och jag är en glad och rolig tjej som har varit med om mycket. På min fritid så målar jag och sjunger även, Älskar o vara med vänner och vara ute sent. Om det nu är så att ni vill veta något mer om mig så skriv isåfall. Och om det är någon som vågar så kika gärna mig mickispriivataa.

Puss o kram ses på stan som jag brukar säga :)

Likes

Comments