Pre christmas

Oj vilka härliga dagar! Efter att ha varit dunder förkyld och direkt därpå åkt på tidernas tandvärk så gick jag in på min julledighet på bästa möjliga sätt. ☺️ I fredags bjöd jag hem hela Brasserie gänget samt några plus one gäster på julfest hemma hos mig. Alla kunde inte då det var så nära inpå julen och mycket annat redan var planerat och goa Felicia blev olyckligtvis sjuk. Men gänget som kom var både glada och förväntansfulla över att få fira in långledigheten tillsammans. 😊

Stämningen var på topp och jag hade förberett så mycket jag kunde innan men med lite hjälp av både sommelier och kockar i köket blev det en riktig brakmåltid!

Man tager vad man hager var väl lite temat på kvällen vilket märktes på allt från fördrinken som kom från gud vet var, till buffé bordet av mat. Allt från min signum soppa till kräftskiva-pajen med västerbottenost till tapas inspirerad från olika håll i världen eller viner som inte var mer genomtänkta än ” denna flaskan har rätt temp så den får det bli”. 😉 Det var en jätte rolig kväll som slutade med pinsamma historier, nya smeknamn och snabb kurs i hur man swipar höger. 😊 För vissa slutade kvällen där medan andra fortsatte ner till stan.

Tack för denna fantastiska fredagkväll, ni är guld värda! ❤️

Gillar

Kommentarer