Las vegas

Bila runt i Kalifornien med brorsan och pappa, inte trodde väl jag att det skulle hända bara sådär och att Bara vi tre skulle hoppa in i bilen och göra denna resa trodde jag ännu mindre. Men redan när tanken föddes så blev jag så himla glad över att få möjligheten att göra detta ihop med just dessa två. Brorsan fyller 30 i år och det är därför planer för en resa började smidas. Vi diskuterade fram och tillbaka vart vi skulle åka men önskemålet var just en roadtrip i Kalifornien, so thats why we’re here. Som ni fått följa här i bloggen så har vi gjort lite av allt möjligt men nu har vi helt klart gått in i en fas av resan som man kan kalla för semester eller vacation som vi globetrotters självklart hade sagt och vi började vår lite mer relaxade tid med att rulla in i Vegas. Hur många filmer har man inte sett när de med bilen, gärna cabben, rullar in mot Vegas för att svänga upp på The Strip och inta Las Vegas? Det var en upplevelse, dock inte såå extrem som jag hade hoppats på men det kanske berodde på fel musik i högtalarna just i denna stund när vi som sagt, rullade in i Vegas. Får bli en note to my self att nästa gång se till att ha brillorna på, cabben med eller I Alla Fall nedrullade rutor och grym musik i högtalarna. Men som sagt, oavsett vad, så var det coolt att vara framme i Las Vegas. ☺️😎

I min värld är Vegas förknippat med sprit, casino, droger, strippklubbar och citatet what happens in Vegas stays in Vegas. Nu kanske ni undrar vad Jag gjorde Här men lugna nu. Jag hade min topp nyår 2015/2016 då jag lovade mig själv att vara betydligt mer full än vanligt. Jag kände någonstans att jag var alldeles för lugn för att bara vara 26 år och min vardag bestod av alldeles för mycket vettiga incidenter. Jag behövde helt enkelt dricka lite mer sprit, vara lite mer ung ett tag till och det var precis vad jag gjorde. Men som vi också har pratat om här i bloggen så har allt sin tid, även det. Idag är jag något äldre, känner att jag har en bra balans i livet och iaf tror att jag vet vad jag vill. Allt detta bidrog till att min Vegas experience blev väldigt lugn och turistig.


Robin och jag hade i hemlighet planerat vart vi skulle bo i Vegas och även om hotellet bara är ett ställe man sover på var det kul att lyxa till det ordentligt. Inte minst kul att få skämma bort pappa en aning. Hotellet vi bodde på heter Vdara och låg på Strippen tillsammans med alla de andra stora jättarna som Ceasar Palace, MGM och Bellagio. Vi hade bokat ett rum med utsikt över fontänen på våning 11. Vid incheckning fiskade vi efter någon form av uppgradering och nämnde att vi var på besök för att fira Robins födelsedag. Det gick hem och vi fick flytta upp från våning 11 till våning 49(!) Utsikten var total.

Gillar