Lätt ihop sydd

Stygn och plåster i ansiktet är inte jätte roligt. Inte heller att berätta varför man har det för alla man möter. Men det hör väl till. Tyckte dock det var roligt att 4 olika anledningar till varför jag har fått sy föddes fram direkt efter jag kom från sjukhuset.

1. Min häst nockade mig och mitt ögonbryn sprack upp. 2. Jag hade klumpigt nog ”gått in i en dörr”. 3. Jag hade haft vilt sex och råkat dunka huvudet i sänggaveln eller 4. Sanningen.

När folk hörde de olika alternativen så var det tacksamt många som inte ens brydde sig om alternativ 4, att fråga vad sanningen var. Men ja, ni kan ju tänka vilket ryckte som går om mig på jobbet nu. 😂 Men men, lite kul i alla fall. ☺️ Men sanningen är att jag tagit bort ett födelsemärke både vid ögonbrynet och på ryggen. På ryggen är det jobbigast, känner av det när jag sträcker mig efter något, lyfter något eller minsta lilla rörelse. Sen att det är jobbigt att se ut som på bilden vilket Alla kan se är en annan sak. Längtar tills detta är över. Även om det är jobbigt så måste jag också säga att jag är glad att jag tog tag i det och gjorde det. 😊

Gillar