Update promises

Tiden flyger fram, det var ju typ igår man satte upp sina ny��rslöften och skulle börja det ”Nya livet” men nu har snart halv januari gått och jag känner att det ör dags att ta sig i kragen och följa upp lite saker så att tiden inte bara rinner iväg!

NYÅRSLÖFTEN!

Träna regelbundet och med en plan. Detta går ju än så länge som planerat. Jag har skött mig och planen framöver ser lovande ut. Att vara med i den här gruppen med träningstokar i Stockholm triggar mig också + att Sara och jag tog bilder som nu blir före bilder för framtida resultat. Har tagit mod till mig och satt mig själv som bakgrundsbild på luren för att hela tiden påminna godisminstret i mig själv att det är dags för en förändring. 😉

Läsa 12 böcker. Jag håller fortfarande på att läsa min första bok och den är väldigt bra, dock har jag svårt att hitta tid att bara sitta rakt upp och ner och läsa så får helt enkelt bara ta mig mer tid. Kanske dags att börja åka buss till jobbet.

Rensa garderoben och bygg upp en ny från grunden. Njaa det har väl inte hänt än.. Har så mycket skit i garderoben, alltså prylar, som också ska rensas och vissa ska ner i källaren men källarförrådet behöver också rensas och städas och detta ger mig bara huvudvärk. Men bästa sättet är att bara ta tag i det så släpper ju värken sen.

Ta tag i mina 10 must do rum. Hallen är ju ett av dem rummen och den är jag klar med. Kanske får bli källaren och garderoben som nästa! Ja så får det bli! Denna veckan fixar jag klart källarförrådet och rensar garderoben på skit! That’s a promise.

Skapa bra rutiner för ett renare liv. Detta går bättre och bättre så jag bara fortsätter! Dricker mitt Teatox varje dag, äter min stadiga frukost och middag. Slarvar lite med lunchen så det får jag skärpa till och små äter vid svaga tillfällen. Svårt att sluta helt utan får som den lilla socker junky som jag är trappa ner sakta men säkert.

Boka minst 3 resor. Just nu planerar jag och brorsan vart vi ska resa när han fyller 30. Sen har jag bokat en weekend i Stockholm nu i slutet av januari med en kompis men det räknas inte. Resa betyder ett annat land! ☺️☝️

Det var inte alla men några av mina löften, skönt att skriva av sig så att man påminner sig själv och ser till att man fortsätter på rätt spår.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer