Vilka är det jag umgås med i dagsläget? Vilken chey är vem är ju frågan.

Jorunn är cheyen jag bor med, vi har inte ens känt varandra i ett år men på något sätt bara började vi prata lite deeptalk på en fest om en kille och sedan har allt rullat på. Hon är helt enkelt min storasyster den tjejen.

Issa och Malin (@orginalarna) är dom två tjejer som jag känt längst av alla. Vi började i förskolan tillsammans och sedan dess har vi med 12 års vänskap gjort allt man kan göra å lite till, vi kommer nog alltid att hålla ihop. Detta är två människor jag vet att jag kommer träffa när jag är 40 och ta en fika med. Jag gör allt för dessa cheyer å jag vet att dom gör det samma för mej.

Agnes är oxå en av mina närmsta vänner, vi går i samma klass. Hon är den tjejen som jag verkligen har kul med och tillsammans är vi rätt sjuka, vi har gjort både det ena och det andra (heh)
En underbar människa som jag inte skulle klara mej utan.

Vilma är Vilma. Låter kanske simpelt men alla behöver en Vilma. Vi är båda extremt upptagna människor och har perioder när vi inte hinner ses men oavsett finns hon alltid för mej å jag för henne, rent broderskap.

Lilian, Maja är mina babes som jag oxå går i samma klass som, vi är så jäkla bra bara, vad skulle skolan och livet ens va utan dom?

Ida är också en tjej jag säkerligen kommer att ta upp här. Ida och jag har alltid små känt varann men hittade varann speciellt för några veckor sedan då vi båda hade en rätt dålig början på året och helt enkelt sedan dess använt varandra som stöd. Vi har pratat och umgåtts väldigt väldigt mycket då vi inte bara har gemensamma vänner utan också börjar i massa aktiviteter och dansklasser tillsammans. Detta är en underbar tjej som jag ser upp till och uppskattar till tusen prosse.

Kommer säkerligen ta upp Amelie och Elvina också. Det är mina cheyer från högstadiet som jag försöker träffa från och till tillammans med Vilma, roliga tjejer dedär.

Likes

Comments

Varför väljer jag att skapa en blogg?

Svar NEJ jag vill inte söka folks uppmärksamhet och nej jag förväntar mig verkligen inte att någon ens ska ta del och läsa.

(Dock läser du detta just nu, vilket innebär att jag lyckats få din uppmärksamhet att läsa så de är väll ett plus)

Anledningen till att jag väljer att skapa en blogg är just namnet "mickansdagbok" för detta är min öppna dagbok. Jag har så otroligt mycket roliga och fantastiska saker runt mig men också saker som drar ner mig till hårt, väldigt hårt så varför inte försöka att skriva av mig lite💛
//Mickan

Likes

Comments

Hallådär. Stunden är kommen och Mikaela har alltså skapat en blogg (otippat deluxe menmen)

Tänkte inleda allt med att berätta lite om mej själv så det blir en liten helhetsuppfattning här och mindre stelt heh.

Mitt namn är då Mikaela och jag är 17 år gammal. Jag bor i en 42 kvadrat stor etta på strand i lilla Karlstad tillsammans med en av mina närmsta vänner Jorunn. Jag går andra året på en Sundstagymnasiets estetlinje med inrikting teater. När jag inte är i skolan jobbar jag mycket på pizza hut och aktiverar mig förutom det genom att umgås med alla mina tjejer. (tänker göra ett eget inlägg om dom så man förstår vem som är vem)

Jag är ingen vardaglig människa som pluggar, sover, äter Etc. Jag gör saker exakt hela tiden, sitter aldrig still och har rätt ironiska matvanor då jag är beroende av pizza och då menar jag verkligen beroende.
Jag aktiverar mig jämt och ständigt genom att jobba väldigt väldigt mycket, spontant flytta hemifrån, flytta in med en tjej jag känt i endast några månader, spelar teater, dansar, spelar fiol, går på fester och alltid råkar hamna i dramatiska grejer då jag är alldeles för spontan. Mitt uttryck är "gör först tänka sen" oavsett om jag tycker om det uttrycket så är det just dom orden min kropp går efter. //Mickan

Likes

Comments