jag är ju inte sjuk i den benämningen. Men imorgon har jag varit hemma i en vecka från jobbet vilket betyder att jag behöver ett sjukintyg om jag inte ska arbeta i helgen. Dock har jag inte fått någon tid.

Ringde min BM på fm eftersom att hon skulle fixa en tid till mig, men hon visste inte vad som skett. Hon skulle kolla upp det och trodde att dom skulle kontakta mig under dagen med en tid. NOPE! Jag har kollat 1177 och det finns inte heller där något inbokat besök på mig..

om jag inte får höra ngt imorgon så vet jag inte vad jag ska göra! Ska jag försöka kontakta min vanliga husläkare? Gyn? Vem är det som ska hjälpa mig om min BM och läkarna som arbetar med dom inte hjälper mig? Vart vänder man sig då?

Ska det vara såhär krångligt med en privat BM? Jag fick ju inte komma till den landstingsstyrda då dom inte hade tid med mig. Men ska man behöva känna att man hamnar mellan stolarna? Får jag de kontroller jag ska ha? Hos vanliga BM fick jag i vecka 25 tider för besök fram till förlossningen. Nu har jag fått en tid till inbokad...Jag mår ju inte bättre och blir ju inte mindre stressad av dethär.. 😔
(Detta inlägg är en kopia från mitt inlägg på devote.se/queenbitch, jag måste ha en dator för att kunna flytta över min blogg har jag insett).
-- With Love --

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår lämnade vi Stella hos sin Moster Jossan och Vicke och vi åkte till Firat Hotel i Solna och checkade in. Sen åkte vi till mall of scandinavia där vi åt en god middag innan vi gick på bio.
Väl tillbaka på hotellet låg vi i sängen och såg på film.
Så en riktig Dejtnight. Efter frukosten så stannade vi till för lite inköp innan vi åkte för att hämta vår lilla toka ❤️

TACK för att hon fick sova hos er 🙌🏻❤️


-- With Love --

Likes

Comments

.. ja det går sådär.. tror att jag måste sätta mig vid en dator för att det ska fungera..
men jag hoppas att jag lyckas lösa det snart eftersom att jag tycker att appen på devote laggar nå fruktansvärt. Men jag bloggar där tills att jag lyckats flytta hela bloggen ..

-- With Love --

Likes

Comments


Jag håller just nu på att flytta min blogg hit till Nouw från devote

Min blogg som flyttas hit är www.devote.se/queenbitch

Jag vill lära känns appen och Nouw innan jag gör förflyttningen så det kommer att vara en liten övergångsperiod tänker jag ..


Här läser du om mitt liv som sambo, mamma, husägare och blivande 2 barns mamma. Här får du läsa om husrenovering, inredning, förskolan, graviditeten, tankar, funderingar och ja allt så ärligt jag kan! Både gnäll, glädje, ilska, lycka och förtvivlan...
Här kommer jag inte att skriva om någon fantasivärld. Jag kommer ge en klar bild av mitt liv, jag förskönar inte livet som mamma. Jag är en rak och ärlig person, jag kan inte ljuga..

Jag är dock inte så öppen med mina känslor, min sambo- Stefan, sa från början att jag var hård som diamant, men det släpper mer och mer.. vet inte hur hård jag är numera 😉

Men välkommen hit!

Likes

Comments