Hej allihopa hoppas allt är bra med er, med mig är de inte lika bra..

Idag hände nog de jag har fruktat mest under dessa 7 månaderna. Idag så brast mitt hjärta för första gången någonsin. Att din första kärlek sårar dig de gör ont de gör riktigt ont.

Vad kan jag säga och vad ska jag säga? De var frågorna jag hade i mitt huvud en bra stund, men sen kom jag på att jag ska inte göra någonting eller säga någonting. För om denna killen inte vill vara med mig mer så är de hans val och hans förlust tänker jag.

Den största känslan jag har just nu är ilska för jag själv tyckte han gjorde de på ett väldigt dåligt sätt, visst han mår inte bra och han vill inte ha min närhet för att må bättre... men jag förtjänar iallafall ett moget avslut antingen prata via telefon eller prata face to face. För jag trodde faktiskt att denna killen var mogen nog att göra de två sakerna än att dumpa mig på snapchat. Ni kan ju fatta hur de kändes.... trodde jag var värd mer än de och de gjorde bara saken värre.

Jag känner mig lite krossad...

Jag känner att jag är besviken för att jag trodde mer ...

Jag är arg och ledsen på samma gång...


Jag är krossad för att han kunde ha lite mer sympati för detta

Jag är besviken på mig själv för att jag inte märkte att de var något fel innan

Jag är arg för att jag lät honom såra mig och jag är arg för att jag stannade kvar när jag visste att han fortfarande använde Tinder efter 7 månader och snackar med andra tjejer. Han kanske dumpade mig för att han hittade något "bättre"de vet jag inte. Och jag är ledsen för att jag inte har fått en förklaring varför de blev som de blev.... kändes som jag bara fick höra vad han trodde att jag ville höra.


Men ska nog inte lägga så mycket energi på de. Men om han villig att prata med mig till slut när han mår bättre så tänker jag vara där och höra vad han har och säga för jag tycker jag förtjänar en riktig förklaring!

De jag ska göra nu är att resa mig upp ifrån hålet och bli ännu starkare för med hjälp av min familj och mina vänner så kan jag nog faktiskt klara allt och de är jag tacksam över!

Jag vet att alla har haft ett svårt break ifrån sina ex och jag vet att de tar längre tid för vissa och de går fortare för andra. Men man känner också själv när man är redo att släppa taget, ingen kan säga till dig att du måste släppa taget så fort han/hon gör slut, för jag lovar de kan man inte. De får ta den tid de tar sörj var ledsen och var arg för de blir bättre med tiden de kan jag lova!

Vi tjejer håller alltid ihop för vi är helt enkelt bara grymma och så är de.


Innan jag avslutar så vill jag bara tacka mina vänner som vart med mig idag. Sen vill jag tacka min mamma för att hon finns där för mig och är väldigt förståelig i alla lägen.

Får inte glömma min kära pappa heller han kanske inte säger så mycket men jag vet att han finns där när jag behöver honom så tack pappa.


Kram Mickis

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej allihop hoppas allt är bra med er med mig är de bra tack!

Jag har kollat runt lite på olika chill kläder man både kan ha hemma och ute och då hittade jag denna snygga kollektionen ifrån Ellypistol och ville dela med mig.

Själv tycker jag att den är lite unik för de är faktiskt de första chill kläderna jag har sett som har en sådan annorlunda färg. För de flesta chill kläderna har basic färgerna som svart, grå och vit. Denna är ändå nude.

Jag tycker då att detaljerna är de bästa på denna kollektion, hade jättegärna haft ett matchande set själv tror de får bli en födelsedagspresent haha. Men tycker verkligen ni borde gå in och kika ni kanske till och med klickar hem ett plagg eller två.

Kram på er
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag vet att de har vart ett tag sedan jag la upp en inlägg. Har ingen ursäkt eller anledning varför de har gått så lång tid.

Men nu går vi vidare ifrån de för de är nytt år! Som jag har längtat efter de nya året, dels för att jag tar studenten wihoo och vem gillar inte de nya året.

De är en nystart för allting eller som jag kallar de gör om gör rätt, 2017 var ett väldigt jobbig år för mig dels för att skolan bara sjönk för att jag varken hade ork eller hade någon lust att plugga. Men nu den sista terminen så ska jag kämpa hårt och jag ska lyckas. Jag gör inte detta för någon annans skull som kanske vissa ungdomar gör, utan jag gör de för att jag ska känna att jag kan vara stolt över mig själv och att jag kan!

Men annars ifrån de så är resten av livet bra. Har mina vänner som både är nya och gamla, har också min underbara familj som man kanske i bland bara vill strypa för att dem går en på nerverna, men så tänker nog alla.

Min lillebror fyller 13 år idag han har blivit så stor, han är nästan lika lång som mig och jag är ändå 173 cm lång. Nu är de två tonåringar i huset och nu kommer de bli ännu mer krig haha..... nej men det ska nog gå bra blir nog ingen större skillnad än vad de är just nu.

Men jag önskar er en god fortsättning på året och hoppas detta året blir som ni vill.


Kram

Mickaela
Likes

Comments

Hej allihopa, ja jag vet att de var ett tag sedan och jag ber om ursäkt för de. Jag har bara haft så mycket med skolan att göra för att jag ligger lite efter. Kan säga att distans skola inte är de enklaste direkt. De krävs väldigt mycket disciplin och fokus i allt detta.
Jag har vart väldigt stressad och de blir inte bättre när man har en mentor och föräldrar som tjatar och klagar på en nästan hela tiden. De blir så tillslut att jag inte gör något alls. Men men... de är bara att bita ihop och göra det!
De finns inte en människa som har de lätt med allt. Alla har motgångar och medgångar! De går upp och ner för alla i olika perioder.
Just nu så har jag min period där de mesta är motgångar!
Men de positiva är att jag ändå har vänner och familj som hjälper mig och ger mig råd!

Kram

Likes

Comments

Hej igen, hoppas allt är bra mer er.

Jo jag tänkte eftersom jag inte skrev ett inlägg igår så tänkte jag att jag skriver lite om gårdagen idag istället.

Igår så var de en liten stressig dag, jag hade två skolarbeten som jag var tvungen att vara färdig med och så hade två inbokade möten och två lektioner. Så de var en rätt stressigt, tänkte mest på skolarbeten som jag var lite seg med att göra i tid.

De blir ju väldigt rörigt i huvudet efter en skoldag, samma när man har jobbat en hel dag man bara gå och mysa ner sig i sängen med en film.

Men de gjorde inte jag! Jag tog på mig träningskläderna och tog en powerwalk på 5 km. Väldigt skönt om man vill rensa huvudet lite. När jag kom hem så kände jag mig väldigt duktig eftersom att jag inte är den mest sportiga typen av mig. Men ibland så är de skönt att få röra på sig lite. Kanske inte super skönt idag när man har träningsverk och måste hasa sig fram för att komma någonstans hahaha.

Ja men de var lite om vad jag gjorde igår och idag så ska jag inte göra så mycket förutom att plugga mer och äta paj!Likes

Comments

Hej!

Jag heter Mickaela och jag är en 18 år tjej som bor på Orust.

Just nu så pluggar jag sista året på gymnasiet, jag går linjen humanistiska på ett distans gymnasium i Kalmar. Anledningen till att jag går på ett distans gymnasium är för att jag bodde utomlands i 10 månader i ett land i Afrika som heter Gambia. De var ett äventyr som hela familjen gjorde så vi packade allt och drog. Jag kan berätta om de någon annan gång.

Intressen kan vi ta då, jag gillar att läsa och skriva. Jag älskar även mode någonting som jag tycker är kul att följa och brinner även för. Jag följer inte allt mode utan jag plockar ut de jag tycker är snyggt. Gillar även att leka med smink, att göra olika sminkstilar är alltid kul att göra och testa. Någonting som jag är besatt av är nog skor och väskor.

Jag är en sådan person som inte kan ha nog med skor och väskor i garderoben och jag kollar även på nya skor dagligen hahaha.

Men detta var nog lite om mig, börja gärna läsa min blogg så får ni hänga med vad jag gör och hur jag lever mitt liv.

Kram Mickaela

Likes

Comments